Home Greek News Πισώπλατη μαχαιριά στην Ελλάδα από ελληνικά πολιτικά κόμματα: «Ανοίξτε τα σύνορα»…

Πισώπλατη μαχαιριά στην Ελλάδα από ελληνικά πολιτικά κόμματα: «Ανοίξτε τα σύνορα»…

by _
0 comment 10 views

Πισώπλατη μαχαιριά στην Ελλάδα από ελληνικά πολιτικά κόμματα: «Ανοίξτε τα σύνορα»…


Η στάση του ΚΚΕ, του ΜέΡΑ25 και μεγάλου τμήματος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αντικειμενικά ευνοεί την Τουρκία.

Λίγο ακόμα και θα χαρακτηρίσουν φασιστική την υπεράσπιση των συνόρων και την αποτροπή της βίαιης εισβολής αλλοδαπών από τον Ελληνικό Στρατό, την Αστυνομία και το Λιμενικό.

Γράφει ο Καπούτσης Χρήστος

Πρόκειται για κάποιους Έλληνες δήθεν ανθρωπιστές, κοσμοπολίτες και διανοουμένους της διεθνιστικής αριστεράς, εθνομηδενιστές, συστημικούς πανεπιστημιακούς, νεοϊστορικούς, αναθεωρητές και διαφόρους άλλους. Ζητούν να ανοίξουν τα σύνορα και να δοθεί άσυλο σε όλους ανεξαιρέτως τους μετανάστες, πρόσφυγες και άλλους, που μπορεί και να φθάσουν το ένα εκατομμύριο ψυχές, δηλαδή ότι ακριβώς απαιτεί ο Ερντογάν!

Η στάση του ΚΚΕ, του ΜέΡΑ25 και μεγάλου τμήματος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑαντικειμενικά ευνοεί την Τουρκία. Πρόκειται για θλιβερό κατάντημα αλλά αναμενόμενο, αφού προέρχεται, κυρίως, από βολεμένους με καταθέσεις στο εξωτερικό, που δεν είναι και λίγοι. Όνειδος, επίσης, είναι η ανθελληνική στάση ΗΠΑ, Ρωσίας, ΕΕ, ΝΑΤΟ και Γερμανίας, που καλύπτεται με τον “φερετζέ” της ουδετερότητας. Προκαλεί τη νοημοσύνη μας, ότι οι παραπάνω “ευαίσθητοι”, αδυνατούν να δουν ότι η Ελλάδα δέχεται μαζική και κατευθυνόμενη εισβολή αμάχων.

Η ελληνική Κυβέρνηση καλείται να αντιμετωπίσει μια καταφανώς “ασύμμετρη απειλή”, που έχει στόχο την αδυναμία αντίδρασης και τελικά την κατάρρευση του ελληνικού κράτους. Η εικόνα που έχουμε από την ελληνοτουρκική μεθόριο, είναι πολύ ανησυχητική και οι προσπάθειες των ελληνικών αρχών είναι, η επικρατούσα κατάσταση, να μην καταστεί ανεξέλεγκτη.

Οι αστυνομικές δυνάμεις και η συνοριοφυλακή είναι στην πρώτη γραμμή των συνόρων και συνεπικουρούνται, από τον Στρατό, στο έργο της ανάσχεσης των χιλιάδων αλλοδαπών που επιχειρούν την βίαιη είσοδο εντός της ελληνικής επικράτειας. Επίσης, στη θάλασσα, από την Αλεξανδρούπολη μέχρι το Καστελλόριζο, δίνουν τη μάχη της ανάσχεσης το Λιμενικό Σώμα υποβοηθούμενο από το Πολεμικό Ναυτικό.

Επίλεκτες Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων είναι σε αυξημένη επαγρύπνηση, έτοιμες να ανταποκριθούν στις εντολές της κυβέρνησης. Και ο στρατός κάνει τη δουλειά του με ασκήσεις ετοιμότητας και βολές, όπως προβλέπεται. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες στον Έβρο, οι πρόσφυγες και μετανάστες, καθοδηγούνται και ενθαρρύνονται σε περάσματα προς την Ελλάδα από Τούρκους στρατιώτες. Στο Αιγαίο, η τουρκική ακτοφυλακή, καθοδηγεί τις βάρκες με τους αλλοδαπούς, σε πρόσφορες ακτές, ελληνικών νησιών.

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στο slpress

https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2020/03/blog-post_68.html?fbclid=IwAR3hzj4d_BKunjlmWKNTTAAjA75G9Oer_KOQr_6e_Qw5VdlW-ZADjevtWB0

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: GreekNewsOnDemand.jdk@gmail.com

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr