Home Greek News Γ.Τράγκας: «Ο Μητσοτάκης θα μας πάει σε εκλογές πριν το 5ο Μνημόνιο εν μέσω έντασης με Τουρκία και φόβου για Covid-19»

Γ.Τράγκας: «Ο Μητσοτάκης θα μας πάει σε εκλογές πριν το 5ο Μνημόνιο εν μέσω έντασης με Τουρκία και φόβου για Covid-19»

by _
0 comment 172 views

Γ.Τράγκας: «Ο Μητσοτάκης θα μας πάει σε εκλογές πριν το 5ο Μνημόνιο εν μέσω έντασης με Τουρκία και φόβου για Covid-19»


Εκλογές πριν την υπογραφή του πέμπτου Μνημονίου βλέπει ο έμπειρος και αδέσμευτος δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας λέγοντας χαρακτηριστικά «Ενδεχομένως μάλιστα να μας πάει σε κλίμα  νέων στοχευμένων μέτρων για τον κορωνοϊό ή σε ένα μείγμα ατμόσφαιρας έντασης με την Τουρκία και φόβου για τον στατιστικά ανύπαρκτο  covid-19».

Αναφέρθηκε και στην χθεσινή δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ στην οποία εμφανίζεται ο Κ.Μητσοτάκης ως ένας «τέλειος πρωθυπουργός» και σαν «κορυφαίος πολιτικός» στο «τιμόνι της χώρας» και από πίσω του υπάρχει μια «πανίσχυρη» κυβέρνηση «αλάνθαστη» και «φιλάνθρωπη» και όπως αναφέρει το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε με μια τέτοιου είδους «αγιογραφία» είναι ότι θα προχωρήσει στην διεξαγωγή εκλογών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/mme/884754_gtragkas-o-mitsotakis-tha-mas-paei-se-ekloges-prin-5o-mnimonio-en-meso

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr