Home ΗΠΑ Ο GEORGE FLOYD ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ – Τα fake news που μας δείχνουν καθημερινά τα MME.

Ο GEORGE FLOYD ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ – Τα fake news που μας δείχνουν καθημερινά τα MME.

by _
0 comment 230 views

Ο GEORGE FLOYD ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ

Τα fake news που μας δείχνουν καθημερινά τα MME.

Οι δημοκράτες στήσανε μια ύπουλη ιστορία.

Τα πράγματα είναι περισσότερο απλά από ότι φαίνονται. Η τοποθέτηση του γονάτου στο λαιμό κάποιου είναι διαδικασία της αστυνομίας. Λένε ότι του έκοψαν τον αέρα έτσι ώστε να μην μπορεί να αναπνεύσει. ΛΑΘΟΣ. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί.

Οι αστυνομικοί διδάσκονται να αποφεύγουν την καρωτιδική αρτηρίαΑν ο αξιωματικός είχε χτυπήσει αυτή την αρτηρία, ο Floyd θα είχε πεθάνει σε 3 δευτερόλεπτα. Αυτό δεν συνέβη, κουνιόταν και είπε ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει.

george floyd not dead 02 - Ο GEORGE FLOYD ΔΕΝ έχει πεθάνει και οι ψεύτικες ειδήσεις.
Ο GEORGE FLOYD ΔΕΝ έχει πεθάνει και οι ψεύτικες ειδήσεις.

Ο κυβερνήτης Tim Walz, ο δήμαρχος της Μινεάπολης, ο Jacob Frey, ο αρχηγός της αστυνομίας της Μινεάπολης Medaria Arradondo, σχεδίασαν όλοι αυτόν τον πλαστό θάνατο.

Όλοι έχουν διαπράξει απάτη και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Όλοι συμμετείχαν στη δημοκρατική επιχείρηση ξεπλύματος παραποίησης / απομίμησης.

Ο γιατρός που υπέγραψε πιστοποιητικό θανάτου διέπραξε πλαστογραφία πιστοποιητικού θανάτου επειδή δεν πέθανε. Πληρώθηκε πολλά χρήματα για να υπογράψει αυτό το ψεύτικο πιστοποιητικό θανάτου.

ΟΛΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ

Οι συνοδοί ασθενοφόρων πληρώθηκαν για την ψεύτικη διακομιδή του.

Το όλο θέμα σχεδιάστηκε μαζί με όλα αυτά για να δημιουργήσουν έναν ψεύτικο συναγερμό. Ο Τζορτζ Φλόιντ πληρώθηκε πολλά χρήματα για να παίξει το ρόλο του και να παίξει νεκρός και να εξαφανιστεί. Ήταν ξέπλυμα χρήματος για άλλους δικηγόρους στο Δημοκρατικό Κόμμα.

Ξεπλένει εκατομμύρια δολάρια πλαστά χρήματα για αυτούς τους δικηγόρους στο Δημοκρατικό Κόμμα. Ήταν έτοιμοι να ανακαλυφθούν και ο Floyd ήταν μάρτυρας σε όλα και έπρεπε να εξαφανιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:   ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Δείτε πως στήνουν τον ΤΡΟΜΟ τα κανάλια της διαπλοκής.

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια που λένε.

Με αυτόν τον τρόπο δεν μπορεί να κληθεί ως μάρτυρας του ξεπλύματος πλαστών χρημάτων. Δεν μπορεί να κληθεί εάν είναι νομικά νεκρός. Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται πίσω από αυτό το κύκλωμα παραποίησης και θα είναι εντελώς ελεύθερο να κάνει ό, τι θέλει.

Ξέρουν ότι δεν πρόκειται να κερδίσουν. Το κύκλωμα αυτό πληρώνει πολλά «βρώμικα» χρήματα στις τσέπες τους συν τα κέρδη του floyd fundraiser.

Αυτό το παραπλανητικό γεγονός, σχεδιάστηκε για να συγκεντρώσει εκατομμύρια και να υποκινήσει ταραχές. Το 80% όλων των ταραχών / διαδηλωτών ήταν από το εξωτερικό και πληρώθηκαν από το Δημοκρατικό Κόμμα για να το κάνουν αυτό.

Τους δόθηκε επίσης εντολή να πούνε ότι ο Σόρος να μας πληρώνει τώρα, δείχνοντας ότι ο Σόρος ξέχασε να τους πληρώσει.

Ο Σόρος δεν μπορεί να τους πληρώσει.

Είναι νεκρός και όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων όλων των περιουσιακών στοιχείων του κατασχέθηκαν.

Αυτοί οι άνθρωποι έπρεπε να το κάνουν αυτό, για να ρίξουν την ευθύνη στο Δημοκρατικό κόμμα.

Δείτε το βίντεο με την παραπλανητική προπαγάνδα.

Προωθεί τη μετάβαση στο site georgesoros.com δήθεν για να εγγραφεί για να διαμαρτυρηθεί.

Αυτό δεν υπάρχει ή ισχύει σε αυτόν τον ιστότοπο. Το Δημοκρατικό Κόμμα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να το κατηγορήσει για σόρους που είναι εύκολο για αυτούς. Κοιτάξτε για να δείτε τη διαφήμιση του Μπάιντεν εδώ. Αυτό ήταν ένα βίντεο που χρηματοδοτήθηκε από τους Δημοκρατικούς και πλήρωσαν αυτόν τον τύπο για να πει ψέματα.

Νομίζουν ότι έχουν γλιτώσει από αυτό και δεν τους πήρε κανείς χαμπάρι. Αυτό είναι λάθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:   Τεθωρακισμένα του Μαδούρο τσαλαπάτησαν διαδηλωτές

Δεν ξέρω αν εμπλέκονταν αυτοί οι αστυνομικοί ή όχι, αλλά αυτός ο αστυνομικός ΔΕΝ σκότωσε τον GEORGE FLOYD επειδή αυτός ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ.

Είναι διαδικασία της αστυνομίας να καλέσει το ασθενοφόρο εάν ο συλληφθείς δεν ανταποκρίνεται και εμφανίζεται αναίσθητος. Οι αξιωματικοί του τμήματος γνωρίζουν ότι δεν είναι ένοχος και εκατοντάδες αξιωματικοί προστατεύουν αυτόν και το σπίτι του.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο.

Δεν κλήθηκε εγκαίρως η Εθνοφυλακή.

Ο κυβερνήτης Walz δεν κάλεσε την εθνική φρουρά. Γιατί όχι? Επειδή αυτός και το δημοκρατικό κόμμα ήθελαν να γίνουν ταραχές, καταστροφή ιδιωτικής περιουσίας και επιθέσεις για να κάνει τον Τραμπ να φαίνεται άσχημος και να χάσει τις εκλογές.

Τελικά ο Τραμπ  δεν περίμενε τον Walz και διέταξε την εθνική φρουρά. Θα έπρεπε να είχαν κληθεί δύο ημέρες πριν, αλλά ο Walz και ο Frey δεν το ήθελαν αυτό. Θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερη καταστροφή.

Αυτό το στημένο γεγονός, προκάλεσε ταραχές σε πολλά κράτη και πόλεις των Δημοκρατικών.

Και ας μιλήσουμε για τα χρήματα τώρα.

Ο έρανος του George Floyd έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια δολάρια μέχρι τώρα και θα μαζευτούνε πολλά περισσότερα συν όλα τα πλαστά χρήματα. Αυτό το ψεύτικο γεγονός, έχει κάνει όλους τους αξιωματούχους με πολλά εκατομμύρια περισσότερα από ό, τι στο παρελθόν.

Αυτοί οι αξιωματικοί δεν είναι ένοχοι για τίποτα. Εάν ο δικαστής δεν είναι δημοκράτης, όλοι θα φύγουν και θα αποκατασταθούν. Αυτό φυσικά θα γίνει με χαμηλών τόνων διαδικασίες.

Αυτό είναι ένα από τα τελευταία θύματα «θανάτου» της Δημοκρατικής Παράταξης.

ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ τι ακούτε στα νέα. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΛΑΘΟΣ και ΨΕΜΑΤΑ.

Για την “ΣΦΑΓΗ” Δεμερτζής Ιωάννης.

Αν βρίσκετε ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες που σας παρέχουμε, παρακαλούμε υποστηρίξτε μας, κάνοντας εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube, από εδω: Σφαγή – Youtube – Εγγραφή.

Παρακαλούμε υποστηρίξτε την Σφαγή

Σφαγή ενημέρωση – άποψη.

Σφαγή social media: Facebok Page – instagram – twitter

sfagi youtube eikona - Ο GEORGE FLOYD ΔΕΝ έχει πεθάνει και οι ψεύτικες ειδήσεις.
Σφαγή GR. Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Youtube.

Πηγή >> https://www.sfagi.gr/o-george-floyd-den-einai-nekros/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr