Home Greek News Έδιωξαν τους λαθρέποικους από τα σχολεία τους. Ιστορική νίκη των κατοίκων στα Βρασνά Θεσσαλονίκης

Έδιωξαν τους λαθρέποικους από τα σχολεία τους. Ιστορική νίκη των κατοίκων στα Βρασνά Θεσσαλονίκης

by _
0 comment 167 views

Έδιωξαν τους λαθρέποικους από τα σχολεία τους. Ιστορική νίκη των κατοίκων στα Βρασνά Θεσσαλονίκης…


Οι ψυχωμένοι κάτοικοι των Βρασνών έδειξαν τον δρόμο σε όλους τους Έλληνες που αγαπούν πραγματικά τα παιδιά τους και θέλουν να τα σώσουν από την συμβίωση με τους απογόνους των σφαγέων των προγόνων τους. Με την σθεναρή τους στάση και με τη θυσία τους να χάσουν τα παιδιά τους μερικές ημέρες μαθημάτων, πέτυχαν να εξαναγκάσουν το υπουργείο, που ήθελε να επιβάλει τους λαθρομουσουλμάνους  να τους μετακινήσει σε άλλους “χώρους”, όπου θα βρεθούν λιγότερο αποφασιστικοί και γενναίοι γονείς.

Η Ε.ΛΑ.ΣΥΝ. συγχαίρει τους άξιους Έλληνες των Βρασνών και διαβεβαιώνει ότι θα είναι μπροστά στον αγώνα για να φύγουν οι εχθροί των Ελλήνων από όλα τα σχολεία μας. Χρειάζεται θάρρος και αυταπάρνηση για να μπορέσουμε με αρραγή ενότητα να νικήσουμε και να χαλάσουμε τα βρώμικα σχέδια όλων αυτών που θέλουν να καταστρέψουν τις ζωές των παιδιών μας.
Πηγή >>

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr