Home Greek News Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν συμφωνώ με το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο» (Βίντεο)

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Δεν συμφωνώ με το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο» (Βίντεο)

by _
0 comment 157 views

Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Δεν συμφωνώ με το κλείσιμο των συνόρων στον Έβρο» (Βίντεο)


«Δεν μπορεί να εφαρμόζονται πρακτικές βίαιων απωθήσεων», δήλωσε στον Δημήτρη Βενιέρη και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 αναφορικά με τα μέτρα της κυβέρνησης στα σύνορα, η επικεφαλής Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι δεν συμφωνεί σε καμία περίπτωση με αυτό που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο Έβρο, καθώς όπως τόνισε, δεν πρόκειται απλώς για κλειστά σύνορα, αλλά είναι κάτι που, όπως είπε, παραβιάζει και διεθνείς συνθήκες.

Κληθείσα να σχολιάσει την τοποθέτηση Τσίπρα, ο οποίος συμφώνησε με τα κλειστά σύνορα, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε:

«Κακώς, αλλά από την άλλη πλευρά, ειλικρινώς, γιατί όπως εξήγησα, την πολιτική του συνεχίζει και εφαρμόζει ο κ. Μητσοτάκης αυτή τη στιγμή. Ο κ. Τσίπρας είναι ο βασιλιάς της κωλοτούμπας. Δε νομίζω ότι έχει μεγάλη αξία, ο,τιδήποτε κι αν πει, γιατί μπορεί να κάνει το εντελώς αντίθετο την μεθεπόμενη μέρα. Το σίγουρο είναι, ότι κι αυτός τα ίδια έκανε, για παράδειγμα στην Ειδομένη, αντίστροφα βέβαια».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr