Home Greek News Wikileaks: Οι Τούρκοι θα ειβάλουν στην Ελλάδα μέσω…ΕΒΡΟΥ. Και το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ με τους ΛΑΘΡΟ!

Wikileaks: Οι Τούρκοι θα ειβάλουν στην Ελλάδα μέσω…ΕΒΡΟΥ. Και το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ με τους ΛΑΘΡΟ!

by _
0 comment 316 views

Ντοκουμέντο-σοκ του Wikileaks: Οι Τούρκοι θα ειβάλουν στην Ελλάδα μέσω…ΕΒΡΟΥ εκεί ακριβώς όπου έγινε η ΑΠΑΓΩΓΗ των 2 Ελλήνων στρατιωτών! Και το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ με τους… ΛΑΘΡΟ!!!

Εδώ βλέπουμε λαθρομετανάστες πριν από λίγο στον Έβρο να κόβουν τα συρματοπλέγματα των συνόρων φωνάζοντας “Αλλάχ Ακμπάρ”. Δηλαδή, ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ…!!!….

ΑΥΤΟ πάει να πει..ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!


Το ακόλουθο άρθρο το είχαμε βγάλει πριν δύο χρόνια αλλά ποιός θα σκεφτόταν ότι θα εκλπληρωθεί με τον τρόπο που εκπληρώνεται…ΣΗΜΕΡΑ μέσω των συνεχιζόμενων εισβολών λαθρομεταναστών στην Ελλάδα μέσω….ΕΒΡΟΥ!!! Δηλαδή, οι Τούρκοι κάνουν ακριβώς αυτό που είχε προβλέψει το NATO και ΟΙ ΗΠΑ πριν δέκα χρόνια εξαπολύοντας όλες αυτές τις «φρέσκες» ορδές ΛΑΘΡΟ κάτα της Ελλάδος!!! ΕΤΣΙ ξεκίνησαν τον πόλεμο εναντίον μας οι Τούρκοι που αυτή την στιγμή βοηθάνε όλους αυτούς του εισβολείς με διάφορα μέσα (π.χ., κάνιστρα δακρυγόνων, κτλ)!!! 
Και μιας και μιλάμε για το NATO, το ακόλουθο άρθρο αφορά το μυστικό πρόγραμμα του ίδιου που λέγεται COSMIC-NATO που λειτουργεί σε συνεργασία με το τουρκικό βαθύ κράτος!!! Και μόλις διαβάσαμε από το σάιτ SLPress.gr το άρθρο τους με τίτλο «Το ΝΑΤΟ καταδικάζει τον Άσαντ γιατί έπληξε ξένο στρατό στο έδαφός του» όπου ο Στόλτενμπεργκ εκφράζει την συμπαράσταση της Συμμαχίας προς την Τουρκία, αλλά ΔΕΝ την καταδικάζει για αυτά που κάνει αυτήν την στιγμή σε ένα άλλο μέλος του NATO: ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΆΡΑ, μήπως το NATO τα έχει όλα…ΠΡΟΣΥΝΕΝΝΟΗΜΈΝΑ με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ όσον αφορά όλες αυτές τις ειβολές που γίνονται τούτη την ώρα κατά της Πατρίδος μας;;; Είναι ιστορικό γεγονός το…ΓΕΓΟΝΟΣ ότι την Ελλάδα την έβαλαν στο NATO μόνο και μόνο για να διαλυθεί στα χέρια των…ΤΟΥΡΚΩΝ και της Δύσεως γενικότερα!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο «Το ΝΑΤΟ «κρεμάει» την Ελλάδα απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις» για να καταλάβετε αλλά το παρακάτω άρθρο μας θα σας εξηγήσει και αυτό…ΠΟΛΛΑ για όλα όσα γίνονται αυτήν την στιγμή  στον…ΕΒΡΟ. Απλά τους λάθρομετανάστες τους χρησιμοποιούν για να προετοιμάσει την οδό για μια ευρήτερη τουρκική…ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και αυτό το είχαν προβλέψει οι Αμερικανοί και το NATO πριν χρόνια. Για να μην πούμε και για όλες τις πρόσφατες αναφορές για…Τούρκους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της M.I.T. αναμεμειγμένους στα πλήθη των «προσφύγων» για να τα καθοδηγούν…!!!…
Υπάρχει ένας ΑΜΕΣΟΣ συσχετισμός μεταξύ των δρωμένων στην Συρία με τον πόλεμο εκεί και της…ΕΛΛΑΔΟΣ, διότι, ως γνωστόν, η Ελλάδα έχει υπάρξει το πρώτο…ΘΥΜΑ της Ευρώπης που έχει αναγκαστεί εδώ και χρόνια να φιλοξενήσει ένα μεγάλο και δυσβάστακτο βάρος λαθρομεταναστών, διότι το Λαθρομεταναστευτικό έχει να κάνει με ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ: την ΔΙΑΛΥΣΗ των μελών-κρατών της Ευρώπης! Εξ ου οι….ΠΟΛΕΜΟΙ στην Συρία, Ιράκ και αλλού. Και είναι η ΤΟΥΡΚΙΑ που ηγείται πλέον εκεί αυτής της εκστρατείας της Δύσεως για την διάλυση της Συρίας, η οποία διάλυση έχει σαν στόχο τη διάλυση και της…ΕΥΡΩΠΗΣ διότι έχει ήδη ανοίξει εδώ και χρόνια τώρα την «κάνουλα» της λαθρομετανάστευσης σε όλη την Ευρώπη!
Για μια εις βάθος ανάλυση επ’ αυτού, διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «Ισραήλ το 2014: «Θα γεμίσουμε ολη την Ευρώπη με μετανάτες αν η Ευρώπη ΔΕΝ υποστηρίξει ΕΜΑΣ.» Όπερ &…ΕΓΕΝΕΤΟ!!!»
Δεν μας κάνει όμως εντύπωση πως ο…ΕΒΡΟΣ έχει μετατραπεί σε ένα κοινό σημείο…ΕΙΣΒΟΛΗΣ λαθρομεταναστών στην Ελλάδa και ότι πολλά έχουν συμβεί ΕΚΕΙ τα τελ. χρόνια εξαιτίας της ύπουλης δράσης των…ΤΟΥΡΚΩΝ;;;….

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 24 Μαρ. 2018, 16.00 | ενημερώθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 2020 | JohnKountouris.com

Σύμφωνα με άρθρο του «Greek Reporter» που δημοσιεύθηκε στις 30 Νοεμ. του 2010, αναφέρεται σε ένα ντοκουμέντο που διέρρευσε τότε στο κοινό η WikiLeaks σχετικά με την πρόθεση των Τούρκων να εισβάλουν στην Ελλάδα μέσω…ΕΒΡΟΥ και ότι θα συνέχιζαν να το κάνουν αυτό οι Τούρκοι και στο μέλλον!!!

Διαβάστε το…

«Η WikiLeaks δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με τη διμερή σχέση Ελλάδας-Τουρκίας. Σύμφωνα με διαρρεύσαντα έγγραφα, η αμερικανική πρεσβεία στην Άγκυρα επιμένει ότι η Τουρκία σχεδιάζει να προκαλέσει σπασμούς στα κομμάτια γης της ελληνικής πλευράς, στο ακριβές σημείον επικαλύψεως των εδαφών της Ελλάδος και Τουρκίας, για να εισβάλει στη βόρεια πλευρά τουΈβρου. Το έγγραφο δημοσιεύθηκε τις τελευταίες ημέρες. Αναφέρει ότι οι εκτελεστικοί αξιωματούχοι γνωρίζουν ότι θα προκληθεί πραξικόπημα, ώστε να κάνουν σενάρια που θα δικαιολογούσαν τις ενέργειές τους. Αυτό το έγγραφο είναι εξαιρετικά σημαντικό. Μετά τη δημοσίευσή της, οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν ότι πρόκειται να διεξαχθεί επίθεση εναντίον της Ελλάδας το 2003. Επιπλέον, υπονοούν ότι ο τουρκικός στρατός θα συνεχίσει να προκαλεί τέτοιους σπασμούς (αναταραχές δηλαδή) στη σχέση του με την Ελλάδα

Εμ…ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ σε ακριβώς την…ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ των συνόρων Ελλάδος και Τουρκίας;;;

ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ επέλεξαν οι Τούρκοι τον….Έβρο για να κάνουν την πρώτη…ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ πριν μερικές εβδομάδες με την απαγωγή των δυο στρατιωτών μας!!!

Το άρχικο άρθρο είναι το ακόλουθο…

Το Αγγλικό κείμενο του ίδιου άρθρου…

“WikiLeaks published an article relevant to the bilateral relationship between Greece and Turkey. According to leaked documents, the American embassy in Ankara insists that Turkey planned to cause a convulsion at the Greek abuttals in order to invade the north side of Evros. The document came into publicity the last days.  It says that the executive officers know that a coup d’état will be incited so they made scenarios which would justify their actions. This document is extremely important.  After its publication, the U.S. confirmed an attack was about to be conducted against Greece in 2003. In addition they imply that the Turkish Army will continue to cause such convulsions in their relationship with Greece.”

Το δε εν λόγω έγγραφον μας παρέχει κι άλλες πληροφορίες κρισιμότατες σχετικά με το ίδιο πολεμικό σενάριο…

«Η τελευταία υποτιθέμενη πλοκή υποτίθεται ότι καταρτίστηκε το 2003 από τον τουρκικό Πρώτο Στρατό υπό τον τότε διοικητή του, στρατηγό Cetin Dogan. Το σχέδιο, το οποίο αρνήθηκε ο στρατιωτικός και ο συνταξιούχος στρατηγός Dogan, αφορούσε επιθέσεις-false flag (δηλαδή, στημένες επιθέσεις) κάτα τζαμιών και προσπάθειες να προκληθεί μια στρατιωτική κρίση με την Ελλάδα προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια στρατιωτική παρέμβαση.»

Τι πάει να πει όμως….επιθέσεις-flase flag;; Είναι δήθεν «τρομοκρατικές επιθέσεις» που δημιουργούνται από τις χώρες-μέλη του….NATO -στο οποίον ανήκει η Τουρκία– και που χρησιμεύουν σαν τα καλύτερα προσχήματα με τα οποία να προωθηθεί κάποια ύπουλη ατζέντα του για την περαιτέρω προώθηση της…Νέας Τάξης Πραγμάτων (πατήστε εδώ). Αυτά δεν τα λέω εγώ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΑΤΟ! Εμείς το λέμε…ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.

Δείτε τώρα το σχετικό έγγραφο πατώντας την παρακάτω εικόνα…,

Σύμφωνα με σημερινή αποκάλυψη της Ιταλικής εκδόσεως του WikiLeaks, διαβάζουμε τα εξής απίστευτα που μόλις μου ήλθαν ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ να επιβεβαιώσουν 100 τοις 100 αυτά που σας λέγω εδώ για την Τουρκία σε σχέση με το εν λόγω μυστικό πρόγραμμα του ΝΑΤΟ, COMIC!!!

Μετάφρασις…

«Τουρκικό στρατιωτικό διαβατήριο #NATO με εξουσιοδότηση #Cosmictopsecret

«Το άκρως απόρρητο CTS (Cosmic Top Secret) είναι μια ταξινόμηση που εφαρμόζεται σε πληροφορίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν εξαιρετικά σοβαρές ζημιές στο ΝΑΤΟ.»

Τουρκικό στρατιωτικό διαβατήριο «με εξουσιοδότηση Cosmic top secret» λέει!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ» ΨΕΥΤΙΚΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΥΠΟΥΛΩΝ ΑΤΖΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ…ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΔΥΩ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!!

Δείτε τώρα τα…ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ για του λόγου το αλθές….

Σύμφωνα με πρώην πράκτορες του FBI, NSA και άλλες κυβερνητικές οργανώσεις  των ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ δεν είναι τίποτε άλλο από την αρχι-τρομοκρατική οργάνωση ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, και μέσω του οποίου, συνδέονται όλα τα…βαθέα κράτων των μελών του! Συνδέονται μεταξύ τους τα βαθέα κράτη της Τουρκίας, ΗΠΑ, Ισραήλ, κ.ο.κ., και είναι μέσω αυτού του μυστικού μηχανισού που γίνονται οι διαφόρων ειδών «τρομοκρατικές επιθέσεις» «Τζιχαντιστών», κτλ., που…ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ…ΝΑΤΟ!!! Στην Ευρώπη, π.χ., ξεκίνησαν με την «Επιχείριση Γκλάντιο» (Operation Gladio), που για χρόναι σκόρπιζε την τρομοκρατία σε όλη την Ευρώπη!!!

Το τούρκικο μέρος του COSMIC λέγεται «Εργκενεκόν» και σύμφωνα με το άρθρο «Τουρκία:Βαθύ Κράτος,Γκλάντιο, Κontrgerilla, Σουσουρλούκ, Εργκένεκον – 3» τα εξής απίστευτα….

Μία οργάνωση με το όνομα “Εργκενεκόν” συζητιέται από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο Σουσουρλούκ, το οποίο αποκάλυψε μια παρόμοια συμμορία. Ωστόσο, λέγεται ότι η Εργκενεκόν έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές από τότε. Το πρώτο άτομο που μίλησε δημόσια σχετικά με την οργάνωση ήταν ο πρώην αξιωματικός του ναυτικού Ερόλ Μουτερτζιμλέρ (Erol Mütercimler), ο οποίος δήλωσε το 1997:

“Είναι πάνω από το Γενικό Επιτελείο, την MİT και τον πρωθυπουργό. Υπάρχουν στρατηγοί, αρχηγοί αστυνομικών διευθύνσεων, και επιχειρηματίες σε αυτή την οργάνωση.”

“Ορίζοντάς την ως μια συμμορία είναι υπεραπλούστευση. Τι είναι μια συμμορία; Είναι η εμπλοκή ενός αριθμού ατόμων σε παράνομες δραστηριότητες. Δεν μπορεί να ορίσει κανείς την Εργκενεκόν ως συμμορία. Είναι μέρος μιας μεγάλης οργάνωσης. Ο Αλπαρσλάν Τουρκές (Alparslan Türkeş) και ο (πρώην στρατηγός) Τουργκούτ Σουνάλπ (Turgut Sunalp) ήταν μέλη της Εργκενεκόν.”

“Μιας και έχω εργαστεί για το κράτος για πολλά χρόνια, γνωρίζω πως για να σχηματίσει κανείς μια τέτοια οργάνωση απαιτείται ένα μεγάλο κεφάλαιο. Δεν ήταν εύκολο να ιδρυθεί μια οργάνωση σαν την Εργκενεκόν. Πρώτα απ’ όλα, χρειάζεται πολύ προσωπικό. Έχει ανάγκη επιχειρηματίες και ενδεχομένως εμπόρους ναρκωτικών.”

Ο Μουτερτζιμλέρ δήλωσε ότι άκουσε για την ύπαρξη της αρχικής οργάνωσης από τον πρώην στρατηγό Μεμντούχ Ουνλουτούρκ (Memduh Ünlütürk), ο οποίος συμμετείχε στις αντικομμουνιστικές ανακρίσεις του Ζιβερμπέι μετά το πραξικόπημα του 1971. Ο υποστράτηγος Ουνλουτούρκ είπε στον Μουτερτζιμλέρ ότι η Εργκενεκόν ιδρύθηκε με την υποστήριξη της CIA και του Πενταγώνου. Ο Μουτερτζιμλέρ τέθηκε υπό κράτηση κατά τη διάρκεια της έρευνας της Εργκενεκόν για ανάκριση, πριν αφεθεί ελεύθερος.

Και ιδού το μεγάλο…ΠΑΡΑΔΟΞΟ ανάμεσά σε όλ’αυτά που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι παίζεται εδώ ένα μεγάλο….ΠΑΙΧΝΙΔΙ πολτικό καθώς και…ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ μεταξύ Δύσεως (ΝΑΤΟ) και…ΡΩΣΙΑΣ που τυχαίνει -και σύμφωνα με τον ίδιο τον ΠΟΥΤΙΝ! (αποδείξεις εδω)– να προωθεί, ΚΙ ΑΥΤΗ, τη…ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ….

Ένας απολογισμός για τον Μουτερτζιμλέρ αναφερόταν επίσης στο πρώτο βιβλίο για την υπόθεση, το Εργκενεκόν (1997) των Τζαν Ντουντάρ (Can Dündar) και Τζελάλ Καζνταγλί (Celal Kazdağlı). Σε ένα άρθρο για τη Μιλιγιέτ (τουρκ.: Milliyet), ο Ντουντάρ παρομοιάζει την Εργκενεκόν με τη συμμορία του Σουσουρλούκ και το Κontrgerilla: τις άλλες δύο μυστικές ομάδες. Λέει ότι η συμμορία του Σουσουρλούκ είχε μεγαλύτερη χρηματοδότηση και ότι η έρευνά της είχε μεγαλύτερη λαϊκή υποστήριξη. Ο Ντουντάρ ανέφερε επίσης ότι η Εργκενεκόν διαφοροποιείται από το Κontrgerilla, στο ότι η πρώτη κλίνει προς τη Ρωσία, ενώ το τελευταίο προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ισχυρισμοί για τη συγγένεια της Εργκενεκόν με την Ευρασία υποστηρίζονται από τις δηλώσεις του επικεφαλή δικηγόρου του κινήματος Αλεξάντρ Ντούγκιν (Aleksandr Dugin), που αποκάλεσε την Εργκενεκόν “φιλορωσική ομάδα”. 

Για περισσότερα πάνω σε αυτό, παρακαλώ διαβάστε και…

– Η ελληνική “Γκλάντιο”
– Τουρκία:Βαθύ Κράτος,Γκλάντιο, Κontrgerilla, Σουσουρλούκ, Εργκένεκον – 1
– Τουρκία:Βαθύ Κράτος,Γκλάντιο, Κontrgerilla, Σουσουρλούκ, Εργκένεκον -2
– Τουρκία:Βαθύ Κράτος,Γκλάντιο, Κontrgerilla, Σουσουρλούκ, Εργκένεκον -3
– Ποιος θυμάται την επιχείρηση “Gladio”

Διαβάστε επίσης το ακόλουθο γιατί μπσίνει σε λεπτομέριες για αυτό το μυστικό πρόγραμμα του ΝΑΤΟ…

Δείτε το ακόλουθο που θα σας τα εξηγήσει ΟΛΑ όσον αφορά το COSMIC-NATO!!! ….

Πηγή; http://greece.greekreporter.com/2010/11/30/wikileaks-uncovers-scenario-for-war-between-greece-and-turkey/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr