Home Greek News «Είναι όλα ψεύτικα!»: Κινέζα αξιωματούχος χλευάστηκε από τους κατοίκους σε επίσκεψή της στο Γουχάν

«Είναι όλα ψεύτικα!»: Κινέζα αξιωματούχος χλευάστηκε από τους κατοίκους σε επίσκεψή της στο Γουχάν

by _
0 comment 386 views

«Είναι όλα ψεύτικα!»: Κινέζα αξιωματούχος χλευάστηκε από τους κατοίκους σε επίσκεψή της στο Γουχάν


Το ακόλουθο βίντεο δημοσιεύθυκε στο κανάλι της εφημερόδος «The Guardian» στις 06 Μαρ. και τα ΛΕΕΙ ΟΛΑ σχετικά με την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ απάτη του «κορωναϊού»! ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ θα έπρεμε να κάνουμε…ΤΟ ΙΔΙΟ αυτήν την στιγμή, βγαίνοντας στους δρόμους και φωνάζοντας ότι όλα αυτά είναι, όντως,…ΨΕΥΤΙΚΑ!!!

Μια ανώτερη Κινέζα αξιωματούχος έγινε δέκτης χλευασμών από τους κατοίκους καθώς επιθεωρούσε το έργο μιας επιτροπής γειτονιάς που έχει επιφορτιστεί με τη φροντίδα των κατοίκων που βρίσκονται σε καραντίνα λόγω του κοροναϊού. Η αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Sun Chunlan πραγματοποίησε περιοδεία σε μια κατοικημένη κοινότητα στις 06 Μαρ. φέτος στην περιφέρεια Qingshan του Wuhan, ενώ οι κάτοικοι φάνηκαν να φωνάζουν «ψεύτικα!», «ψεύτικα!», καθώς και «όλα είναι ψεύτικα!» και «διαμαρτυρόμαστε» από τα παράθυρα των διαμερισμάτων τους. Από τις 12 Φεβρουαρίου, όλες οι οικιστικές ενώσεις στο Wuhan έχουν τεθεί υπό καθεστώς κλειδώματος, εμποδίζοντας τους περισσότερους κατοίκους απο το να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr