Home Greek News Μικρή Μαντλίν – Ερευνητές: Δεν είναι ο Γερμανός ο δολοφόνος της, αλλά ο… ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ και ο αδελφός του!!!

Μικρή Μαντλίν – Ερευνητές: Δεν είναι ο Γερμανός ο δολοφόνος της, αλλά ο… ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ και ο αδελφός του!!!

by _
0 comment 600 views

Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν – Ερευνητές: Δεν είναι ο Γερμανός ο δολοφόνος της, αλλά ο… ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ και ο αδελφός του!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΣΥΝΟΨΙΣ…

Στις 18 Σεπτεμβρίου, μια σελίδα στο Facebook აზიმუტი (Azimuth) διέδωσε πληροφορίες σχετικά με φερόμενη σύνδεση της δυτικής ελίτ με την παιδεραστία και έφερε σαν παράδειγνα δύο αδέφια-«γερουσιαστές» από τον Λευκό Οίκο, οι οποίοι, σύμφωνα με τον Azimuth, κατηγορήθηκαν για απαγωγή ενός παιδιού. Η δημοσίευση στο Facebook αναφέρει ότι οι αδελφοί Podesta εμπλέκονται σε διάφορα σκάνδαλα και ότι εμφανίζονται και στην υπόθεση Madeleine McCann, που εξαφανίστηκε το 2007. Ωστόσο, ο Azimuth λέει ότι ήταν νόμιμα απαραβίαστοι λόγω της επιρροής τους.

Το περιστατικό συνέβη τον Μάιο του 2007, όταν η οικογένεια McCann βρισκόταν σε διακοπές στην Πορτογαλία. Οι γονείς άφησαν την 3χρονη Madeleine στο σπίτι και πήγαν σε ένα κοντινό εστιατόριο μόνο για να διαπιστώσουν ότι το παιδί είχε φύγει μετά την επιστροφή του στο σπίτι. Η υπόθεση εξαφάνισης της Madeleine McCann βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και χρόνια. Πρώτα η πορτογαλική και η βρετανική αστυνομία συμμετείχαν στην έρευνα. Κατά τη διάρκεια 14 ετών, η αστυνομία είχε αρκετούς υπόπτους, ωστόσο, οι κατηγορίες τους δεν έχουν ακόμη αποδειχθεί. Η βρετανική κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι θα συνεχίσει την έρευνα έως το 2020.

Υπάρχουν στο διαδίκτυο μερικά e-fits (φωτογραφίες προσομοίωσης), τα οποία έχουν «φουντώσει» τις φλόγες ολόκληρου του φαινομένου #pizzagate (πιτσαγκεϊτ), που μοιάζουν 100 τοις 100 με τους John και Tony Podesta (Τζόν και Τόνι Ποντέστα)! Ακόμα και η ελιά στο μέτωπο του Tony Podesta φαίνεται στα e-fits . Ο John Podesta ήταν ο επικεφαλής της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον για τη προεδρία , ο επιτελάρχης του Μπιλ Κλίντον και σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα. Ο Tony Podesta είναι λομπίστας, ιδρυτής του ομίλου Podesta (the Podesta Group). Τόσο ο John όσο και ο Tony Podesta θεωρούνται δύο από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, και σε ολόκληρο τον κόσμο ειλικρινά.

Το 2013, η βρετανική αστυνομία δημοσίευσε δύο identikits (ταυτότητες προσομοίωσης), που οδήγησαν στα προαναφερθέντα e-fits, των ατόμων που είναι ύποπτα για απαγωγή της Μαντλίν ΜακΚάν. Οι identikits μοιάζουν οπτικά με τους αδελφούς…Podesta. Το identikit είναι μια εικόνα ενός ατόμου, ειδικά εκείνου που ζητιέται από την αστυνομία, που ανασκευάζεται από τυπικά χαρακτηριστικά του προσώπου σύμφωνα με τις περιγραφές των μαρτύρων κάποιας υποθέσεως.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ιστότοποι ειδήσεων, μπλόγκ καθώς και προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν ενεργά να συνδέουν τα ίδια πρόσωπα αυτά με τον John και τον Tony Podesta. Η ιστοσελίδα Truthfeed.com ήταν μια από τις πρώτες που είχε αρχίζει να δημοσιεύει πολλά για αυτό.

Έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι οι αδελφοί Ποντέστα ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ στις 3 Μαϊου 2007, την νύχτα, δηλαδή, της εξαφανίσεως της Μαντλίν!!! Σύμφωνα με τον ανώνυμο πληροφοριοδότη του FBI, Victorious Libertard, τόσο ο John Podesta όσο και ο αδερφός του Tony ήταν στην Πορτογαλία τότε. Μάθετε περισσότερα από το ντοκυμαντέρ στο Youtube “Five Creepy Facts About The Madeleine McCann Case“.

Οι Ποντέστα είναι…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ από την μητέρα τους!!!

Για να δείξουμε περαιτέρω ότι οι Podesta είχαν εμπλακεί στην υπόθεση McCann, οι διαρροές Wikileaks του 2016 έδειξαν πως ο John Podesta διέγραψε email από τον λογαριασμό εμάιλ του πριν από τις 3 Μαΐου 2007, την ημέρα της εξαφάνισης της Μάντελιν.

Αυτό απλώς μια τεράστια ιστορία, αλλά τα ΜΜΕ, μαζί με τον John και τον Tony Podesta, και την Elizabeth Cooley, την βοηθό τους, έχουν σιωπήσει εντελώς για αυτό. Φαίνεται να υπάρχει μια σπόπιμη κάλυψη της εμπολκής τους σε αυτό το σκάνδαλο.

OΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ANDREW BREITBART ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΤΟΝ…ΤΖΟΝ ΠΟΝΤΕΣΤΑ…

Ήταν το 2011 οπότε ο ιδρυτής του σάιτ BREITBART.com, Andrew Breitbart, άρχισε να κατηγορεί ΔΗΜΟΣΙΑ τον Τζόν Ποντέστα ότι είναι μεγάλος…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ!!! Υποσχόταν σε ένα πολτικό συνέδριο ότι είχε πάρα πολύ επιβαρυντικά στοιχεία για αυτό και…ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ??…ΤΙ ΣΥΜΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ??…ΠΕΦΤΕΙ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…

Δείτε το σχετικό τουίτ…

ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΙΣΤΑΓΚΕΪΤ (PIZZAGATE PEDOGATE)…

Όλα αυτά αναδείχτηκαν ακόμη περισσότερα και στα ΜΜΕΑ και στο Διαδίκτυο το 2016 κάτα τις τότε προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ μέσω του τεράστιου σκανδάλου…Pizzagate ή Pedogate (Πιτσαγκέιτ) που αφορά αυτά τα μεγάλα διεθνώς δρώντα κυκλώματα παιδεραστίας και απαγωγής μικρών παιδιών από την ελίτ. Υποτίθεται ότι ο πρόεδρος Τράμπ προσπαθεί εδώ και καιρό να τα «εξαρθρώσει», κλτ, ενώ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,…ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! Διαβάστε επίσης τα παρακάτα άρθρα μας για περισσότερα…

Πρώτο θύμα του Τζέφρι Επσταϊν Maria Farmer: Έβλεπα συνέχεια τον Τράμπ να επισκέπτεται τον Επσταϊν για μικρά κορίτσια.

ΙΔΟΥ οι κύριες πηγές εισοδήματος του Τζέφρι Επσταϊν: Ο Μπιλ Γκεϊτς και ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!

Anonymous: Ντόναλντ, Ιβάνκα, Ιβάνα Τραμπ, Ναόμι Κάμπελ, Μικ Τζάγκερ, Γουίλ Σμιθ εμπλέκονταν στο δίκτυο Έπσταϊν

Ιδού η ΕΛΛΗΝΙΔΑ μοντέλο που κακοποίσε ο Τζέφρι Έπσταϊν & που «τσίμπισε» κι ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ(;)!

Εμείς από τα Ελληνικά Νέα Τώρα έχουμε γράψει δεκάδες άρθρα, και στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, για το σκάνδαλο Πιτσαγκεϊτ (πατήστε εδώ, εδώ) με ΣΤΟΙΧΕΙΑ που έπρεπε τουλάχιστον να θορυβήσουν τις αρχές εδώ, ιδιαίτερα το FBI, ώστε να ξεκινήσουν μια έρευνα για όλα αυτά. Υπάρχουν εκατομμύρια ερευνητές εκεί έξω που έχουν αποκαλύψει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ σχετικά με το ίδιο σκάνδαλο, αλλά όλα αυτά τα έχει…ΘΑΨΕΙ ΤΟΣΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΣΟ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΤΡΑΜΠ, ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ.

Όταν το WikiLeaks δημοσίευσε προσωπικά e-mail του John Podesta, επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον το 2016, το φαγητό που αναφέρεται στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία άνοιξε το δρόμο για δήθεν «θεωρίες συνωμοσίας». Σύμφωνα με τη «θεωρία συνωμοσίας», το φαγητό αντιπροσώπευε κωδικές λέξεις και συνέδεσε τη Χίλαρι Κλίντον και τον Τζον Ποντέστα με την εμπορία παιδιών. Δηλαδή, στα εμάιλ αναφέρονταν συνέχεια, και όλως περιέργως, οι λέξεις «cheese» (που σημαίνει μικρό κοριτσάκι), «hotdog» (αγόρι), «pizza» (κορίτσι), και όχι μονο. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ ΤΡΩΝΕ FAST FOOD???!!!

Επιπλέον, μαζί με την Κλίντον και μια ομάδα παιδεραστών, κρίνοντας από τις «κωδικές λέξεις», μια πιτσαρία Comet Ping Pong με έδρα την Ουάσιγκτον ασχολήθηκε επίσης με την εμπορία παιδιών. Ο ιδιοκτήτης της είναι κι ένας …ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΝΔΡΑΣ ονόματι…ΤΖΕΪΜΣ ΑΛΙΦΑΝΤΗΣ (James Alifantis)!!! Ψάξτε λοιπόν εσείς  για όλα ατά στην μηχανή αναζήτησης του σάιτ μας, GreekNewsOnDemand.com, και θα βρείτε ΠΑΜΠΟΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!!!

Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ ΜΑΡΙΑ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟ ΠΙΤΣΑΓΚΕΪΤ…

Στό προσφατο άρθρο με τίτλο Έρχεται τον Ιουλ. στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην Ελλάδα η “μεγάλη” καλλιτέχνης-ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ Μαρίνα Αμπράμοβιτς! (βίντεο), αναφέρθηκαν τα εξής συγκλονιστικά για την γνωστή μεγάλη ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ Μαρία Αμπράμοβιτς, η οποία τυχαίνει να συνδέται, ΚΙ ΑΥΤΗ, με το εν λόγω σκάνδαλο ΠΙΤΣΑΓΚΕΙΤ!!!…

Έρχεται! 8-9-10 Ιουλίου στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.. η διεθνούς φήμης “μεγάλη” καλλιτέχνης Μαρίνα Αμπράμοβιτς! (βίντεο)

16 Μαΐου, 2020
ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΟΔΟΤΟΥ: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΥΣΤΟΧΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΙΝ ΚΟΠΡΟΓΕΜΟΥΣ ΑΣΚΟΥ.

 

Άλλου είδους άτομα χρειάζονται…

 

Αφελής ερώτηση: Οι άνθρωποι του ιδρύματος Νιάρχος, δεν ξέρουν τον ρόλο της σατανίστριας;;; ή μήπως να πω της παιδοβιάστριας και κανιβαλίστριας εβραίας;;;

 

Μήπως έχουν … “άγνοια” τα … παιντιά, ή μήπως είναι της ίδιας συνομοταξίας;;;

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ;;;

 

-Καλλιόπη Σουφλή

Δεν θα πω πολλα.

 

Δειτε ποια ειναι η κυρια αυτη..

 

Με ποιους εχει σχεση..Και ερχεται Ελλαδα. Καλό θα ειναι να δουμε και ποιοι θα πανε να παρακολουθησουν την παρασταση..

 

είδαμε το βίντεο εδώ

 

Πηγή

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΠΟΝΤΕΣΤΑ-ΚΛΙΝΤΟΝ-ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ, ΚΤΛ,, ΚΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΤΥΛΙΞΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ…ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΟΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΟΛΑ!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr