Home Greek News Παιδικό βιβλίο κόμιξ, δημοσιευθέν στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ το 2018, κάνει λόγο για…ΚΟΡΩΝΑΪΟ!!! Το βρίσκεις στα…PUBLIC!!!

Παιδικό βιβλίο κόμιξ, δημοσιευθέν στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ το 2018, κάνει λόγο για…ΚΟΡΩΝΑΪΟ!!! Το βρίσκεις στα…PUBLIC!!!

by _
0 comment 680 views

Παιδικό βιβλίο κόμιξ, δημοσιευθέν στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ το 2018, κάνει λόγο για…ΚΟΡΩΝΑΪΟ…!!!

Το βρίσκεις στα…PUBLIC κιόλας…!!!

Περιττόν όμως να σας πως οι ελληνικές κυνερήσεις, μαζί με τον εκδοτικό κόσμο στην Ελλάδα, είναι σε…ΠΛΑΚΑΚΙΑ με τους…ΜΑΣΟΝΟΥΣ που δημοσιεύουν τέτοιου είδους…ΥΠΟΥΛΟΤΗΤΕΣ, που «προβλέπουν» τι μέλλει γενέσθαι στον κόσμο…ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Λέγεται “Ο Αστερίξ και ο Υπεριταλικός (έκδοση Οκτώβριος 2018)”, είναι ένα παιδικό βιβλίο κόμικς, δημοσιεύθηκε το 2018, και κάνει λόγο για…ΚΟΡΩΝΑΪΟ…!!!!

Το 2018 κυκλοφόρησε η περιπέτεια «Ο Αστερίξ και ο Υπεριταλικός», στην οποία γίνεται μια κούρσα αρμάτων στην Ιταλία. Tο δε περίεργο της υποθέσεως είναι ένας αναβάτης που αγωνίζεται φορώντας…μάσκα και που λέγεται… ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ!!!

Πείτε μου τώρα, ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ….ΑΠΑΤΗ;;;!!! Και δεν σας κάνει εντύπωση το γεγονός πως το εν λόγω βιβλίο κόμιξ είναι μεταφρασμένο και στα…ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ…ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΑΣ;;;;!!!

Δείτε τώρα τις ακόλουθες σελίδες του….

Και το πιο ανατριχιαστικό από όλα είναι ότι αυτό το βιβλίο πουλιέται στα…PUBLIC σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ!!!
Και εδώ όλα τα στοιχεία του βιβλίου:
Συγγραφέας: Ferri Jean-Yves
Εκδότης: Μαμούθ Comix
ISBN: 9789603215714
Σειρά βιβλίου: Asterix
Αριθμός Σελίδων: 48
Εξώφυλλο: Μαλακό εξώφυλλο
Διαστάσεις: 28χ21
Γλώσσα Γραφής: Ελληνικά
Γλώσσα Πρωτοτύπου: Γαλλικά
Έτος Έκδοσης: 2018
Μέχρι τώρα, το δικό μας σάιτ, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (URL: GreekNewsOnDemand.com), σας έχει βγάλει τα ΠΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ για τον…ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό, αποδειχνύοντας το ως αυτό που είναι…ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ, που χρησιμοποιείται από ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ -αφού είναι ΟΛΕΣ με την…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!- για την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ και τη ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ…ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ!!!
ΧΟΑΞ τον αποκάλεσε τον κορωναϊό ακόμη και ο…ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ πριν 2 εβδομάδες!!! Στο άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ: O Τράμπ αποκάλεσε τον κοροναϊό…ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ!!! Ο Πομπέο αποφεύγει να απαντήσει σε αυτό!!! γράψαμε τα εξής για αυτο…

ΣΟΚ: O Τράμπ αποκάλεσε τον κοροναϊό…ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ!!!

Ο Πομπέο αποφεύγει να απαντήσει σε αυτό!!!

Επιτελάρχης του Τράμπ Mick Mulvaney: «Ο κοροναϊός είναι το χόαξ της ημέρας»!!!

Στο ακόλουθο βίντεο-φωτιά του μεγάλου καναλιού RussianVids, ακούμε ΑΝΑΥΔΟΙ τον αντιπρόσωπο του αμερικανικού Κογκρέσου Ted Lieu να ρωτάει επιμόνως τον κο Μάικ Πομπέο για το εάν αυτός θεωρεί…ΧΟΑΞ (ΑΠΑΤΗ) ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΪΟ (ή ΚΟΡΟΝΟΪΟ) όπως και ο προέδρος….ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!!…

Ο Πομπέο, ο οποίος είναι εμφανώς διαταραγμένος στο βίντεο, ΑΡΝΕΙΤΑΙ να απαντήσει στις ερώτησεις του κου Lieu λέγοντας «Προσπαθείτε να με καταλάβετε εξ απίνης!». Του απαντάει ο Αντιπρόσωπος και του λέγει «Όχι, δεν θέλω να σας το κάνω αυτό. Απλά, σας θέτω μια απλή ερώτηση και αρνείστε να απαντήσετε!»

Όλα αυτά ξεκίνησαν τις προάλλες όταν ο επιτελάρχης του Τράμπ Mick Mulvaney είπε δημόσια ότι «ο κοροναϊός είναι το ΧΟΑΞ της ημέρας»…!!!

Και παρ’ ολο που τόσο ο Τράμπ όσο και ο επιτελάρχης του είπαν απάτη τον κορωναϊό για πολιτικούς λόγους, λέγοντας, δηλαδή, ότι τον κορονοϊό τον επενόησαν οι Δημοκρατικοί για να υποσχελίσουν τον Τράμπ και τη προεδρία του, η ζημιά…ΕΓΙΝΕ διότι ο πιο δυνατός πολιτικός ηγέτης όλου του κόσμου μόλις υπονόμευσε το «κύρος» τόσο των ΜΜΕ όσο και πολλών άλλων κυβερνήσεων και διεθνών πολιτικών φορέων που προωθούν εδώ και εβδομάδες αυτήν την…ΑΠΑΤΗ του κοροναϊου που εμείς εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε ήδη εκθέσει και αποδομήσει ΠΛΗΡΩΣ για αυτό που είναι…ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΑΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΏΝ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο της αντιπαραθέσεως μεταξύ των δύο πολιτικών ανδρών αυτών που τα λέει…ΟΛΑ!!!

 

Δυστυχώς όμως, ο κο Τράμπ σήμερα έκανε μια μεγάλη στροφή 180 μοιρών κηρήσσοντας τις ΗΠΑ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης!!! Θα του είπαν οι αφεντάδες του, οι…ΡΟΤΣΙΛΝΤ και οι…ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΟΕΣ, όχι μόνο να χαμηλώσει τους τόνους, αλλά και να κάνει κάτι αμέσως για την αντιστροφή των επιπτώσεων των πρόσφατων δηλώσεών του  για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο κορωναιος πρόκειται για…ΧΟΑΞ και ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
Έχουμε γράψει ΠΟΛΛΑ εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» για τη σύνδεση Τράμπ, Ροτσιλντ, Σιωνιστών Εβραίων, και Μασονίας. Ψάξτε για όλα αυτά στα αρχεία μας εδώ!
Ακόμα και ο ίδιος ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης είναι κι αυτός στο…«ΚΟΛΠΟ», διότι εκτελεί κι αυτός αυτήν την υπουλότατη ατζέντα περι του ΨΕΥΤΟ-κορωναϊου για όλη την Ελλάδα! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Παρασκευή και 13: Ιδου ο μέγας Κορωνο-ΥΙΟΣ του Δρακουμέλ! Έβαλε τους ΜΑΣΟΝΟΥΣ να σας ΚΟΡΟΪΔΕΟΥΝ για τον κορωναϊό ο Κούλης!!! που περέχει απίστευτες αποκαλύψεις για το πως οι ελληνικές αρχές…ΚΟΡΟϊ(ναϊο)ΔΕΥΟΥΝ τον κόσμο με…ΨΕΥΤΙΚΑ «κρούσματα» κτλ!!! Αυτό είναι επειδή, και όπως έγραψα παραπάνω, ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΕΠΕΙΔΉ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ…ΑΝΩΘΕΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΗΕ, ΠΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ….ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ…!!!
Αυτό που συμβαίνει εδώ δεν είναι τίποτε άλλο από τη μεγάλη και ΥΠΟΥΛΗ μέθοδο της ελίτ για την πρόβλεψη μεγάλων παγκοσμίων γεγονότων, μέσα από ταινίες, τα ΜΜΕ, βιβλία, κόμιξ και όχι μόνο, που λέγεται…ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ (ή ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΣ) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ. Μας λένε, δηλαδή, τι μέλλει γενἔσθαι στον κόσμο (συνήθως τα ΚΑΚΑ)…ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΝ!!! Αυτό είναι επειδή αυτό που χρησιμοποιούν εδώ είναι μια μέθοδο που μαθαίνουν όλοι αυτοι οι μεγάλοι ελιτιστές από την…ΕΒΡΑΪΚΗΝ ΚΑΜΠΑΛΑ. Όταν «προβλέπουν», λοιπόν όλα τα μελλούμενα, τα ΚΑΚΑ, που μέλλουν γενέσθαι στον κόσμο εξαιτίας αυτών, το κάνουν αυτό επειδή θέλουν (1ον) να απαλλαγούν από το…ΚΑΡΜΑ, τις…ΕΥΘΥΝΕΣ όλων αυτών που έχουν συσσωρεύσει πάνω τους για προφανείς λόγους και (2ον) όταν κυκλοφορούν την «είδησή» όλων αυτών των μελλούμενων, τόσο σιωπηλά,  υποσεινήδητα και ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ, μέσα από τα ΜΜΕ, τις ταινίες του Χόλιουντ, βιβλία, κτλ., ξενικάνε έτσι τη διαδικασία της αποδεσμεύσεώς τους από το κάρμα όλων αυτών των κακών που έχουν στα «σκαριά» για την άνθρωπότητα, ώστε από΄κει και πέρα, οι υπεύθυνοι όλων αυτών θα είμαστε…ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ, αφού θα έχουν ήδη ενημερώσει εμάς, τις κοιμισμένες μάζες, για όλα αυτά μέσα από τα προαναφερθέντα μέσα. Οπότε, και σύμφωνα με αυτούς, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΟΥΝ!!! Αρκεί να έχουμε τα μάτια και αυτιά μας…ΑΝΟΙΚΤΑ και να είμαστε και εν αγρυπνήσει ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΝ!!!
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΑΥΤΑ;;;
Οι καλύτερες πληροφορίες εκεί έξω με τις οποίες να οπλισθούμε έναντι της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ της κυβέρνησης και των ΜΜΕ για τον ΨΕΥΤΟ-κορωναϊό ή για οτιδήποτε άλλο, είναι απο το κανάλι Russianvids στο Youtube, του οποίου τον διαχειριστή έχουμε βάλει αρκετές φορές στην ελληνική τηλεοπτική εκπομπή «ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» με τον καλό μας συνάδελφο και «οικοδεσπότη» της εκπομπής, κο Βασίλη Μπαντίδη από το AstraTV, έχει βγάλει μέχρι τώρα πολλά βίντεο για το μεγάλο …ΧΟΑΞ, ΑΠΑΤΗ του «κορωναϊού»!
ΑΥΤΟΣ ειδηκεύεται στην έθεση αυτής της μεθόδου του προγνωστικού μηχανισμού της ελίς που, όπως έγραψα παραπάνω, λέγεται προγνωστικός προγραμματισμός. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ!!!
Δείτε, π.χ., το παρακάτω βίντεο του όπου εκθέτει πλήρως τον απατεώνα Τομ Χάνκς καθώς και τον πρ. μεγάλο παίχτη του μπάσκετ, καλαθοσφαιρίσεως,…MAGIC JOHNSON AIDS…!!! Δείτε μετά τις εκπομπές που έχουμε κάνει μαζί του στην Ελληνική τηλεοραση…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΙΛΑ!!!…

HOAX ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ: ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ 5G!(Βίντεο)

Ο Γιάννης Κουντούρης στο Greek Voice (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΝΩΜΗ) με τον Άγγελο Αγγελάτο για τον κορωναϊό

Aφού ο Κούλης κλείνει τα πάντα στην Ελλάδα λόγω «ΚΩΛΟναϊού», ΓΙΑΤΙ δεν κλείνει & καμια…ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ;;;

ΣΟΚ: Τα ΜΜΕ «πετάνε» υποσυνείδητα μηνύματα στους θεατές ότι ο κορωναϊός είναι…FAKE, ΨΕΥΤΙΚΟΣ!!!

Russianvids στον «Κώδικα Μυστηρίων»: Ο κόσμος αρωσταίνει από το…5G, ΟΧΙ από το δήθεν «κορωναϊό»!

Ιδού η λίστα σκοτεινών προβλέψεων του ΨΕΥΤΟ-…ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ μέσα από το Χόλιγουντ και βιβλία γνωστών συγγραφέων!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr