Home Greek News Ελένη Θεοχάρους : ¨Μην αγοράζετε τουρκικά προϊόντα, μην αιμοδοτείτε το κατοχικό καθεστώς¨!

Ελένη Θεοχάρους : ¨Μην αγοράζετε τουρκικά προϊόντα, μην αιμοδοτείτε το κατοχικό καθεστώς¨!

by _
0 comment 168 views

Ελένη Θεοχάρους : ¨Μην αγοράζετε τουρκικά προϊόντα, μην αιμοδοτείτε το κατοχικό καθεστώς¨!


Θρασεία έκκληση σχετικά με την Τουρκία ! ¨Μην αγοράζετε¨

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους ενοχλημένη από τις δραστηριότητες γεωτρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο και από την συμφωνία με την Λιβύη, απευθυνόμενη στους καταναλωτές στην χώρα είπε ¨Μην αγοράζετε τουρκικά προϊόντα¨.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους, κάλεσε τους Ελληνοκύπριους καταναλωτές να μην αγοράζουν τουρκικά προϊόντα.

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους, μετά από μια συνάντηση που είχε, κάνοντας έκκληση να μην αγοράζονται τουρκικά προϊόντα, είπε πως ¨ Δεν μπορούμε να χρηματοδοτούμε τον κατακτητή¨

Η Θεοχάρους ανέφερε πως μετά την πρόσφατη αναβάθμιση της συμφωνίας τελωνειακής ένωσης Τουρκίας – ΕΕ την οποία η Τουρκία υπέγραψε με τα 27 κράτη μέλη αλλά όχι με την Κυπριακή Δημοκρατία την οποία δεν αναγνωρίζει, έχουμε δει τον τόπο μας να κατακλύζεται με τουρκικά προϊόντα τα οποία εισάγονται νομίμως στην χώρα μας.

Η Θεοχάρους στην δήλωση της, αναφερόμενη στις ημερήσιες επισκέψεις των Ελληνοκυπρίων πολιτών που πάνε στον βορά για καύσιμα και άλλα ψώνια, υποστήριξε πως ¨δεν πρέπει να κάνουν δωρεές στους Τούρκους¨

https://www.yeniakit.com.tr/haber/turkiye-ile-ilgili-kustah-cagri-sakin-almayin-1037690.html

30/1/2020

Σχ. : Επιτέλους μια Ελληνίδα πολιτικός λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Κι επειδή η τουρκική ιστοσελίδα δεν τα μεταφέρει με ακρίβεια, εμείς παραθέτουμε δημοσίευμα με τις δηλώσεις της κυρίας Θεοχάρους. Μπράβο της! 

Ελένη Θεοχάρους: Μην αγοράζετε τουρκικά προϊόντα – Καλεί τους Κύπριους να αποφεύγουν να χρηματοδοτούν τον κατακτητή 29 Ιαν 2020

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύης Ελένη Θεοχάρους κάλεσε τους Κύπριους πολίτες να αποφεύγουν να αγοράζουν τουρκικά προϊόντα, προσθέτοντας ότι «δεν μπορούμε να χρηματοδοτούμε τον κατακτητή».

Σε δηλώσεις, ύστερα από συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Προστασίας Δανειοληπτών Τραπεζών (ΣΥΠΡΟΔΑΤ) και του Συνδέσμου Προστασίας Πρώτης Κατοικίας, η κ. Θεοχάρους είπε ότι «μετά την πρόσφατη αναβάθμιση της συμφωνίας τελωνειακής ένωσης Τουρκίας – ΕΕ την οποία η Τουρκία υπέγραψε με τα 27 κράτη μέλη αλλά όχι με την Κυπριακή Δημοκρατία την οποία δεν αναγνωρίζει, έχουμε δει τον τόπο μας να κατακλύζεται με τουρκικά προϊόντα τα οποία εισάγονται νομίμως στην χώρα μας».

«Είναι υποχρέωση της Κυβέρνησης με αφορμή την μη υπογραφή από μέρους της Τουρκίας της συμφωνίας αναβάθμισης της τελωνειακής ένωσης και εκσυγχρονισμού με την Κυπριακή Δημοκρατία να απαγορεύσει ή να επιβάλει τέτοιους μηχανισμούς ή δασμούς στην εισαγωγή των τουρκικών προϊόντων ούτως ώστε να μην υπάρχει η δυνατότητα να πωλούνται στην κυπριακή αγορά», πρόσθεσε.

Η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης κάλεσε τους Κύπριους πολίτες «να αποφεύγουν να αιμοδοτούν το κατοχικό καθεστώς με τις καθημερινές επισκέψεις στα κατεχόμενα με την αγορά καυσίμων και άλλων προϊόντων με την διαμονή σε κλεμμένα ξενοδοχεία συμπατριωτών μας, με τα ταξίδια από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου και με την χρήση των κατεχομένων λιμανιών μας».

«Φθάσαμε στο σημείο να ξοδεύονται πολλά λεφτά και στα λιμάνια, και στο αεροδρόμιο και στα καζίνο των κατεχομένων» ανέφερε και πρόσθεσε ότι «είναι τραγικό μια χώρα υπό κατοχή να αιμοδοτεί τον κατακτητή της».

Ανέφερε ότι αυτό επαφίεται και στον πατριωτισμό του καθενός αλλά καμία τέτοια περίπτωση, όπως είπε, δεν μπορεί να σταθεί σε ένα «ηθικό δικαστήριο».

www.tothemaonline.com

https://tourkikanea.gr/%ce%ba%cf%85%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83/theoharus/?fbclid=IwAR0k6kc70uTo5oSolvQGZua1XGhzTfeUwFXhJk5O8aa4qJ5CFQpyiTvw5O8

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr