Home Greek News Η εταιρεία-ΚΟΜΠΙΝΑ που ανέλαβε την καμπάνια κατά της “εξάπλωσης” του ΨΕΥΤΟ-κορονοϊού πήρε 11 εκατ.!!!

Η εταιρεία-ΚΟΜΠΙΝΑ που ανέλαβε την καμπάνια κατά της “εξάπλωσης” του ΨΕΥΤΟ-κορονοϊού πήρε 11 εκατ.!!!

by _
0 comment 438 views

Η εταιρεία-ΚΟΜΠΙΝΑ που ανέλαβε την καμπάνια κατά της “εξάπλωσης” του ΨΕΥΤΟ-κορονοϊού πήρε 11 εκατ. μόνο και ΜΟΝΟ για να σας ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ για κάτι το οποίον…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΕΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΝ ‘ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!…


Αυτό το θέμα είναι σοβαρό και δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει απαρατήρητο εν μέσω πανδημίας. Δόθηκε στη δημοσιότητα το κονδύλιο ύψους 11.000.000 ευρώ (έντεκα εκατομμύρια ευρώ) για καμπάνια κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Δηλαδή, αν καταλάβαμε σωστά, για την καμπάνια «Μένουμε σπίτι». Τι άλλο να περιλαμβάνει η καμπάνια αυτή, τις αμοιβές του Τσιόδρα, ξέρω γω; Δεν παίζει κάτι τέτοιο, οι άνθρωποι αυτοί πληρώνονται απ’ τη δουλειά τους ως επαγγελματίες στον τομέα της υγείας. Η καμπάνια αυτή, πάλι, τι και ποιους περιλαμβάνει μέχρι στιγμής; Το βιντεάκι με τον Σπύρο Παπαδόπουλο που παίζεται νυχθημερόν (το μοναδικό σκηνοθετημένο με μία υποτυπώδη δραματουργία) και τρία άλλα βίντεο, στα οποία εστάλη μία κάμερα στα σπίτια (προφανώς) των Γαλάνη, Μπέζου, Στάνκογλου. Ερώτημα πρώτο: Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των συγκεκριμένων καλλιτεχνών; Μη μου πείτε λόγω δημοφιλίας, διότι αν πήγαινε έτσι, θα μπορούσαμε να βλέπαμε και τη Μαρία Κίτσου, τη Νατάσσα Μποφίλιου, την Ελεωνόρα Ζουγανέλλη ή και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, λόγου χάριν. Ερώτημα δεύτερο: Οι εν λόγω τέσσερις καλλιτέχνες πληρώθηκαν ή δέχτηκαν αφιλοκερδώς να πείσουν τους συμπατριώτες τους – και καλά κάνανε – να μείνουν σπίτι; Κατά την προσωπική μου γνώμη, δεν πρέπει να πληρώθηκαν! Ερώτημα τρίτο (και φαρμακερό): Θα βγει κανείς να μας πει που ακριβώς πήγαν αυτά τα 11.000.000 ευρώ τη στιγμή που οι γιατροί φωνάζουν για βασικές ελλείψεις στον καθημερινό αγώνα τους; Προσπάθησα να επικοινωνήσω αργά χθες με τη Δήμητρα Γαλάνη, την οποία γνωρίζω προσωπικά. Δεν τα κατάφερα. Το ίδιο και με τον Στάνκογλου. Επαναλαμβάνω, ωστόσο, το θέμα είναι σοβαρότατο ειδικά σε μία περίοδο βαθιάς ανθρωπιστικής κρίσης σαν κι αυτή που περνάμε!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr