Home Greek News ΙΔΟΥ ο ΜΟΝΟΣ ‘ιος’ που πλήττει την Ελλάδα: Ο…κορωνο-ΥΙΟΣ που βάζει τους Μασόνους να παραπλανούν το κόσμο!

ΙΔΟΥ ο ΜΟΝΟΣ ‘ιος’ που πλήττει την Ελλάδα: Ο…κορωνο-ΥΙΟΣ που βάζει τους Μασόνους να παραπλανούν το κόσμο!

by _
0 comment 100 views

ΙΔΟΥ ο…ΜΟΝΟΣ ‘ιος’ που πλήττει την Ελλάδα: Ο…κορωνοΥΙΟΣ που βάζει τους Μασόνους να παραπλανούν τον κόσμο!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Μήπως έχετε καταλάβει ακόμη εσείς εκει στην Ελλάδα το ΜΕΓΕΘΟΣ αυτής της ΑΠΑΤΗΣ που «τρέχει» ο τρελο-Κούλης και η προδοτική του κυβέρνηση, για χάρη της ύπουλης νεαταξικής ατζέντας της ελίτ για την περαιτέρω ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ των εθνών της γης με βάση κάτι που…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ;;;

Δεν έχετε δει ακόμη σας έχει ήδη κάνει η κυβέρνηση με το κλείσιμο καταστημάτων, μπαρ και εστιατοριων, καθώς και κρατικών υπηρεσιών και κορυφαίων τουριστικών προορισμών όπως η Ακρόπολη, καθώς, σύμφωνα με την ίδια, μόνο ΣΗΜΕΡΑ τα «κρούσματα κορωναϊού» «αυξήθηκαν» κατά 103!!!

ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΔΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΟΔΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΘΕΝ!!! ΔΗΛΑΔΉ, ΠΑΡ ΌΛΟ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΈΧΟΥΜΕ «ΚΟΡΩΝΑΙΟ».

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ…ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ!!! ΚΑΝΑΤΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ, ΚΤΛ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ;;;!!!

Και άμα γίνει τώρα κάνας…ΣΕΙΣΜΟΣ, τι θα κάνετε μετά;;; Θα συνεχίσετε να μείνετε…ΣΠΙΤΙ επειδή σας θέλει εκει ο…ΤΡΕΛΟ-ΚΟΥΛΗΣ ή θα…ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΤΕ;;;!!! ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΣΤΕ!!!

ΟΧΙ, ΚΥΡΙΟΙ, ΔΕΝ…«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ» ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ, ΑΛΛΆ…ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΔΥΝΑΤΟΙ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ, ΟΡΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΥΓΙΣΤΟΙ…!!!

Ο μεγαλύτερος…«ΙΟΣ» που μαστίζει την Ελλάδα αυτήν την στιγμή δεν είναι άλλος από τον ίδιον τον…ΚΟΡΩΝΑΥΙΟ ΤΟΥ…ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΙΔΟΥ η κάθοδος των…ΝΤΟΡΙΕΩΝ. Το σιωνιστικό σχέδιο για τη καταστροφή της Ελλάδος μέσω των Μητσοτάκηδων! και θα καταλάβετε!!!…

Με το που αρχίζουν τα στήνονται δίκτυα 5G σε όλη την Ελλάδα, ΕΚΕΙ και θα αρχίζετε βλέπετε…ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ και ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ, ΟΧΙ αυτά τα…ΨΕΥΔΗ και ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ που βλέπετε στις τηλεοράσεις κατοπιν εντολή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο οποίος, με τη σειρά του, παίρνει…ΑΝΩΘΕΝ τις δικές τους εντολές για την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ και περαιτέρω…ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο HOAX ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ: ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ 5G!(Βίντεο) για περισσότερα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ή / και ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΕΜΑΤΑ!!! – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ή / και ΘΑΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Δεν είδατε το χαμό που έγινε στα διθενή ΜΜΕ πριν 2 εβδομάδες οπότε διέρρευσαν στον διεθνή τύπο…ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, FAKE NEWS από την Ελληνική κυβέρνηση για δήθεν «κρούσματα κορωναϊού» εκεί;;; ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ…ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι Μασόνοι φίλοι του…ΚΟΥΛΗ, που ελέγχουν τις ειδήσεις, μας λένε ΨΕΜΑΤΑ τόσο για τα δήθεν «κρούσματα» στην Ελλάδα όσο και για τον ΔΗΘΕΝ «πρώτο νεκρό» λόγω του…ΚΩΛΟναϊου στην Ελλάδα!
Δηλαδή, δείτα τα πρώτα 5 λεπτά του παρακάτω κλιπ, οπού θα μάθετε για το «πρώτο θύμα» , «νεκρό» δηλαδή, του «κορωναϊου« αλλά όποιος έχει τα ματια του εκπαιδευμένα, θα διακρίνει αμέσως πως όλα αυτά πρόκειται για ενα μεγάλο…ΣΟΟΥ, ΘΕΑΜΑ , για να τηρούνται τα…ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!!! Π.χ,, η ηλικία του «νεκρού» είναι…66, δηλαδή μας λείπει μόνο ένα 6 για να συμπληρώσουμε το…666. Το 66 μπορεί επισης να διασπασθεί σε δύο 33, που είναι και ο ανώτατος βαθός της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ!!! Όταν όμως έχεις δύο 33, η δυαδικότης αυτού του πράγματος είναι πολύ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟΣ για τους μασόνους, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτο. ενος αρχιμασόνου!….
Λένε επίσης τα ΜΜΕ ότι αυτός ο άνθρωπος δούλεψε….33 χρόνια στο επάγγελμάτα του κσι οχι μονο!!!! ΠΑΛΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ!!!
Και σαν να μη έφτανε ολα αυτά, σήμερα κυβέρνησης ανακοίνωσε ότι ο »επίσημος» αριθμός «κρουσμάτων» έχει φτάσει στα…331…331…!!! ΠΑΛΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 33 ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 341 Ή 351 ΑΛΛΑ…331…!!! ΑΥΤΟ, ΔΗΛΑΔΛΗ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο «ΚΟΡΩΝΑΙΟΣ» ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ…ΧΑΟΞ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΘΕΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ…ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ…!!!
Οι καλύτερες πληροφορίες εκεί έξω με τις οποίες να οπλισθούμε έναντι της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ της κυβέρνησης και των ΜΜΕ για τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό, είναι απο το κανάλι Russianvids στο Youtube, του οποίου τον διαχειριστή έχουμε βάλει αρκετές φορές στην ελληνική τηλεοπτική εκπομπή «ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» με τον καλό μας συνάδελφο και «οικοδεσπότη» της εκπομπής, κο Βασίλη Μπαντίδη από το AstraTV, έχει βγάλει μέχρι τώρα πολλά βίντεο για το μεγάλο …ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ του «κορωναϊού»! Δείτε, π.χ., το παρακάτω βίντεο του όπου εκθέτει πλήρως τον απατεώνα Τομ Χάνκς καθώς και τον πρ. μεγάλο παίχτη του μπάσκετ, καλαθοσφαιρίσεως,…MAGIC JOHNSON AIDS…!!!  Δείτε μετά τις εκπομπές που έχουμε κάνει μαζί του στην Ελληνική τηλεοραση…


ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ!!! ΣΒΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ «ΕΙΔΗΣΕΩΝ« ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ…ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΩΡΟΝΑΪΟ» ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ!!!

Διαβάστε τώρα τα παρακάτω αποκαλυπτικά μας άρθρα για το μεγάλο…ΧΟΑΞ του κορωναϊού που έχει…«ΜΟΛΥΝΕΙ» όλο τον κόσμο πλέον μέσω της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ των ΜΜΕ και όλων των νεοταξικών κυβερνήσεων της γης….

Παιδικό βιβλίο κόμιξ, δημοσιευθέν στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ το 2018, κάνει λόγο για…ΚΟΡΩΝΑΪΟ!!! Το βρίσκεις στα…PUBLIC!!!
Παρασκευή και 13: Ιδου ο μέγας Κορωνο-ΥΙΟΣ του Δρακουμέλ! Έβαλε τους ΜΑΣΟΝΟΥΣ να σας ΚΟΡΟΪΔΕΟΥΝ για τον κορωναϊό ο Κούλης!!!
HOAX ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ: ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ 5G!(Βίντεο)
Ο Γιάννης Κουντούρης στο Greek Voice (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ) με τον Άγγελο Αγγελάτο για τον κορωναϊό
Aφού ο Κούλης κλείνει τα πάντα στην Ελλάδα λόγω «ΚΩΛΟναϊού», ΓΙΑΤΙ δεν κλείνει & καμια…ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ;;;
ΣΟΚ: Τα ΜΜΕ «πετάνε» υποσυνείδητα μηνύματα στους θεατές ότι ο κορωναϊός είναι…FAKE, ΨΕΥΤΙΚΟΣ!!!
Russianvids στον «Κώδικα Μυστηρίων»: Ο κόσμος αρωσταίνει από το…5G, ΟΧΙ από το δήθεν «κορωναϊό»!
Ιδού η λίστα σκοτεινών προβλέψεων του ΨΕΥΤΟ-…ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ μέσα από το Χόλιγουντ και βιβλία γνωστών συγγραφέων!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr