Home ΔΙΕΘΝΗ Του έπεσε το τηλέφωνο από το χέρι – Ερντογάν σε Τραμπ: «Το ΡΚΚ είναι πίσω από τις ταραχές στις ΗΠΑ»!

Του έπεσε το τηλέφωνο από το χέρι – Ερντογάν σε Τραμπ: «Το ΡΚΚ είναι πίσω από τις ταραχές στις ΗΠΑ»!

by _
0 comment 193 views

Του έπεσε το τηλέφωνο από το χέρι – Ερντογάν σε Τραμπ: «Το ΡΚΚ είναι πίσω από τις ταραχές στις ΗΠΑ»!


ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ: Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ: Πράκτορες των ΣΟΡΟΣ και…ΕΡΝΤΟΓΑΝ προκαλούν αναταραχές στη Μινεσότα για τον ΣΤΗΜΕΝΟ θάνατο του George Floyd!!! και θα καταλάβετε πως το…ΑΝΤΙΘΕΤΟ ισχύει εν προκειμένω…

Έπεσε το τηλέφωνο από τα χέρια του Αμερικανού προέδρου με όσα ισχυρίστηκε ο Ερντογάν αναφορικά με τις ταραχές στις ΗΠΑ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αμερικανό ομόλογό του, ο Τούρκος Πρόεδρος, επισήμανε πως το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) και η Συριακή Κουρδική Πολιτοφυλακή (YPG) είναι πίσω από τις διαδηλώσεις που έχουν ξεσπάσει εδώ και δύο εβδομάδες στις ΗΠΑ!

Εκεί ακούστηκε ένας θόρυβος, κάτι σαν γδουπ.

«Ο Πρόεδρός μας μοιράστηκε τις ανησυχίες του με τον Τραμπ καθώς υπάρχουν στοιχεία πίσω από τη βία και τις λεηλασίες στις ΗΠΑ που ενδέχεται να έχουν σχέση με την τρομοκρατική οργάνωση PKK / YPG που δραστηριοποιείται στη βόρεια Συρία» υπογράμμισε η Άγκυρα σε δήλωση.

Ακόμη, στην τηλεφωνική τους επικοινωνία οι δύο άντρες συζήτησαν και για τις συγκρούσεις στη Λιβύη και τη Συρία, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

«Οι δύο ηγέτες συζήτησαν επίσης κρίσιμα διμερή και περιφερειακά ζητήματα, συμπεριλαμβανομένης της Λιβύης, της Συρίας και της Ανατολικής Μεσογείου» τόνισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζουντ Ντιρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, Τραμπ και Ερντογάν συζήτησαν τις προσπάθειες για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού.

Πηγή >> https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/885772_o-rt-erntogan-ishyrizetai-pos-pkk-kai-i-ypg-endehetai-na-kryvontai

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr