Home Greek News Ιδού η λίστα σκοτεινών προβλέψεων του ΨΕΥΤΟ-…ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ μέσα από το Χόλιγουντ και βιβλία γνωστών συγγραφέων!

Ιδού η λίστα σκοτεινών προβλέψεων του ΨΕΥΤΟ-…ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ μέσα από το Χόλιγουντ και βιβλία γνωστών συγγραφέων!

by _
0 comment 242 views

Ιδού η λίστα σκοτεινών προβλέψεων του ΨΕΥΤΟ-…ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ μέσα από το Χόλιγουντ και βιβλία γνωστών συγγραφέων!

Διαβάστε επίσης! >> «Κορωνοϊός»: Κλείνουν όλα τα σχολεία και πανεπιστήμια σε όλη την Ελλάδα για 14 ημέρες. ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!!!

Δεν είναι μόνο το γνωστό «Contagion» του 2011 (ταινία του Στίβεν Σόντεμπεργκ, με λαμπρό καστ ηθοποιών), που περιγράφει εφιαλτικά μία παγκόσμια επιδημία, η οποία ξεκινάει στην Κίνα προερχόμενη από μολυσμένη νυχτερίδα. Υπάρχει και το ακόμη πιο κουλό, με το βιβλίο «Τα Μάτια του Σκότους» (The Eyes of Darkness), γραμμένο μάλιστα κατά το πολύ μακρινό 1981, από τον Ντιν Κουντζ (γνωστό Αμερικανό συγγραφέα μυθιστορημάτων αγωνίας και επιστημονικής φαντασίας, κάποια βιβλία του οποίου έχουν γίνει και ταινίες από το Χόλιγουντ). Στο συγκεκριμένο βιβλίο γίνεται λόγος για ένα τεχνητό ιό (βιολογικό όπλο) που εμφανίζεται όχι απλώς στην Κίνα, αλλά ακόμη πιο συγκεκριμένα στην πόλη Γουχάν, και σταδιακά προκαλεί παγκόσμια επιδημία! Φυσικά η ταύτιση του ιού αυτού με τον κορωνοϊό έχει ήδη σημανθεί από ξένα ειδησεογραφικά κέντρα ως όχι απόλυτα ακριβής, με το επιχείρημα ότι δεν έχουν εκπληρωθεί όλα όσα γράφονταν στο συγκεκριμένο βιβλίο. Αυτό όμως ουδείς το ισχυρίστηκε (πώς θα μπορούσε να συμβαίνει άλλωστε). Από την άλλη ωστόσο, τα διαπιστωμένα κοινά στοιχεία συνθέτουν ούτως ή άλλως μία «σύμπτωση» άκρως ανατριχιαστική.

Οπότε τι συμβαίνει με όλες αυτές τις science fiction «προφητείες»; Θα ήταν αστείο φυσικά να μιλήσει κανείς για…προορατικό χάρισμα κάποιων συγγραφέων ή σεναριογράφων με τόσο μάλιστα συγκεκριμένες προβλέψεις. Όπως δύσκολα θα μπορούσε και να μιλήσει για «πληροφορίες» που στέλνουν προς συγκαλυμμένη δημοσίευση κάποια…«Βαθιά Λαρύγγια» (για να θυμηθούμε και το Watergate), με στόχο είτε την καλλιέργεια φοβικού κλίματος, είτε και την προειδοποίηση της κοινής γνώμης (ειδικά όταν μιλάμε για «προφητείες» που βγαίνουν στο προσκήνιο όχι λίγα έστω χρόνια πριν από το «προβλεπόμενο» γεγονός, αλλά 4 ολόκληρες δεκαετίες νωρίτερα και δη με τέτοιες λεπτομέρειες). Άρα τι να θεωρήσει κανείς ως το πιθανότερο, με δεδομένο πάντα ότι ούτε και στις συμπτώσεις πιστεύουμε; Μήπως ότι τα νεοταξίτικα τομάρια που πιστεύουν πως διαφεντεύουν από τα βρωμερά τους υπόγεια τη μοίρα του πλανήτη, δεν αρκούνται απλώς στο να σπέρνουν τον παγκόσμιο τρόμο με αμφιφανώς κατασκευασμένες ιστορίες (όπως κάποτε οι γρίπες των χοίρων και των πουλιών, τώρα ο κορωνοϊός και αύριο ασφαλώς κάτι άλλο), αλλά επιλέγουν να το κάνουν και με τέτοιους αινιγματικούς και συνάμα προκλητικά επιδεικτικούς τρόπους; Π.χ. εντοπίζοντας πράγματα γραμμένα ως επιστημονική φαντασία ακόμη και δεκαετίες πριν και φροντίζοντας σε κάποιο έστω βαθμό να τα επαληθεύσουν, σε ένα αρρωστημένο παιχνίδι τρομο-εξουθένωσης και συνάμα επίδειξης ισχύος ενός δαιμονικού θύτη απέναντι σε πανικόβλητα θύματα; Μήπως κάποιοι τελικά μάς βλέπουν σαν κατσαρίδες, που δεν πρέπει απλά να τις εξοντώσουν, αλλά και να το πράξουν σε μικρές δόσεις, αργά και βασανιστικά, κάνοντάς τους και αρρωστημένη πλάκα από πάνω; Φαίνεται ότι κάποια δαιμονισμένα καθάρματα δεν έχουν μόνο τους ζοφερούς τους σκοπούς, αλλά και μία πολύ διεστραμμένη ταυτόχρονα αίσθηση του χιούμορ…

Πηγή >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr