Home ΗΠΑ ΔΕΙΤΕ τι έγινε όταν άφησαν το αντισηπτικό στο αμάξι στον καύσωνα……?ΜΠΟΥΜ?…!!!

ΔΕΙΤΕ τι έγινε όταν άφησαν το αντισηπτικό στο αμάξι στον καύσωνα……?ΜΠΟΥΜ?…!!!

by _
0 comment 142 views

ΔΕΙΤΕ τι έγινε όταν άφησαν το απολυμαντικό χεριών στο αμάξι στον καύσωνα……?ΜΠΟΥΜ?…!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο »» Κοιτάξτε πόσο επικίνδυνο είναι το απολυμαντικό χεριών που μας λένε να το χρησιμοποιούμε για τον ψεύτο- κοραναϊό!


Σύμφωνα με το 8newsnow.com

OCONOMOWOC του Ουισκόνσιν (WFLA) – Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Western Lakes προειδοποιεί τους ανθρώπους για τους κινδύνους από το να αφήνουν τα απολυμαντικά χεριών στα οχήματά τους σε μια καυτή ημέρα.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook (Facebook post) που δείχνει μια καμένη πόρτα αυτοκινήτου, το Western Lakes Fire District εξηγεί ότι τα περισσότερα απολυμαντικά χεριών τα φτιάνουν με υψηλές ποσότητες αλκοόλ, καθιστώντας τα πολύ εύφλεκτα και δεν πρέπει να βρίσκονται στο όχημα, εκτός εάν μεταφέρονται.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ…ΦΡΙΞΤΕ!!!..

«Το να το κρατάτε στο αυτοκίνητό σας κατά τη διάρκεια ζεστού καιρού, να το εκθέτετε στον ήλιο και ιδιαίτερα να είστε δίπλα σε ανοιχτή φλόγα ενώ καπνίζετε σε οχήματα ή ψήνετε στη σχάρα ενώ απολαμβάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή!», δήλωσαν.

Περισσότερα εδώ >> https://www.8newsnow.com/news/local-news/dont-leave-hand-sanitizer-in-your-car-fire-department-says/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr