Home Greek News Πήγε σε διαδήλωση της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Black Lives Matter (BLM) για τον Τζόρτζ Φλοϊντ ο…ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ!!!

Πήγε σε διαδήλωση της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Black Lives Matter (BLM) για τον Τζόρτζ Φλοϊντ ο…ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ!!!

by _
0 comment 257 views

Πήγε σε διαδήλωση της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Black Lives Matter (BLM) για τον Τζόρτζ Φλοϊντ ο…ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με το σάιτ Pappaspost.com, διαβάζουμε τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ που προκαλεί…ΝΤΡΟΠΗ σε όλους τους Έλληνες της Ομογένειας των ΗΠΑ….

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδόφορος της Αμερικής συμμετείχε σε ειρηνικές διαμαρτυρίες που εκτυλίσσονται στη λεωφόρο Bedford στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, όπως φαίνεται σε ένα ζωντανό βίντεο στο Facebook από τον Eric Adams, τον πρόεδρο του δήμου του Μπρούκλιν.

 

Με διαδηλωτές να φωνάζουν «Χωρίς Δικαιοσύνη Όχι Ειρήνη», ο Αρχιεπίσκοπος μοιράστηκε τη δική του φωνή για το ρατσισμό και τις διακρίσεις στην Αμερική, δηλώνοντας ότι «Είναι τόσο σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί εδώ. Είμαστε όλοι Αμερικανοί και προστατεύουμε τις αμερικανικές αξίες… ανθρώπινη αξιοπρέπεια, ελευθερία, ενάντια στον ρατσισμό και κάθε είδους διακρίσεων και βίας».

 

Επίσης στο βίντεο είναι ο Andrew Gounardes, μέλος της Γερουσίας της Νέας Υόρκης, ο οποίος συμμετείχε στην ειρηνική διαδήλωση. Ο Gounardes είπε ότι αυτό ήταν ένα «τεράστιο διεθνές κίνημα» που αυτός ήταν περήφανος που συμμετείχε.

 

Η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει μακρά ιστορία υποστήριξης των δεινών των Αφροαμερικανών.

 

Σε μια από τις πιο σημαντικές στιγμές του κινήματος των Πολιτικών Δικαιωμάτων, ο Αρχιεπίσκοπος Ιάκωβος περπατούσε μαζί με τον Martin Luther King Jr., στο Selma της Αλαμπάμα.

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, ο προκάτοχος του Ελπιδοφόρου, βάδισε επίσης στη Σελμά με τον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα για την 50ή επέτειο της εκδήλωσης.

 

Περισσότερα εδώ >> https://www.pappaspost.com/video-archbishop-elpidophoros-of-america-at-black-lives-matter-demonstration/

Εν ολίγοις, ο Ελπιδοφόρος πήγε σε μια «διαδήλωση» της ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ “Black Live Matter” (“Οι Ζωές των Μαύρων Έχουν Αξία”, σαν να μην έχουν αξία οι ζωές και των…ΛΕΥΚΩΝ!!!) που συνδέεται με μια άλλη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ που λέγεται…ΑΝΤΙΦΑ που ανήκει στον…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ!!! Κι αυτό οι ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ προκαλούν εδώ και μέρες τώρα αναταραχές και τεράστιες ζημιές σε πόλεις σε όλες τις ΗΠΑ με βάση τον…ΨΕΥΤΟ-θάνατο του Τζόρτζ Φλοϊντ, ο οποίος…ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ, ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ, είναι..ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΡΙΣΗΣ καθώς και…ΠΟΡΝΣΤΑΡ!!! Αυτά τα έχουμε αποκαλύψει ΟΛΑ εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ». Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα για περισσότερα…
«Δολοφονία» Τζόρτζ Φλοϊντ: ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ. Δεν υπήρξαν ΠΟΤΕ νοσηλευτές που πήγαν να τον «μαζέψουν» από το έδαφος!!!
Σας παρουσιάζουμε τον κο Φλοϊντ τον…ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ. ΠΟΡΝ ΣΤΑΡ ο δήθεν δολοφονημένος Τζόρτζ Φλοϊντ!!!
ΠΛΟΥΣΙΟΣ πλέον ο ΔΗΘΕΝ «νεκρός»/ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Τζόρτζ Φλοϊντ. Έχουν μαζέψει $3 εκατ. + για αυτόν!!!
Ο GEORGE FLOYD ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ – Τα fake news που μας δείχνουν καθημερινά τα MME.
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΧΟΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ 100 τοις 100 »ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ» ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ??? ΚΑΜΙΑ!!!  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ!!! ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΗΘΕΝ «ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ» ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ…ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΤΩΝ “BLACK LIVED MATTER” ΣΕ ΔΡΑΣΗ, ΜΟΝΟ «ΕΙΡΗΝΙΚΟΙ» ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. 
ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ…ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΠΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΏΝ ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ Μ.Μ.Ε, ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ, ΚΤΛ.;;; ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!! ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ των…ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ…ΤΟΥΡΚΙΑ;;; ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΛΑΘΙ…ΜΙΚΡΟ. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΙΝΕΣΟΤΑ, ΟΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ «ΕΓΙΝΕ» Ο ΨΕΥΤΟ-ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΛΟΙΝΤ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ «ΤΡΕΧΟΥΝ« ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ…ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!! ΠΩΠΩΠΩ, ΤΙ «ΣΥΜΠΤΩΣΗ»!! ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο…ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ;;;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…

ΣΟΚ: Πράκτορες των ΣΟΡΟΣ και…ΕΡΝΤΟΓΑΝ προκαλούν αναταραχές στη Μινεσότα για τον ΣΤΗΜΕΝΟ θάνατο του George Floyd!!!

CIA: Πράκτορας των μυστικών πληροφοριών της Τουρκίας ο νέος Αρχιεπίσκοπος της Αμερικνής Ελπιδοφόρος

Η εφημερίδα ”Χουριέτ”: ”Ο πρώτος Τούρκος πολίτης που θα ηγηθεί της ελληνικής Αρχιεπισκοπής ΗΠΑ”

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr