Home Greek News ΙΔΟΥ η άσκηση του Johns Hopkins με όνομα ΕΛΛΗΝΙΚΟ, “Κλάδος”, που προετοίμασε την “πανδημία” του ΨΕΥΤ0-κορωνοϊού

ΙΔΟΥ η άσκηση του Johns Hopkins με όνομα ΕΛΛΗΝΙΚΟ, “Κλάδος”, που προετοίμασε την “πανδημία” του ΨΕΥΤ0-κορωνοϊού

by _
0 comment 393 views

ΙΔΟΥ η άσκηση του Johns Hopkins με όνομα ΕΛΛΗΝΙΚΟ, “Κλάδος“, που προετοίμασε την “πανδημία” του ΨΕΥΤ0-κορωνοϊού…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρώτο μας αποκαλυπτικό άρθρο για την ψεύτικη και όλο σχεδιασμένη από την ελίτ «πανδημία» του κορωνοϊού με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Tην ΑΠΑΤΗ του«κορωναϊου» την επενόησε ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, οι φαρμακευτικές εταιρείες και η…CIA…!!!, σας είχαμε αποκαλύψει πως ακριβώς στήθηκε η μεγάλη ΑΠΑΤΗ αυτή,  μέσω μιας ασκήσεως της ελίτ (“EVENT 201”) στη Νέα Υόρκη τον Οκτ. του 2019, που οδήγησε τελικά όλο τον κόσμο στην κατάσταση που είναι…ΣΗΜΕΡΑ με τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό

Και γράψαμε τα εξής αποκαλυπτικά…

Το Οκτ. του 2019 έλαβε χώρα το συνέδριο “Event 201” του Ιστ. John Hopkins, του Ιδρύματος Μπίλ & Μελίντα Γκέιτς και του Παγκόσμιου Οικονομικου Φόρουμ, σε συνεργασία με τις…ΨΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, στη Νέα Υόρκη όπου τα απεφάσισαν…ΟΛΑ. Και την ίδια ώρα, διεξαγόταν ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ… Coronavirus (nCoV-2019, ΚΟΡΩΝΑΪΟ) που υποστηριζόταν από τα ΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ…!!!

 

Εκεί ο Μπίλ Γκέιτς μιλούσε για τον κίνδυνο να «ξεσπάσει» ένας…

ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ στον κόσμο που μπορει να…ΣΚΟΤΩΣΕΙ 65 ΕΚΑΤ ΚΟΣΜΟ.

Μίλαμε για μια εποχή κατά την οποίαν…ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ…«ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ»…!!! Το σχέδιο το βρωμερό μαζί με τα εμβόλια, κτλ, τα είχαν ΗΔΗ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ….ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ…!!!

 

 ΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΛΑ για το…ΧΡΗΜΑ και τον περαιτέρω…ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ μέσω νέων και καταστροφικών για την υγεία μας…ΕΜΒΟΛΙΩΝ…!!!

Αυτό όμως που δεν ξέραμε -ακόμη!- είναι το γεγονός πως είχε προηγεί μια…ΆΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΚΗΣΙΣ, ΠΑΛΙΝ ΤΗΣ ΕΛΙΤ,  τον Μάιου του 2018 με το όνομα “Clade X Pandemic Exercise”, δηλαδή,  «Άσκησις Πανδημίας Κλάδος X», ή απλώς, «Κλάδος X». Και αυτό το όνομα είναι το όνομα ενος…ΙΟΥ ψεύτικου ή εικονικού που χρησιμοποιήθηκε για την διεξαγωγή άσκησης εκείνη την εποχή. Δηλαδή, επέλεξαν όνομα…ΕΛΛΗΝΙΚΟ για γη συγκεκριμένη άσκηση. ΠΟΙΟΙ όμως ήταν αυτοί που τους είχαν «εμπνεύσει» τότε ώστε να επιλέξουν τέτοιο όνομα…ΕΛΛΗΝΙΚΟ για την εν λόγω άσκηση;;; Μήπως οι ίδιοι οι…ΕΛΛΗΝΕΣ, μερικοί από τους…ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ;;;

Και στην αρχή του σχετικού βίντεο που είχαν φτιάξει για αυτήν άσκηση, διαβάζουμε τα εξής…

Ένα clade (από την αρχαία ελληνική λέξη “κλάδος“) είναι μια ομάδα οργανισμών που αποτελείται από έναν κοινό πρόγονο και όλους τους γραμμικούς απογόνους του, που αντιπροσωπεύουν ένα ενιαίο «κλάδο» στο «δέντρο της ζωής».

Η αναφορά στο «δένδρο της ζωής» προέρχεται από το δένδρο της ζωής της…ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ.

Σύμφωνα με βίντεο του Center for Health Security (Κέντρο Υγειονομικής Ασφάλειας) του πανεπιστημίου John Hopkins στο Youtube διαβάζουμε τα εξής διαφωτιστικά…

Το “Clade X” (ή η “Κλάδος X”) είναι μια ημερήσια άσκηση πανδημίας που φιλοξενείται από το Κέντρο Υγειονομικής Ασφάλειας του Johns Hopkins στις 15 Μαΐου 2018 στην Ουάσινγκτον. Η άσκηση προσομοιώνει μια σειρά από συνεδριάσεις των 10 κυβερνητικών ηγετών των ΗΠΑ, ρόλους των οποίων παίζουν άτομα σημαίνοντα από τα πεδία της εθνικής ασφάλειας ή επιδημικής αντίδρασης.

 

Με βάση τα πραγματικά γεγονότα, το Clade X προσδιορίζει σημαντικά θέματα πολιτικής και προκλήσεις ετοιμότητας που θα μπορούσαν να λυθούν με επαρκή πολιτική βούληση και προσοχή. Αυτά τα θέματα σχεδιάστηκαν σε ένα αφήγημα για την εμπλοκή και την εκπαίδευση των συμμετεχόντων και του ακροατηρίου. Τα διδάγματα από το Clade X θα “αποσταχθούν” από το Κέντρο Υγειονομικής Ασφάλειας του Johns Hopkins και θα μοιραστούν ευρέως.

Και στο επίσημο σάιτ του Center for Health Security (Κέντρου Ασφάλειας Υγείας) διαβάζουμε τα εξής για το ίδιο θέμα…

Το Κέντρο Υγειονομικής Ασφάλειας του Τζόν Χόπκις φιλοξένησε την επιτόπια άσκηση Clade X (Κλάδος Χ) στις 15 Μαΐου 2018 στην Ουάσινγκτον. Σκοπός της άσκησης ήταν να απεικονίσει στρατηγικές αποφάσεις και πολιτικές υψηλού επιπέδου που θα χρειαστεί να ακολουθήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο κόσμος για να αποτρέψουν μια πανδημία ή να μειώσουν τις συνέπειές της σε περίπτωση αποτυχίας της πρόληψης.

 

Πηγή >> http://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/events/2018_clade_x_exercise/index.html

Σύμφωνα με το σάιτ globalhealthnow.org σε άρθρο τους από τις 22 Μάιου 2018, διαβάζουμε…

Οι σύμβουλοι, ένα διακεκριμένο κάστ πρώην αξιωματούχων με άφθονη εμπειρία από τον πραγμστικό κόσμο στους υιοθετούμενους ρόλους τους, αντιμετώπιζαν κρίσιμα διλήμματα – ενώ τα διαλείποντα ψεύτικα ειδησεογραφικά δελτία έδιναν σταθερά επιδεινούμενες ειδήσεις για το ξέσπασμα του ιού.

 

Η προσομοίωση στόχευε να ωθήσει Αμερικανούς αξιωματούχους και ερευνητές να σκεφτούν μέσα από προκλητικά σενάρια και ερωτήσεις πριν «χτυπήσει» η επόμενη έκτακτη ανάγκη για την υγεία. Για παράδειγμα, εάν η αμερικανική  κυβέρνηση θα πρέπει νε καμφθεί σε δημόσιες πιέσεις και εκδώσει απαγορεύσεις ταξιδιών και απομονώσεις (καραντίνες) όταν ένα εφικτό εμβόλιο, πιθανώς, είναι ένα χρόνο μακριά, δεν υπάρχουν ταχύτατες διαφυγές διαγνωστικών δοκιμών για τον ιό και άλλες χώρες εκδίδουν απαγωρεύσεις ταξιδιών;

 

Δείτε τώρα τους χάρτες της «εξάπλωσης του ιού» που είχαν φτιάξει τότε. Χμμμ..ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ???….ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ???

Πείτε μου τώρα…ΠΩΣ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΣΚΗΣΗ, ΕΝΩ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΜΜΕ, ΜΙΑ ΚΑΙ, και ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΔΕΝ ΦΟΒΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ «ΞΕΣΠΑΣΕΙ» ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ…ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΟΠΩΣ Ο…«ΚΟΡΩΝΑΪΌΣ»;;; Και σε αυτήν είχε δώσει συνέχεια η προαναφερθείσα άσκηση «ΕΚΔΗΛΩΣΙΣ 201» που έλαβε χώρα τον Οκτ. του 2019, όπου ΠΑΛΙΝ έλαβε μέρος το πανεπιστήμιο…ΤΖΟΝ ΧΟΠΚΙΣ (John Hopkins)!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Κάθε χρόνο έχουμε μια “πανδημία” έλεγε πριν 6 μήνες ο Σωρήρης Τσιόρδας!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!!, σας είχαμε γράψει πως…ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ (ΟΚΤ. ΤΟΥ 2019) ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ…ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο…ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ….

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ “ΠΑΝΔΗΜΙΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΕ…ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΕΙΝΑΙ…ΨΕΥΤΙΚΗ!!! Δείτε τον τώρα στο παρακάτω κλιπ όπου χαμογελάει…ΠΟΝΗΡΑ…

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο όπου αυτοί οι ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ, αυτοι οι…ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ αυτοκαρφώνονται, έστω και παλινδρομικά….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr