Home Greek News Ντουτέρτε: «Σκοτώστε τους παραβάτες» της καραντίνας. Μήπως ΣΥΜΦΩΝΕΙ μαζί του ο…ΚΟΥΛΗΣ;;;

Ντουτέρτε: «Σκοτώστε τους παραβάτες» της καραντίνας. Μήπως ΣΥΜΦΩΝΕΙ μαζί του ο…ΚΟΥΛΗΣ;;;

by _
0 comment 158 views

GreekNewsOnDemand.com: Ντουτέρτε: «Σκοτώστε τους παραβάτες» της καραντίνας. Μήπως ΣΥΜΦΩΝΕΙ μαζί του ο…ΚΟΥΛΗΣ;;;…

Εμείς…ΑΠΛΑ…ΡΩΤΑΜΕ, επειδή το παίζει τελευταίως λίγο…ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ο «Έλληνας» ΠΟΡΔΗπουργός που άφησε ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ αυτό που είχε πει τις προάλλες ο ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΣ…ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ —για φανταστείτε, πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην…ΝΔ– όταν είπε ότι, αν χρειαστεί, θα χρησιμοποιήσει τον Ελληνικό Στρατό εναντίον των Ελλήνων!!! Διαβάστε επίσης Τι λέει ρε αυτός;;; Θα χρησιμοποιήσει τον Ελληνικό Στρατό εναντίον των Ελλήνων;;;!!! για περισσότερα.


Reporter.gr: Φιλιππίνες: «Σκοτώστε τους παραβάτες» της καραντίνας λέει ο πρόεδρος Ντουτέρτε

11:18 – 02 Απρ 2020

Οδηγία να πυροβολούνται θανάσιμα όσοι παραβιάζουν τους κανόνες περιορισμού των μετακινήσεων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού έδωσε ο προέδρος των Φιλιππινών Ροντρίγκο Ντουτέρτε.

Αυτή ήταν η άμεση αντίδρασή του μετά τη σύλληψη 21 ανθρώπων οι οποίοι διαδήλωσαν στους δρόμους της Μανίλα ζητώντας βοήθεια από την κυβέρνηση, σχολιάζει η Guardian.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ομάδα των ανθρώπων αυτών διαδήλωναν χωρίς άδεια. Η ιστοσελίδα Rapper ωστόσο ανέφερε ότι δεν είναι σαφές εάν οι πολίτες όντως διαδήλωναν ή ορισμένοι είχαν βγει προς αναζήτηση τροφής.

Εκφράζονται πολλές ανησυχίες για το πώς οι πιο φτωχοί στις Φιλιππίνες θα καταφέρουν να επιβιώσουν με τα μέτρα περιορισμού. Πολλοί από τα 48 εκατομμύρια πολίτες ζουν σε πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους και έχουν ανάγκη την καθημερινή εργασία για να θρέψουν τις οικογένειές τους, τονίζει η Guardian.

Η κυβέρνηση έχει υποσχεθεί στήριξη στα 18 εκατομμύρια νοικοκυριά με χαμηλότερο εισόδημα, ωστόσο η βοήθεια δεν έχει ακόμη δοθεί. Ο Ντουτέρτε, ωστόσο, δεσμεύτηκε χθες πως κανείς δεν θα πεθάνει από λιμοκτονία και κατέστησε σαφές ότι έχει όποιος προκαλέσει πρόβλημα στο εξής, θα είναι νεκρός. «Θα σας στείλω στον τάφο», τόνισε σε τηλεοπτικό διάγγελμά του.


Πηγή: Reporter.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩ« ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΚΥΝΕΡΏΝΤΩΝ ΑΥΤΗΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΈΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑΟ ΣΧΕΔΙΟ….ΝΕΟΤΑΞΙΚO ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! ΟΠΟΤΕ…ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΑΣ!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr