Home Greek News Η Ρωσία σπεύδει σε “βοήθεια” της Ιταλίας: Στο κόλπο πλεόν κι ο Πούτιν! Αεροπόβαση σε Μιλάνο γιατρών, επιδημιολόγων, φαρμάκων & πειραματικών εμβολίων

Η Ρωσία σπεύδει σε “βοήθεια” της Ιταλίας: Στο κόλπο πλεόν κι ο Πούτιν! Αεροπόβαση σε Μιλάνο γιατρών, επιδημιολόγων, φαρμάκων & πειραματικών εμβολίων

by _
0 comment 278 views

GreekNewsOnDemand.com: Η Ρωσία σπεύδει σε “βοήθεια” της Ιταλίας: Στο κόλπο πλεόν του ΨΕΥΤΟ-κορωναϊού κι ο Πούτιν! Αεροπόβαση σε Μιλάνο γιατρών, επιδημιολόγων, φαρμάκων & πειραματικών εμβολίων…

Ο Πούτιν ήξερε πάρα πολύ καλά ότι έπρεπε ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ να αρχίσει να παίζει έναν μεγαλύρο ρόλο σε αυτήν την ΑΠΑΤΗ του «κορωναϊού», μιας και είναι και αυτός πράκτορας της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Και παρά το γεγονός πως η κυβέρνησή του είναι απρόθυμος στο να διογκώσει τα «επίσημα» στατιστικά «δεδομένα» του αριθού «κρουσμάτων» και «θανάτων» στην χώρα του από κάτι το οποίο…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (δηλαδή, ο «κορωναϊός»), μεταβαίνει τώρα αυτός στην χώρα που παίζει τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΛΟ σε αυτήν την ΑΠΑΠΤΗΝ, την ΙΤΑΛΙΑ!!!
Διαβάστε πρώρα το παρακάτω άρθρο και μετά τα δικά μας που αποδημούν ΠΛΗΡΩΣ το μεγάλο ΧΟΑΞ του «κορωναϊού»!…

Pronews.gr: Η Ρωσία σπεύδει σε βοήθεια της Ιταλίας: Αεροπόβαση σε Μιλάνο γιατρών, επιδημιολόγων, φαρμάκων και πειραματικών εμβολίων


Η Ρωσία σπεύδει να βοηθήσει την Ιταλία και είναι η μόνη χώρα που το κάνει, καθώς η ΕΕ «σφυρίζει αδιάφορα» (η ΕΚΤ αρχικά είχε αρνηθεί ακόμα και ομόλογα να τους αγοράσει) και οι ΗΠΑ απλά… βλέπουν!

Σήμερα, μετά την συνάντηση για την εξάπλωση της πανδημίας κορωνοϊού COVID-19 στην Ιταλία ο πρόεδρος της Ρωσίας Β.Πούτιν και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Τ.Κόντι συνομίλησαν και συμφώνησαν άμεσα στο πλαίσιο της εφαρμογής περαιτέρω μέτρων για την αντιμετώπιση της μόλυνσης στην χώρα και ειδικά στην βόρειο Ιταλία.

Συγκεκριμένα, η Μόσχα ανακοίνωσε ότι στέλνει δεκάδες Ρώσους επιδημιολόγους και ειδικό ιατρικό προσωπικό στην βόρειο Ιταλία για να πολεμήσουν τον κορονοϊό COVID-19 καθώς και προστατευτικά μέσα και ιατρικό εξοπλισμό, όπως και φάρμακα.

Ρωσικά μεταγωγικά αεροσκάφη θα προσγειωθούν τις επόμενες ώρες και ημέρες στο αεροδρόμιο του Μιλάνου και θα στηθεί κοινό επιχειρησιακό κέντρο με τους Ιταλούς συναδέλφους τους.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος Πούτιν, κατά τη διάρκεια των συζητήσεών του με τον Ιταλό πρωθυπουργό Κόντε, δήλωσε την ετοιμότητα της Ρωσίας να προσφέρει άμεσα βοήθεια στην Ιταλία, στο πλαίσιο της μάχης για την αντιμετώπισης της πανδημίας στη γειτονική χώρα, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Η Ρωσία δεν έχει πληγεί σχεδόν καθόλου, λόγω βασικά δύο παραμέτρων: Από τις αρχές Ιανουαρίου «κλείδωσε» τα σύνορα με Κίνα και υπέβαλε σε εξετάσεις τους εισερχόμενους, αλλά κυρίως λόγω του κλίματός της που δεν ευνοεί την ανάπτυξη υγρασίας που είναι ο μεγαλύτερος «φίλος» του ιού, σε σχέση με την θερμοκρασία 5°-11° C.

Πιθανότατα θα μεταφερθούν και ποσότητες των πρώτων πειραματικών εμβολίων. Ρώσοι επιστήμονες στις 22 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε ότι παρασκεύασαν πέντε πρωτότυπα εμβόλια κατά του λοιμώδους κοροναϊού, αλλά η όλη επεξεργασία τους βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, δήλωσε σήμερα, Τετάρτη,

«Μέχρι στιγμής έχουν δημιουργηθεί πέντε πρωτότυπα εμβόλια, αλλά αυτό είναι το αρχικό στάδιο της επεξεργασίας. Θέλω να σας πω ότι οι συνάδελφοι ασχολούνται εντατικά με αυτό το ζήτημα και μόλις έχουμε πιο συγκριμένα αποτελέσματα θα σας ενημερώσουμε γι’ αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά η αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Τατιάνα Γκόλικοβα..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ρωσία είχε ανακοινώσει ότι έλαβε από την Κίνα το στέλεχος του κοροναϊού, βάσει του οποίου οι Ρώσοι επιστήμονες παρασκεύασαν τα εμβόλια.

Πηγή >> https://www.pronews.gr/ygeia/860092_i-rosia-speydei-se-voitheia-tis-italias-aeropovasi-se-milano-giatron-epidimiologon


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr