Home Greek News Με τον πρώτο παγκοσμίως μάστερ σεφ της τηλεοράσεως τον κο David Rosengarten

Με τον πρώτο παγκοσμίως μάστερ σεφ της τηλεοράσεως τον κο David Rosengarten

by _
0 comment 32 views

GreekNewsOnDemand.com: Με τον πρώτο παγκοσμίως μεγάλο μάστερ σεφ της τηλεοράσεως τον κ David Rosengarten …!!! Ο ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ ΣΕΦ μιλάει αποκλειστικά στο σάιτ μας για την Ελλάδα, την ελληνική ΚΟΥΖΙΝΑ, μαγειρική και όχι μόνο…!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕΓΑΣ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Ο ΚΟ DAVID ROSENGARTEN, μίλσε προσφάτως στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) για την μεγάλη καρίερα του ως ένας πασγκοσμίου φήμης σεφ!
Δηλαδή, και για να καταλάβετε το μεγέθος αυτής της προσωπικότητος, πριν από οποιονδήποτε άλλο γνωστό σεφ εκεί έξω, υπήρξε αυτός κύριος, ο οποίος ήταν, όντως, ο πρώτος μεγάλος τηλεοπτικός σεφ σε όλο τον κόσμο! Έχει κάνει πάρα πολλές εκπομπής μαγειρικής διαχρονικά, μαγιεύοντας τους τηλεαθεατές με το δίκο του…ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ του, που περιλαμβάνει πάρα πολλές μεθόδους και τεχνικές και γεύσεις από κουλτούρες από όλο τον κόσμο.
Και όσον αφορά την Ελλάδα μας και την ελληνική κουζίνα, αυτός γνωρίζει ΠΟΛΛΑ και έχει ζήσει ΠΟΛΛΑ από εμάς τους Έλληνες, ιδιαίτερα μέσ’ στην…ΕΛΛΑΔΑ μας, διότι έχει κάνει πάρα πολλά ταξίδια εκεί διαχρονικά για το επάγγελμά του! Μας είπε ότι έχει πολλές φορές στην Αθήνα, την Κρήτη και σε άλλα νησιά για να κάνει σεμινάρια εκεί και όχι μόνο.
Την Ελλάδα την αγαπάει πάρα πολύ και στέκεται ΔΙΠΛΑ της…ΣΕ ΟΛΑ!!!!
Δείτε τώρα τα βίντει και τις φώτο. μας με τον κ Ντέιβιντ….
To κανάλι του στο YouTube είναι: David Rosengarten

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr