Home Greek News Ο Κούλης λέει ΨΕΜΑΤΑ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ούτε «κρούσματα» ούτε θάνατοι από τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό!!!…

Ο Κούλης λέει ΨΕΜΑΤΑ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ούτε «κρούσματα» ούτε θάνατοι από τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό!!!…

by _
0 comment 711 views

Ο Κούλης λέει ΨΕΜΑΤΑ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ούτε «κρούσματα» ούτε θάνατοι από τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό!!!…

Ο ίδιος ο Μητσοτάκης είχε πάει τον περασμένο Ιαν. φέτος στο…ΝΤΑΒΟΣ στο…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ που τυχαίνει να είναι ένας από τους κύριους ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ της όλης…ΑΠΑΤΗΣ του ΨΕΥΤΟ-κορωναϊού…!!!….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ…ΧΟΑΞ!!!….

ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΥΠΑΡΞΑΝ ΜΟΝΟ 38 «ΘΑΝΑΤΟΙ» ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ «ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ», 22 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ «ΕΓΙΝΑΝ» ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ….!!! ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ???!!!

Σύμφωνα τώρα με το CNN, τουλάχιστον 112 άνθρωποι «έχασαν τη ζωή τους» από την πρώτη εμφάνιση του κορωναϊού στις ΗΠΑ τον Ιανουάριο και ο ιός έχει εξαπλωθεί πλεον, ΟΛΩΣ «ΤΥΧΑΙΩΣ», σε…ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, στην περιφέρεια της Κολούμπια και σε ορισμένες περιοχές.

Στο προχθέσινό μας άρθρο με τίτλο ΒΟΜΒΑ: Tην ΑΠΑΤΗ του«κορωναϊου» την επενόησε ο ΠΟΥ, ο Μπιλ Γκέιτς, οι φαρμακευτικές εταιρείες και η…CIA…!!!, που δημοσιεύθηκε και στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» εχθές (δείτε την παρακάτω εικόνα), σας εξηγήσαμε πως την όλη ΑΠΑΤΗ του ΨΕΥΤΟ-κορωνοϊού την έστησαν ο Μπίλ Γκέιτς, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, μεγάλα ιδρύματα της ελίτ καθώς και οι μεγάλες…ΨΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που αποσκοπούν στο να τα κονημήσουν…ΧΟΝΤΡΑ από αυτό το…ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ, εις βάρος βέβαια της δικής μας υγείας!

Διαβάστε το άρθρο στο παρακάτω λινκ…

Οι ελιτιστές έχουν εδώ και χρόνια ως διακαόν πόθον τους την μείωσιν του παγκοσμίου πληθυσμού κάτα τουλάχιστον…80 τοις 100. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ο Χένρυ Κίσινγκερ πίσω από το…AIDS & τον αποπληθυσμό μαζί με την ελίτ!!! για όλα τα στοιχεία και τις λεπτομέριες!

Αυτός ο σκοπός είναι είναι κάτι οποίον προωθεί τόσο ο Γκέιτ όσο και τα προαναφερθέντα ιδρύματα και ονόματα, κτλ. Αλλά προτού όμως προχωρήσουν σε τέτοια ύπουλα σχέδια, χρειάζονται τα απαραίτητα…ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ που χρησιμεύουν πάντοτε ως μεγάλο παραπέτασμα καπού, αντιπερισπασμένος, για το τι…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ! Εξ ου ο λεγόμενος…«κορωναϊός» της σήμερον εν προκειμένω, που, ΟΝΤΩΣ, αποσπά την προσοχή του κοινού μακριά από όλες τις…ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΖΗΜΩΣΕΙΣ που ΔΕΝ τολμού ΠΟΤΕ να αναφέρουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, που παίρνουν τις διαταγές τους…ΑΝΩΘΕΝ, διότι μόξο «ΜΜΕ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά αποτελούν τον κύριον….ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟΝ ΒΡΑΧΙΩΝΑ, ΑΡΜΑ της κυβέρνησης. Γι αυτό, ο εμός πατήρ πάντοτε μοι λέγει ότι «Ο τύπος παιδί μου αποτελεί την…ΔΕΥΤΕΡΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ στην Ελλάδα!».

ΤΑ «ΚΡΟΥΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΟΙ «ΘΑΝΑΤΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ…ΨΕΥΤΙΚΑ, FAKE!!!

ΤΙΠΟΤΕ μα…ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ διότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΠΤΑ ΚΑΙ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΓΙΑΤΡΟΥΣ» ΚΑΙ «ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΩΓΝΩΜΟΝΕΣ» ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΆ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΕΚΕΙ! ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΤΟ…ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΝΕΙ…ΠΑΝΤΟΥ…ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;; ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ…ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ «ΘΥΜΑΤΑ»,Ή ΟΙ «ΠΆΣΧΟΝΤΑ» ΑΠΌ ΚΟΡΩΝΑΙΟ, ΚΤΛ;;; 

Το παρακάτω τουίτ είναι η πρώτη ένδειξις ότι κάτι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ με τις ανανκοινώσεις «κρουσμάτων» που κάνει κάθε ημέρα η κυβέρνησις Μητσότακη…

Και σαν να μην άφταναν όλα αυτά, και σύμφωνα με το σάιτ naftemporiki.gr, η Ελλάδα, «ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ», κατάφερε τώρα να συγκρατήσει τον ρυθμό εμφάνισης νέων κρουσμάτων, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΤΕΣΤ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ Η ΚΥΒΕΡΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ «ΜΕΙΩΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!! Διαβάστε τώρα το παρακάτω τούιτ που περιέχει και το σχετικό άρθρο….

ΠΑΡ ‘ΤΑΥΤΑ, η κυβέρνησις ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να υλοποιεί ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΚΑ ΜΕΤΑ εις βάρος του ελληνικού λαού!!! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ;;; Γιατί, εν ολίγοις, τις διαταγές τους τις παίρνουν…ΑΝΩΘΕΝ! Διαβάστε το άρθρο του indobserver.gr ΜΕΤΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ): ΕΤΟΙΜΟΣ -ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ- ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΞΕΜΥΤΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ! για να καταλάβετε.

ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟ NBA ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΑΪΟ!!!….

Στο ακόλουθο βίντεο του αποκαλυπτικού καναλιού Russianvids. Μόλις ανακοινώθηκε από το NBA ότι και αυτό θα πάψει να λειτουργεί για 30 μέρες! Ισχυρίζονται ότι ο λόγος για τον οποίον ελήφη μια τέτοια απόφαση είναι επειδή είχαν πριν απο λίγες μέρες το πρώτο τους «κρούσμα» εκεί ενος παίχτη της λίγκας! Και το όνομα αυτού, RUDY GOBERT, ο οποίος είναι και μεγάλος ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ όπως θα δείτε στο παρακάτψ βίντεο.

Δείτε λοιπόν από το 5:20 και μετά, όπου τον Gobert τον παρατηρούμε με συμπεριφέρεται πολύ ΠΕΡΙΕΡΓΑ και…ΑΠΡΕΠΩΣ σε μια συνέντευξη στον τύπου γύρω από τη δική του «μόλυνση» από τον «κορωναϊο». ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ να…ΓΕΛΑΕΙ, να…ΑΓΓΙΖΕΙ και να…ΨΗΛΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ωσάν να θέλει κι οι άλλοι που ήταν στην ίδια αίθουσα μαζί του, να…ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΙΟ…!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ…ΣΟΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ…ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ!!! ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΌΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ….ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ «ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ», ΑΛΛΑ ΤΑ…ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ!!!….

Και στο παρακάτω μιμίδιον, βλέπουμε τον ίδιον την Έλληνα πρωθυπουργόν σε ένα πρόσφστο παιχνίδι του…NBA όταν είχε παει στις ΗΠΑ νωρίτερα φέτος. ..!!! Και είναι το NBA που παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ σε αυτήν την απάτη του ψεύτικου κορωναϊου!!!

ΠΑΛΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΙΩΝ…

Έχουμε δει στο παρελθόν ανάλογές περιπτώσεις ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ «κρουσμάτων» και…ΆΛΛΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ «ΙΩΝ» από τα απατηλά ΜΜΕ, όπως το CNN. Δείτε τώρα το παρακάτω βίντεο όπου βλέπουμε τις κάμερες του CNN στην Αφρική, οπότε είχε «ξεσπάσει» εκεί ο ιός…ΕΜΠΟΛΑ, να…ΣΤΗΝΟΥΝ, να…ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΕΜΠΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ή / και ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ!!! – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ή / και ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Δεν είδατε το χαμό που έγινε στα διθενή ΜΜΕ πριν 2 εβδομάδες οπότε διέρρευσαν στον διεθνή τύπο…ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, FAKE NEWS από την Ελληνική κυβέρνηση για δήθεν «κρούσματα κορωναϊού» εκεί;;; ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ…ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι Μασόνοι φίλοι του…ΚΟΥΛΗ, που ελέγχουν τις ειδήσεις, μας λένε ΨΕΜΑΤΑ τόσο για τα δήθεν «κρούσματα» στην Ελλάδα όσο και για τον ΔΗΘΕΝ «πρώτο νεκρό» λόγω του…ΚΩΛΟναϊου στην Ελλάδα!
Δηλαδή, δείτα τα πρώτα 5 λεπτά του παρακάτω κλιπ, οπού θα μάθετε για το «πρώτο θύμα» , «νεκρό» δηλαδή, του «κορωναϊου« αλλά όποιος έχει τα ματια του εκπαιδευμένα, θα διακρίνει αμέσως πως όλα αυτά πρόκειται για ενα μεγάλο…ΣΟΟΥ, ΘΕΑΜΑ , για να τηρούνται τα…ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!!! Π.χ,, η ηλικία του «νεκρού» είναι…66, δηλαδή μας λείπει μόνο ένα 6 για να συμπληρώσουμε το…666. Το 66 μπορεί επισης να διασπασθεί σε δύο 33, που είναι και ο ανώτατος βαθός της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ!!! Όταν όμως έχεις δύο 33, η δυαδικότης αυτού του πράγματος είναι πολύ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟΣ για τους μασόνους, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτο. ενος αρχιμασόνου!….
Λένε επίσης τα ΜΜΕ ότι αυτός ο άνθρωπος δούλεψε….33 χρόνια στο επάγγελμάτα του κσι οχι μονο!!!! ΠΑΛΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ!!!

ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ…

Στο παρακάτω βίντεο, από το 14:35 και μετά, βλέπουμε τους Κινέζους να στήνουν ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ σε ένα νοσοκομείο της Κίνας. Οι «νοσηλευτές» στο βίντεο κάνουν πως «επίγονται» να μεταφέρουν έναν «ασθενή» σε ένα ασθενοφόρο ενώ, μόλις βγούν έξω, σταματάνε αμέως να βιάζονται καθ’ υπόδειξιν ενος…ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ

ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΝ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΤΙ Ο «ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ» ΕΙΝΑΙ…ΨΕΥΤΙΚΟΣ!!!

Όντως ο κορωναϊός είναι…FAKE, και αυτό μας το επιβεβαιώνουν, ΚΟΡΟΪΔΕΥΤΙΚΩΣ και ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ τα ΜΜΕ!!! Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο του καναλιού RussianVids, του οποίου φιλοξενήσαμε πρόσφατα στην ελληνική εκπομπή «ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» με τον κο Βασίλη Μπαντίδη από το AstraTV του Βόλου!

Για περισσότερα για όλα αυτά, διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα κάτω από το ακόλουθο βίντεο-σοκ….

Δείτε τώρα το ακόλουθο απόσπασμα από ρεπορτάζ ΜΜΕ στις ΗΠΑ που μας πετάει το ακόλουθο υποσυνείδητο μήνυμα: CORO….FAKE, δηλαδή, ΚΟΡΩΝΑΙΟΣΨΕΥΤΙΚΟΣ….!!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτελεί μια ξεκάθαρη ατζέντα…ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ στην Ελλάδα. Δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Είναι ξεπουλημένο το παιδί από ναενικής ηλικίας αφού προέρχετια από μια οικογένεια…ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ. Το μόνο τώρα που μένει είνια ο ελληνικός λαός κάνει τώρα το…ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ μπας και σωθεί εκείς ο τόπος…!!!

Είναι να απορεί κανείς το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο ίδιος ο Μητσοτάκης είχε πάει τον περασμένο Ιαν. φέτος στο…ΝΤΑΒΟΣ στο…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ που τυχαίνει να είναι ένας από τους κύριους ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ της όλης…ΑΠΑΤΗΣ του ΨΕΥΤΟ-κορωναϊού, όπως σας περιέγραψα παραπάνω!!! Μένει μόνο τώρα η ελληνική Δικαιοσύνη να ξεκινήσει μια…ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΑΠΑΤΗ…ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ…!!!

«Κορωναϊός» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ παρά ΜΟΝΟ στην…«ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ» του τρελο-Κούλη, τον οποίον έχουν βαπτίσει τον Κορωνο-…ΥΙΟΝ του…ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ!!! ….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr