Home Greek News ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποζάρει με τις προστατευτικές μάσκες της εταιρείας της

ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποζάρει με τις προστατευτικές μάσκες της εταιρείας της

by _
0 comment 137 views

Μαρέβα Μητσοτάκη: Ποζάρει με τις προστατευτικές μάσκες της εταιρείας της


ΣΧΟΛΙΆΖΟΥΝ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Αυτά τα αίσχη τα κάνουν πλέον ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! Αυτοί οι αναίσχυντοι προδότες δεν έχουν απολύτως κανένα ηθικό φραγμό. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός αφήνει την δική του γυναίκα να πουλάει…ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ!!! ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΟΙΟ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ…ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΌ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΤΟ!!!….

Ο οίκος μόδας  Zeus + Dione από τη Δευτέρα θα διαθέτει μάσκες σε περιορισμένο αριθμό

Αρκετοί οίκοι μόδας μετά την πανδημία, έστρεψαν το ενδιαφέρον και την παραγωγή τους τόσο σε μάσκες όσο και σε στολές για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Σε μάσκες που προστατεύουν αλλά με μοναδικό design προσανατολίστηκε και ηΜαρέβα Μητσοτάκη, με τους συνεργάτες της. Έτσι η Zeus + Dione απο τη Δευτέρα θα διαθέτει μάσκες σε περιορισμένο αριθμό όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου στο instagram.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα η εταιρεία θέλοντας να συμβάλλει με τον τρόπο της στην ενίσχυση και την προστασία του νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας, απέναντι στην πανδημία, είχε ανακοινώσει τη δωρεά2000πιστοποιημένων μασκών προστασίας των ματιών.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις: 

 

View this post on Instagram

 

Limited number of masks at your disposal in our flagship store from Monday. #zeusndione #zeusndioneflagship

A post shared by Zeus+Δione (@zeusndione) on

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr