Home Greek News Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Οι λαθροεισβολές στην Ελλάδα & Ευρώπη γίνονται βάσει σχεδίου της Τουρκίας, ISIS & του…NATO!

Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Οι λαθροεισβολές στην Ελλάδα & Ευρώπη γίνονται βάσει σχεδίου της Τουρκίας, ISIS & του…NATO!

by _
0 comment 294 views

Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Οι λαθροεισβολές στην Ελλάδα & Ευρώπη γίνονται βάσει σχεδίου της Τουρκίας, ISIS & του…NATO!

Άκρως απόρρητα αρχεία: “Ο ISIS στέλνει τρομοκράτες στην…Ευρώπη με τη βοήθεια της τουρκικής MIT” κάτω από τη μύτη του ΝΑΤΟ

Στο κόλπο και η…ΜΕΡΚΕΛ και Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ που ανέχεται την ύπουλη δράση Τούρκων πρακτόρων εκεί σε συνεργασία με τους …ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ….!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σολιάζει το GreekNewsOnDemand.com («ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ»):

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο Wikileaks: Οι Τούρκοι θα ειβάλουν στην Ελλάδα μέσω…ΕΒΡΟΥ Και το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ με τους ΛΑΘΡΟ! δώσαμε συνέχεια στο μεγάλο εθνικό θέμα που αφορά το γεγονός ότι τον Έβρο τον χρησιμοποιούν οι Τούκοι εδώ και πολλά χρόνια σαν ένα κοινό σημείο εισβολής για να εισβάλουν στην…ΕΛΛΑΔΑ. Και εδώ έχουμε απόρρητα έγγραφα του αμερικανικού στρατού που επιβεβαιώνει όλα αυτά. Και αυτό κάνουν…ΣΗΜΕΡΑ οι Τούρκοι μέσω των διαφόρων ειδών…ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!
Τον πόλεμο δεν μας το κάνουν ευθαρσώς οι Τούρκοι, αλλά με διάφορα μέσα και ανθρώπους, κυριώς «ανακυκλωμένους» τζιχαντιστές από τη Συρία που το παίζουν «πρόσφυγες». Και το κάνουν αυτό ώστε να μην κατηγορηθούν για μια άμεση εισβολή στην Ελλάδα. Γι᾽αυτό λένε τώρα ότι οι «κακοί» Έλληνες «κακομεταχειρίζονται» τους «καημένους» τους «πρόσφυγες», κτλ.
‘Ολα αυτά γίνονται βέβαια με την ανοχή του….NATO που τα γνωρίζει ΟΛΑ αλλα΄ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ διότι σκοπός του εδώ είναι, ΟΝΤΩΣ, να συνεχίσει να χρησιμοποιεί την Τουρκία ως…ΠΟΛΙΟΡΚΙΤΙΚΟ ΚΡΙΟ για την…ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ!!! ΟΠΟΤΕ, ας ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ για αυτήν την δήθεν «συμμαχία» που το ΜΟΝΟ που μας έχει κάνει διαχρονικά είναι να ΑΠΟΛΕΣΟΥΜΕ, ΚΟΜΜΑΤΙΑ-ΚΟΜΜΑΤΙΑ, την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΧΙΑ!!! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ!!!
Τώρα, το ακόλουθο άρθρο έρχεται να μας επιβεβαιώσει αυτό 100 τοις 100, και τα έγγραφα που μας έχει παράσχει τα λένε ΟΛΑ από μόνο τους, διότι, ουσιαστικά, αποδειχνύνουν το γεγονός πως όλα όσα συμβαίνουν στον…ΕΒΡΟ αυτήν την στιγμή με τους λαθροεισβολείς εκεί, ήταν….ΕΝ ΤΩ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ, ΣΤΑ «ΣΚΑΡΙΑ», από την ΤΟΥΡΚΙΑ εδώ και αρκετό καιρό και υπό την επίβλεψη του «αγαπημένου» μας…NATO….!!! Και στο άρθρο μας με τίτλο Wikileaks: Οι Τούρκοι θα ειβάλουν στην Ελλάδα μέσω…ΕΒΡΟΥ Και το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ με τους ΛΑΘΡΟ! θα βρείτε αποχρώσες αποδείξεις για αυτό, διότι όλα αυτά γίνονται στα πλαίσια της ύπουλης και μυστικής υπο-οργανώσεως του ΝΑΤΟ που λέγεται…COSMIC-NATO. Για περισσότερα για όλα αυτά, διαβάστε και το άρθρο μας με τίτλο ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COSMIC ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΝΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ CIA ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΣΑΝΤ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ»!
Και περιττόν μέχρι τώρα να σας πω ότι ευρύτερος σκοπός του πολέμου στη Συρία δεν ήταν μόνο η διάλυση της Συρίας, κτλ., αλλά και η διάλυση της…ΕΛΛΑΔΟΣ και της…ΕΥΡΩΠΗΣ, κατ’επέκτασιν, μέσω του…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ με κύρια κινητήρια δύναμη τους…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ «ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ» ΕΞ ΆΓΚΥΡΑΣ…!!!
ΔΗΛΑΔΛΗ, οι δήθεν «πρόσφυγες» ή / και «μετανάστες, στους οποίους δείχνουν ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΧΗ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ οι αριστεροί ΠΡΟΔΟΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι τίποτε άλλο από τους…ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ που αναφέρονται στο παρακάτω άρθρο και είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ πλέον τοις πάσιν…!!!….

Άκρως απόρρητα αρχεία: “Ο ISIS στέλνει τρομοκράτες στην…Ευρώπη με τη βοήθεια της τουρκικής MIT” κάτω από τη μύτη του ΝΑΤΟ

by Fabio Giuseppe Carlo Carisio / VERSIONE ORIGINALE IN ITALIANO QUI

«Η Υπηρεσία Μυστικών Πληροφοριών Άμυνας  των ΗΠΑ (DIA) ανέφερε στο DoD OIG ότι, σύμφωνα με ανοικτές πηγές, ο ISIS εκμεταλλεύτηκε την τουρκική εισβολή και την επακόλουθη απόσυρση στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ για την ανασύσταση των δυνατοτήτων και των πόρων της στη Συρία και την ενίσχυση της ικανότητάς της να προγραμματίζει επιθέσεις στο εξωτερικό. Σύμφωνα με το DIA, ο ISIS “είναι εις θέσιν να αντέξει στο θάνατο του Αλ-Βαγδάτη” και πιθανόν να διατηρήσει “τη συνέχεια των επιχειρήσεων, την συνολική συνοχή και τουλάχιστον την τρέχουσα πορεία του” ».

Αυτή η προειδοποίηση περιέχεται στις περιοδικές στρατιωτικές εκθέσεις του τελευταίου Πενταγώνου των ΗΠΑ.

Οι επιστολές αποστολής που φέρνουν το εμπορικό σήμα ISIS που δημοσιεύθηκε από το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων Hawarnews δείχνουν ότι οι ισλαμιστές τρομοκράτες στέλνουν τους μαχητές τους σε αποστολές στην Ευρώπη με τη βοήθεια της τουρκικής MIT, μιας χώρας του ΝΑΤΟ. Τα μυστικά έγγραφα είναι τόσο μεγάλης σημασίας ώστε οι υπηρεσίες αντικατασκοπίας ορισμένων ευρωπαϊκών χωρών θα είχαν αρχίσει έρευνες για το περιεχόμενο των 18 επιστολών ΑΝ κάποιος τους ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.

Υπάρχει επίσης ανάγκη να κατανοήσουμε ποιος ήταν ο ρόλος της τουρκικής MIT, πράγμα που μοιάζει να είναι στενά συνδεδεμένο με τους στρατιώτες της Daesh (ISIS). Αυτή η αλληλογραφία θα μπορούσε να εξηγήσει πώς ένας από τους εκτελεστές της Συρίας έφτασε στην Ουγγαρία όπου βρέθηκε ακόμη και με την πιστωτική κάρτα που του είχε χωρηγήσει η υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους πρόσφυγες. Το όνομά του δεν εμφανίζεται στις επιστολές και είναι δύσκολο να μεταφραστεί και να ερμηνευτεί γιατί όλα προφανώς στα αραβικά, αλλά ο μηχανισμός από μόνο του αρκεί για να το εξηγήσει.

Αλλά αυτό δεν είναι όλα. Είναι πάντοτε οι υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών των ΗΠΑ, όπως ανέφερε ένας δημοσιογράφος (τουρκικής καταγωγής) από την “Nordic Monitor” των ΜΜΕ της Σουδίας, ο οποίος ειδικεύεται στη δημοσίευση εγγράφων πληροφοριών, για να αποκαλύψει ότι το 90% όλων των ξένων μαχητών που έφτασαν στη Συρία πέρασαν από την Τουρκία, όπως παραδέχτηκε κι ο εκτελεστής της Raqqa, ο οποίος συνελήφθη από τις πολιτοφυλακές των Σερβικών Δημοκρατικών Δυνάμεων, οι οποίες απελευθέρωσαν το τελευταίο τζιχάντιστο προπύργιο του Bagouz την περασμένη άνοιξη, και από άλλους φυλακισμένους FTF (Forreign Terrorist Fighters, Ξένων Μαχητών-Τρομοκρατών).

Τέλος, όπως αναφέρει ένα άρθρο του Αραβικού Γραφείου Ειδήσεων Syriana, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ένας πιστός σύμμαχος της Δαμασκού αλλά και της Άγκυρας, φαίνεται να είχε χάσει την υπομονή του και σε μια τηλεφωνική επικοινωνία του περασμένου Δεκεμβρίου με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. “Υπογραμμίστηκε η ανάγκη να εφαρμοστούν πλήρως οι ρωσοτουρκικές συμφωνίες συνεργασίας στην επαρχία Idleb και τη βορειοανατολική Συρία και η ανάγκη να ενταθούν οι προσπάθειες για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας σε αυτές τις περιοχές”, ανέφερε το Κρεμλίνο.

Ενώ η Σάνα γράφει “Έδειξε ότι το τουρκικό καθεστώς έχει εδώ και χρόνια μετασχηματίσει τα εδάφη της Τουρκίας σε θέσεις και διαδρόμους για τρομοκρατικές οργανώσεις, μεταξύ των οποίων και ο Daesh (ISIS) και ο Jabhat al-Nusra, και τους έχει παράσχει διάφορα είδη υποστήριξης και αγοράζει το πετρέλαιο της Συρίας που κλέβει ο Daesh». Αλλά ας δούμε λεπτομερώς τα επιμέρους ζητήματα….

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ…ΕΥΡΩΠΗ

«Όλες οι επιστολές αποστολής απευθύνονται στους διάφορους στρατιώτες κάτα όνομα. Σε αυτούς διατάσσεται να μετακινηθούν από τη Συρία ή το Ιράκ για να μεταβούν στην Τουρκία και μόλις φτάσουν εκεί, να έρθουν σε επαφή με τον υπεύθυνο επικοινωνίας για την ασφάλεια και μετά να συνεχίσουν στη Γερμανία στον τόπο που υποδεικνύει η επαφή από την Τουρκία». Ένας αντιτρομοκρατικός εμπειρογνώμονας αναφέρει ότι αφού απέκτησε τις μεταφράσεις, αυτές αφήνουν ανοιχτό ένα σημαντικό ερώτημα: δεν είναι σαφές εάν με τον “υπεύθυνο ασφαλείας” εννοούμε έναν υπάλληλο του ISIS ή ενος πράκτορα της….MIT.

Μια από τις επιστολές αποστολής ISIS προς έναν τρομοκράτη 

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το δίκτυο των πολιτοφυλακών
του ISIS, που λειτουργεί τελείως λαθραίως, δεν είναι εξοπλισμένο με έναν μηχανισμό ασφαλείας, καθώς όλοι οι ηγέτες και οι στρατιώτες διεξάγουν δραστηριότητες κατασκοπείας και αντικατασκοπείας. Επιπλέον, η εμπλοκή του MIT φαίνεται πιθανή, υπό το πρίσμα των επαναλαμβανόμενων σχέσεων με τις υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών της Τουρκίας, χάρη στις λεπτομερείς μαρτυρίες των κρατουμένων που αιχμαλώτισε η SDF των Κούρδων.

Προφανώς τα συμπεράσματα της κουρδικής υπηρεσίας είναι πιο επιτακτικά.

«Το πρακτορείο ειδήσεων Hawar (ANHA) έλαβε έγγραφα που επιβεβαιώνουν την εποπτεία που κάνει η τουρκική MIT στα γραφεία των μισθοφόρων της ISIS στην Τουρκία, η αποστολή της οποίας είναι να διευκολύνει τη μεταφορά μισθοφόρων από τη Συρία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες μέσω της Τουρκίας», γράφει ο ANHA.

«Η Τουρκία θεωρείται γέφυρα για τη μεταφορά μισθοφόρων από τη Συρία και την Τουρκία στις ευρωπαϊκές χώρες όπου η Τουρκία εκμεταλλεύεται τα στοιχεία του ISIS για να εκβιάσει τις ευρωπαϊκές χώρες και να ασκήσει πίεση σε αυτούς να παραδοθούν στην Τουρκία για να εφαρμόσουν τα σχέδιά της στην περιοχή, και μπορούμε ακόμα να διαβάσουμε στο άρθρο που δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ημέρες, μαζί με τις εικόνες των επιστολών, πώς το πρακτορείο ειδήσεων Hawar AHHA έλαβε μια λίστα με ονόματα μισθωφόρων του ISIS, στους οποίους δόθηκαν επίσημες επιστολές για να μετακινηθούν σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες μέσω Τουρκία και υπό την επίβλεψη του μισθοφορικού γραφείου στην Τουρκία, το οποίο εποπτεύεται από την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών MIT».

Διαβάστε περισσότερα  >> https://www.gospanews.net/en/2019/12/19/top-secret-files-isis-sends-terrorists-to-europe-with-the-help-of-turkish-intelligence-under-natos-nose/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr