Home ΗΠΑ Πιάστηκε «στα πράσα» να δείχνει ΨΕΥΤΙΚΑ πλάνα “ασθενών του κορωνοϊού” μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι των ΗΠΑ!!!

Πιάστηκε «στα πράσα» να δείχνει ΨΕΥΤΙΚΑ πλάνα “ασθενών του κορωνοϊού” μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι των ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 308 views

Πιάστηκε «στα πράσα» να δείχνει ΨΕΥΤΙΚΑ πλάνα “ασθενών του κορωνοϊού” μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι των ΗΠΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το μεγάλο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάνι CBS εξετέθη δημοσίως ΜΟΝΟ ΤΟΥ σήμερα –για αυτό που είναι, ένα μεγάλο, ΑΠΑΤΗΛΟ και ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ του ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ των ΗΠΑ- υποστηρίζοντας ότι έδειχνε πλάνα ασθενών του «κορωναϊού» από νοσοκομεία της Νέας Υόρκης, ενώ, στην πραγματικότητα, έδειχνε πλάνα από νοσοκομείο της…ΙΤΑΛΙΑΣ!!!

Οι ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ που είναι πίσω από την ΑΠΑΤΗ του ΨΕΥΤΟ-κορωναϊού συνεχίζουν να ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ και να ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ όλα έθνη του κόσμου, και τούτο μάλιστα…ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!!!

Αυτό είναι το κύριο νοσοκομείο του Μπέργκαμο, στην επαρχία της Λομβαρδίας. Είναι ένα από τα πιο προηγμένα νοσοκομεία στην Ευρώπη “, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky News απο τις… 22 Μαρτίου!!!

Αυτό γίνεται αυτήν την στιγμή μεγάλο θέμα στα ΜΜΕ στις ΗΠΑ. Διαβαστε περισσότερα εδώ >> CBS News Says ‘Editing Mistake’ Led To Misleading Video Showing An Italian Hospital During Segment On New York’s Coronavirus Crisis.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ!….


Πηγή >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr