Home Greek News Μεθοδευμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίσει τους Εβρίτες… δολοφόνους, παραστρατιωτικούς, ακροδεξιούς, επειδή κρατούν τα σύνορα

Μεθοδευμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίσει τους Εβρίτες… δολοφόνους, παραστρατιωτικούς, ακροδεξιούς, επειδή κρατούν τα σύνορα

by _
0 comment 5 views

Μεθοδευμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίσει τους Εβρίτες… δολοφόνους, παραστρατιωτικούς, ακροδεξιούς, επειδή κρατούν τα σύνορα


Έχουν… σκυλιάσει κυριολεκτικά στον ΣΥΡΙΖΑ με τον συγκινητικό ξεσηκωμό των Εβριτών, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό των αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων και κατάφεραν να αποκρούσουν τις ασύμμετρη απειλή των Τούρκων, οι οποίοι χρησιμοποίησαν χιλιάδες λαθρομετανάστες για να παραβιάσουν τα σύνορα μας…

Μπορεί ο Ερντογάν να πίστευε ότι θα… πιάσει στον ύπνο την Ελλάδα, λόγω της αργίας του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας και όπως αποδεικνύεται καθημερινά από βίντεο και φωτογραφίες, οργάνωσε, μεθόδευσε και κατευθύνει όλους αυτούς στην πλειοψηφία τους Αφγανούς, Πακιστανούς, Μαροκινούς, Ιρανούς και ελάχιστους Σύριους, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο εκβιασμός που επιχείρησε να κάνει στην χώρα μας και την Ευρωπαϊκή Ένωση έντονα στριμωγμένος με όσα συμβαίνουν στο Ιντλίμπ της Συρίας και παράλληλα να δείξει ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή και χρησιμοποιώντας μερικές χιλιάδες απελπισμένων λαθρομεταναστών να “τρυπήσει” τα ελληνικά σύνορα, δεν του βγήκε. Γι’ αυτό και κατέφυγε στην προσφιλή τακτική του, με ενορχηστρωμένη προπαγάνδα και προκλητικά Fake news για νεκρούς.

Βρήκε πάντως έναν συμπαραστάτη σε όλα αυτά. Τον ΣΥΡΙΖΑ. Που και αυτός θα λέγαμε ότι… αιφνιδιάστηκε με την αντίσταση στον Έβρο. Γιατί είναι γνωστό ότι ιδεολογικά οι άνθρωποι του, η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών του δηλαδή και όχι οι ψηφοφόροι του, κυρίως αυτοί που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, θέλουν ανοιχτά σύνορα, πιστεύουν πως δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα όπως δήλωνε ο αρχηγός τους Αλέξης Τσίπρας και θέλουν να έρχεται όποιος θέλει στην Ελλάδα. Κι επειδή δεν θα μπορούσαν να στραφούν κατά της αστυνομίας και του στρατού, ξεκίνησε μια ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ εναντίον των Εβριτών. Τους… ενόχλησε πάρα πολύ η καθολική τους αντίδραση, ο ξεσηκωμός και η συγκινητική συμπαράσταση και στήριξη ανθρώπων κάθε ηλικίας και ανεξαρτήτως πολιτικών, ιδεολογικών και κομματικών προτιμήσεων. Όλοι, μια γροθιά, στάθηκαν δίπλα στα σώματα ασφαλείας και της ένοπλες δυνάμεις που έδωσαν τιτάνιο αγώνα να κρατήσουν τα σύνορα.

Έτσι, μετά το αρχικό ξάφνισμα, άρχισε η… επιχείρηση συκοφάντησης των Εβριτών, με δηλώσεις στελεχών και φυσικά με χρησιμοποίηση των γνωστών, φιλικών τους ΜΜΕ, αριστερής και ακροαριστερής κατεύθυνσης. Θέλουν να παρουσιάσουν τους κατοίκους του Έβρου ή τουλάχιστον ένα κομμάτι τους ελπίζοντας και ποντάροντας στον… διχασμό, ως… δολοφόνους, μια και με πολύ μεγάλη ευκολία υιοθέτησαν την τουρκική προπαγάνδα για νεκρούς. Ως παραστρατιωτικούς τους Εθνοφύλακες που μέχρι τα γεράματα τους κρατούν τα όπλα για να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή όταν χρειαστεί. Το είδαμε αυτό με τις δηλώσεις των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ή τα στοχευμένα ρεπορτάζ γνωστών και μη εξαιρετέων εφημερίδων και ιστοσελίδων. Ως παρακρατικούς που παίρνουν τα όλα και πυροβολούν εναντίον των λαθρομεταναστών.

Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να ξεκινήσουν τα γνωστά Fake news που κυκλοφόρησαν χθες, για πυροβολισμό κατά λάθος από εθνοφύλακες και κυνηγούς ενός αστυνομικού, τον οποίο δεν τραυμάτισαν επειδή φορούσε αλεξίσφαιρο. Ως ακροδεξιούς, συγχέοντας την παρουσία στην περιοχή του πρώην Ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής και νυν ανεξάρτητου Γιάννη Λαγού στην περιοχή. Ξεκίνησαν μάλιστα με τις γνωστές, απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή Γιώργου Βαρεμένου, ο οποίος μίλησε για Εβρίτες που πήραν τις καραμπίνες να προστατεύσουν τις… βίλες τους στο Δέλτα του Έβρου, εννοώντας τους καλυβιέρηδες κυνηγούς και ψαράδες που ξενυχτούν κάθε βράδυ στην περιοχή και απέτρεψαν παράνομη είσοδο χιλιάδων λαθρομεταναστών, αλλά και όλο τον χρόνο ελέγχουν τα σύνορα και κάθε κίνηση των Τούρκων.

Ακολούθησαν σχεδόν πανομοιότυπα ρεπορτάζ στα γνωστά, φιλικά προσκείμενα τους ΜΜΕ, που όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ γέμισαν με κρατικές διαφημίσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και προσπάθησαν να απαξιώσουν και να διαβάλουν τους Εβρίτες, “βαφτίζοντας” τους παραστρατιωτικούς, καουμπόηδες, κυνηγούς κεφαλών, ακροδεξιούς και παρακρατικούς. Στους αγρότες που κάθε βράδυ τα με τρακτέρ και τα αγροτικά τους μηχανήματα από τον Δίλοφο και τα Μαράσια ως τον Πέπλο, τις Φέρες και το Δέλτα αναφέρονται, οι οποίοι ξενυχτούσαν και ειδοποιούσαν αστυνομία και στρατό όπου εμφανίζονταν προσπάθειες μαζικής εισόδου λαθρομεταναστών. Όλοι αυτοί βοήθησαν ώστε να μην μπορέσει ο Ερντογάν να παρουσιάσει τον Έβρο και την Ελλάδα εύκολα προσβάσιμο και… ξέφραγο αμπέλι. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρώην βουλευτής Έβρου Γιώργος Καίσας, δεν δίστασε να τους παρομοιάσει ακόμα και με την ακροδεξιά, ρατσιστική, αμερικανική οργάνωση Κου Κουλ Κλαν.

Γι’ αυτό και στη συνέχεια οι Συριζαίοι δεν δίστασαν να αφήσουν υπονοούμενα, υιοθετώντας πλήρως την τουρκική προπαγάνδα και τους ισχυρισμούς των διάφορων περίεργων και ύποπτων ΜΚΟ που μοιράζουν εκατομμύρια ευρώ και πολλοί αριστεροί είναι αμειβόμενα μέλη τους και θησαυρίζουν, ότι υπάρχουν νεκροί λαθρομετανάστες που μπορεί να τους σκότωσαν Εβρίτες που φυλάνε τα σύνορα. Αυτό ήθελαν να αποδείξουν με τα χθεσινά Fake news ότι εθνοφύλακες και κυνηγοί στην περιοχή των Φερών πυροβόλησαν και τραυμάτισαν αστυνομικό. Γιατί όπως ισχυρίζονται… τον πέρασαν για λαθρομετανάστη. Σιγά μην τους νοιάζουν οι αστυνομικοί. Μόνο για να τους φυλάνε τους θέλουν, όπως έκαναν στα χρόνια που κυβέρνησαν ή για να περάσουν την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, με… προληπτικές συλλήψεις.

Για να έρθει τέλος ο γνωστός και εξαιρετέος Κατρούγκαλος, αυτός που πετσόκοψε τις συντάξεις και άφησε τις χήρες στον δρόμο, να χαρακτηρίσει τους Εβρίτες… κατσαπλιάδες. Προφανώς κοιταζόταν στον καθρέφτη ή θυμόταν τους προγόνους του στον εμφύλιο. Για όλα αυτά φυσικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, η βουλευτής Νατάσα Γκαρά, η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ και ο… πολύς Μενέλαος Μαλτέζος που προαλείφεται την άλλη φορά για βουλευτής, δεν λένε κουβέντα, γιατί προφανώς συμφωνούν το κόμμα τους να εμφανίζει τους Εβρίτες με τέτοιες υβριστικές και προκλητικές αναφορές.

https://www.evros-news.gr/2020/03/09/%ce%bc%ce%b5%ce%b8%ce%bf%ce%b4%ce%

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: GreekNewsOnDemand.jdk@gmail.com

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr