Home Greek News Σύψας: Έρχονται τα δύσκολα – Ήρθε η ώρα να μην βγαίνουμε καθόλου από το σπίτι

Σύψας: Έρχονται τα δύσκολα – Ήρθε η ώρα να μην βγαίνουμε καθόλου από το σπίτι

by _
0 comment 193 views

Σύψας: Έρχονται τα δύσκολα – Ήρθε η ώρα να μην βγαίνουμε καθόλου από το σπίτι

Newsroom

Σχολιάζει GreekNewsOnDemand.com:

Αν συνεχίζετε να ακούτε αυτούς τους ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ θα σας πεθάνουν ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ..ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ…ΨΕ-ΜΑ-ΤΑ…!!!

Και διαβάστε επίσης…


Στα μέσα με τέλη Απριλίου εκτιμά πως θα σημειωθεί η κορύφωση της επιδημίας του κορωνοϊού ο καθηγητής λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας.

Ο καθηγητής τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες «θα μπούμε σε δύσκολα νερά» και πως δεν υπάρχει κανένας λόγος για εφησυχασμό.

«Ελπίζω μέσα στον Μάιο να έχουμε κάθοδο της καμπύλης και να αρχίζουμε να συζητάμε για άρση μέτρων», τόνισε ο κ. Σύψας, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι η επιδημία είναι απρόβλεπτη.

«Αυτό που έρχεται είναι το δύσκολο κομμάτι της επιδημίας. Ήρθε η ώρα να μην βγαίνουμε καθόλου από το σπίτι μας με καμία δικαιολογία», τόνισε και πρόσθεσε ότι «φοβάται ενδεχόμενο χαλάρωσης των πολιτών».

Τέλος, ο κ. Σύψας είπε πως είναι εξαιρετικά ικανοποιημένος από την πορεία της Ελλάδας, ωστόσο, αυτό δεν προδικάζει τι θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες.

Στους 38 οι θάνατοι

Στους 38 ανέρχονται οι θάνατοι από τον κορωνοϊό στη χώρας μας όπως ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Την ίδια ώρα, τα κρούσματα έχουν αυξηθεί κατά 95 και συνολικά ανέρχονται στα 1.156, τα περισσότερα εξ αυτών στην Αττική. Από τους νεκρούς οι 29 είναι άνδρες, 9 γυναίκες, με μέσο όρο τα 71 έτη. Το 92% είχε συνοδά νοσήματα.

Συνολικά, έχουν γίνει 15.151 έλεγχοι και το 5% της νόσου χρειάζεται θεραπεία. Ακόμη 69 είναι διασηλωμένοι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, εκ των οποίων το 77% με υποκείμενα νοσήματα.

Την ίδια στιγμή, ένας άνθρωπος αποσωληνώθηκε από το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και ένας ακόμα πήρε εξιτήριο.

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/213266/sypsas-erxontai-ta-dyskola-irthe-i-ora-na-min-

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr