Home Greek News Αποκλειστική συνέντευξη με τον επιστήμονα Παναγιώτη Σκαρλάτο για τον ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊόυ. Μεγάλες βόμβες!!!

Αποκλειστική συνέντευξη με τον επιστήμονα Παναγιώτη Σκαρλάτο για τον ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊόυ. Μεγάλες βόμβες!!!

by _
0 comment 404 views

Αποκλειστική συνέντευξη με τον επιστήμονα Παναγιώτη Σκαρλάτο για τον ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊόυ. Μεγάλες βόμβες!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


GreekNewsOnDemand.com: Αποκλειστική συνέντευξη του Ιωάννη Κουντούρη από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» με τον κο Παναγιώτη Σκαρλάτο Skarlatos Panos) για την ΨΕΥΤΟ-πανδημία του «κορωνοϊόυ»!!! …

Ο κος Παναγιώτης Σκαρλάτος είναι Επιστήμονας Ιατρικού Εργαστηρίου και ανήκει σε μια ομάδα επιστημόνων που εξειδικεύονται στους κορωνοϊούς. Εργάζεται πάνω στους κορωναϊούς εδώ και χρόνια. Γνωρίζει ΠΟΛΛΑ για αυτούς. Δηλαδή, καλύτερος άνθρωπος που να μιλήσει για τέτοιο θέμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, εκτός από αυτούς και τους συναδέλφους τους.

Ωστόσο, παρ ‘όλα αυτά, τα ελληνικά μαζικά μέσα ενημέρωσης δεν θα του επιτρέψουν να μιλήσει εκεί! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;; Μήπως αυτό οφείλεται στο γεγονός πως τα ΜΜΕ είναι σε «πλακάκια» με την προδοτική κυβέρνηση Μητσοτάκη για την διαιώνιση της…ΑΠΑΤΗΣ του κορωνοϊού διότι τις εντολές, τις δικές τους, τις παίρνουν…ΑΝΩΘΕΝ, από τα μεγάλα ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων που είναι πίσω από την απάτην αυτήν;;;

Τον κύριο Παναγιώτη τον έχουν συκοφαντήσει από τα ΜΜΕ και τα συστημικά σάιτ και όχι μόνο. Δέχεται ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ από το παρακράτος που, ως γνωστόν, ελέγχται κρυφά από το…ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ της Ελλάδος! Δεν τον πτοούν όμως όλ᾽αυτά και συνεχίζει ακάθεκτος αποκαλύπτοντας την ΑΛΗΘΕΙΑ για τον «κορωνοϊό»!

Στην πρώτη του δημόσια δήλωση για τον κορωνοϊό, είπε τα εξής συγκλονιστικά….

Είμαι βιο-ιατρικός εργαστηριακός επιστήμονας, με γνωστικό αντικείμενο την έρευνα, διάγνωση, και θεραπεία.

Έχω 12 χρόνια εμπειρία στην καλλιέργεια ιών και όλες τις αποδείξεις ότι λένε ψέματα… αλλά όσους ξέρουμε την αλήθεια, μας φιμώνουν!

Σας ενημερώνω, πως δεν υπάρχει λοιμογόνος παράγοντας του ιού και δεν θα υπάρξει ποτέ… ο Κορωνιός δεν προκαλεί καμία νόσο, δεν υπάρχουν φάρμακα για ιούς και δεν θα υπάρξουν ποτέ, δεν υπάρχει εμβόλιο εναντίον του ιού αυτού και δεν θα υπάρξει ποτέ… είμαστε πολλοί γιατροί και επιστήμονες που λέμε το ίδιο, αλλά δεν μας επιτρέπουν να μιλήσουμε!

Έχω δουλέψει σε Ελλάδα, Κύπρο και Καναδά. Στον Καναδά πριν 5 χρόνια, μελετούσαμε τα συμπτώματα του Κορωνιού στα ζώα… διότι ο ιός αυτός ΔΕΝ προσβάλει τους ανθρώπους, αλλά μόνο τα ζώα.

Διαβάστε περισσότερα στο παρακάτω λινκ!…

Έλληνας βιο-ιατρικός εργαστηριακός επιστήμονας: Σας λένε ΨΕΜΑΤΑ για τον κορωναϊό που ΔΕΝ προσβάλει τους ανθρώπους, αλλά μόνο τα ζώα!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ« ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…

«Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr