Home Greek News Κόμπι Μπράιαντ, Ιλλουμινάτι, Μασονία και το…666 – Τα φαινόμενα…ΑΠΑΤΟΥΝ – ΧΟΑΞ ο «θάνατός» του!!!

Κόμπι Μπράιαντ, Ιλλουμινάτι, Μασονία και το…666 – Τα φαινόμενα…ΑΠΑΤΟΥΝ – ΧΟΑΞ ο «θάνατός» του!!!

by _
0 comment 401 views

Κόμπι Μπράιαντ, Ιλλουμινάτι, Μασονία και το…666 – Τα φαινόμενα…ΑΠΑΤΟΥΝ – ΧΟΑΞ ο «θάνατός» του!!!


 Και μη συγκοινωνείτε εις τα έργα τα άκαρπα του σκότους, μάλλον δε και ελέγχετε…


ΓΙΑΤΙ κάθε φορά ανοίγεται μια δημόσια συζήτηση για το ΠΟΙΟΣ είναι ο μεγαλύτερος παίχτης του NBA όλων των εποχών (Τζόρνταν, Κόμπι ή Λεμπρόν), το ακρωνύμιον GOAT (που σημαίνει The Greatest Of All Time) χρησιμοποιείται;;;  Το GOAT όμως μπορεί να σημαίνει και…ΤΡΑΓΟΣ κυριολεκτικά, έτσι δεν είναι;;; ΠΟΛΥ «ΩΡΑΙΟ» ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟΝ!!!…


Διαβάστε επίσης το άρθρο μας «ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ το “κουβάρι” του…ΧΟΑΞ του «θανάτου» του Κόμπι Μπράιαντ!» για να μάθετε πολλές από τις λεπτομέριες αυτης της…ΑΠΑΤΗΣ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube

Στο αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο «Μήπως θυσίασε το δικό του ΠΑΤΕΡΑ για τη δόξα & το χρήμα ο Μάικελ Τζόρνταν; ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ!» που γράψαμε πριν ένα χρόνο, σας είχαμε αποκαλύψει τις…ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ τόσο του Μάικελ Τζόρνταν όσο και του NBA εν γένει.

Ο λόγος για τον οποίον αναφερόμαστε στον Τζόρνταν είναι επειδή υπάρουν υπάρχουν συσχετισμοί μεταξύ αυτού και του … Kobe Bryant (Κόμπι Μπράιαντ) που είχε ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΤΟΤΕ ΩΣ ΤΟΝ ΝΕΟΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ (ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟ) ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥ NBA ΤΗΣ…ΜΑΣΟΝΙΑΣ….

Και γράψαμε….


Μήπως θυσίασε…ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΣΤΟ…ΣΑΤΑΝΑ, το δικό του ΠΑΤΕΡΑ για τη δόξα & το χρήμα ο Μάικελ Τζόρνταν; ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ!!!

Μήπως πούλησε την ψυχή του στο Διάβολο για τη δόξα & το χρήμα ο Μάικελ Τζόρνταν; Συνδεσμός με τον αριθμό 666 σε ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ της καριέρας και ζωής του!!!

Ήταν μέγας επιστήμων Νίκολας Τέσλα που είχε πει κάποτε «Αν γνώριζατε το μεγαλείο των αριθμών 3, 6 και 9, τότε θα είχατε τα κλειδιά για το Σύμπαντος» και είναι ακριβώς ΑΥΤΟ που διακρίνουμε στην ζωή και καριέρα του διάσημου μπασκετμπολίστα Μπάσκετ του κ…ΜΆΙΚΕΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ (Michael Jordan)….

ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ διατί τα ακόλουθα δεν είναι απλώς “απλές συμπτώσεις”, αλλά μια συνωμοσία αριθμητικών μοτίβων…ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ που μπορούμε εύκολα να παρατηρήσουμε στον Michael Jordan, όπως μας περιγράφει το ακόλουθο αποκαλυπτικό βίντεο.

Η αριθμολογία του Michael Jordan και τι σημαίνει αυτό

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά.

  • Ο Michael Jordan είναι 6 πόδια και 6 ίντσες με…6 πρωταθλήματα NBA.
  • Το νούμερο φανέλας του Μάικελ είναι 23. Ο αριθμός 2 διαιρούμενος με 3 ίσον…= 0.66666666666. 2 επι 3 = 6.
  • Όταν είχε επιστρέψει από την σύνταξη, φορούσε τον αριθμό 45. 4 συν 5 ίσον… 9. Ο αριθμός εννέα (9) είναι απλά ο αριθ. έξι (6)…ΑΝΑΠΟΔΑ. Φορούσε τον αριθμό 9 επι τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

  • Είχε φορέσει για ένα μικρό διάστημα και τον αριθ. 12 που ίσον….3.
  • ΆΡΑ, όλους τους αριθμούς που έχει φορέσει ο Μ. Τζόρνταν είναι…23…45…και 12, τα οποία, σύμφωνα με την αριθμολογία, μειώνονται σε….3….6….9 και εδώ βλέπουμε την εκπλήρωση της παραπάνω έννοιας του Τέσλα στην καριέρα του Μάικελ Τζόρνταν!!!

Οι λεπτομέριες οι…ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ!

Ο Τζόρνταν φόρεσε το 45 για 22 παιχνίδια και μεταπήδησε στην συνέχεια στο 23 κάτα το…23ο παιχνίδι του πίσω από τη σύνταξη. Χμμμμ…. Για να μην αναφέρουμε ότι ο 23 είναι ο ένατοςΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ!!

Διένυσε 15 χρόνια στο NBA o Jordan• ι συν 5 ίσον….6.

Εισήλθε στο NBA τρεις (3) φορές και αποχώρησε τρεις (3) φορές. 3 συν 3 = 6.

Οι πόντοι κατά μέσον όρον ανα παιχνίδι καθ όλη τη διάρκεια της καριέρας του καριέρας του είναι 30.12. 3 + 1 +2 = 6.

Ήταν ο αρχάριος της χρονιάς το 1985. 1 + 9 + 8 + 5 =…23, το νούμερό του! 2 επι 3 = 6.

Κέρδισε τα πρωταθλήματά του σε ένα ζευγάρι τριάρια. 3 + 3 = 6 πρωταθλήματα που είχε κερδίσει!!!

Και το ακόλουθο στοιχεία ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. Απλά ΔΕΙΤΕ ΤΟ για να καταλάβετε…!!! Θα το βρείτε στο 34.36 υου παρακάτω βιντεο. Πετυχαίνει μπάσκετ δηλαδή στα….6,6 δευτερόλεπτα που είχαν μείνει στο ρολοϊ του παιχνιδιού!!!  Κατα το ΕΚΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ του…ΕΚΤΟΥ ΠΡΩΤΟΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ο Τζόνταν πετυχαίνει το πιο δημοφιλές μπάσκετ σε όλη την ιστορία των τελικών του NBA στα…στα….6,6 δευτερόλεπτα……HELLOOOOOOOOOOO;;;;;!!!!!!!! Και ήταν αυτό το μπάσκετ που κέρδισε τα Τελικά για τα Chicago Bulls.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ…

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ???….

Για μένα παιδιά όλα αυτά ήλθαν σε…ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ για τον Μάικελ…

Τίποτε μα….ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΔΩΡΕΑΝ» σε αυτόν τον κόσμον, ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ κάνεις δοσοληψίες με τους…ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ που τραβούν τα νήματα της εξουσίας–βεβαίως-βεβαίως! Γι᾽αυτό άλλωστε, ήταν ο ΊΔΙΟΣ Ο ΜΆΙΚΕΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ που όταν ερωτάται για το θάνατο του πατέρα του, λέει σαφώς ότι…«ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΙΠΟΤΕ» ούτε…ΔΑΚΡΥΖΕΙ.

Και όσον αφορά τους ΔΗΘΕΝ «δολοφόνους» του πατέρα του;;; Τόσο τα ίδια τα ΜΜΕ όσο και οι τοπικές αρχές είχαν πει τότε ότι νέα στοιχεία που είχαν βρεί το φώς τότε της τότε έρευνας γύρω από το θάνατο του Τζέιμς Τζόρνταν (James Jordan), έδειξαν ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ αλλά, απλά, είχαν σκοντάψει στο αυτοκίνητό του (που ήταν παρκαρισμένο δίπλα στο δρόμο κάπου στην Βόρεια Καρολίνα) και τον είχαν βρεί τον άνθρωπο πεθαμένο στο κάθισμά του. Ολα αυτά θα τα βρείτε στο 6.43 στο ακόλουθο κλιπ.

Δείτε τώρα το βίντεο! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟ γιατί είναι παρα πολύ συμαντικό. Δείτε επίσης το δεύτερο για το Μπάσκετ δεν είναι τίποτε άλλο από ένα μεγάλο παιχνίδι της μαγείας του…ΣΕΞ των….ΜΑΣΟΝΩΝ….!!! Αυτό είναι γνωστόν σε ΠΟΛΛΟΥΣ όσον αφορά και το…ΜΠΈΙΖΜΠΟΛ

**ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ**


Και όλα αυτά επειδή είναι με τον…ΚΟΜΠΙ που καταπιανόμαστε τις τελευταίες ημέρες λόγω του ΔΗΘΕΝ «περάσματός» του στην «άλλη ζωή», κτλ, ενώ, ΣΥΝΗΘΩΣ, όταν «πεθαίνουν» «ξαφνικά» οι μεγάλες διασημότητες, ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΑ, αλλά…ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΜΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ…ΣΟΟΥ, ΘΕΑΜΑ ΜΑΣΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ…ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ. ΔΕΝ «σκοτώνεται» εν τη κυριολεξία ο μέγας «αστήρ», όπω ο…ΚΟΜΠΙ, αλλά…«ΘΑΝΑΤΩΝΕΤΑΙ» Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ, ΩΣΑΝ ΝΑ «ΠΕΘΑΝΕ» ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

Στα επόμενο βίντεο λοιπόν, βλέπουμε τους παραλληλησμούς μεταξύ Τζόρνταν και Μπράιαντ, ιδιαίτερα όσον αφορά το….666. Οπότε…ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ. Αυτό το βίντεο φριάχτηκε πριν 8 χρόνια στο DailyMotion.com με τον τίτλο «Kobe Bryant Illuminati commercial, ties to Satan exposed» και θα μας παρέχω μια μετάφραση Ελληνιστί παρακάτω. Προσέξτε όμως τις λεπτομέριες οι οποίες παραπέμπουν στην…ΜΑΣΟΝΙΑ!!! Δείτε τα σύμβολα που κάνει με τα χέρια του ο Κόμπι. Δείτε τον να ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΚ ΤΟΥ…«ΛΑΚΚΟΥ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ»!!!

Το ξέρατε ότι η καθημερινή γυμναστική που «έκαμνε» -μάλλον ΚΑΜΝΕΙ ΑΚΟΜΗ!- ο Κόμπι ονομάζεται… «Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ» ή «Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ 666»;;; Δείτε τώρα τις ακόλουθες εικόνες

Το μεγάλο παιχνίδι όπου ο Κόμπι σκόραρε 81 πόντους, έτυχε να είναι το…666ο της καριέρας του!!! Ο Κόμπι έτυχε να σκοράρει το…66 τοις εκατόν των πόντων της ομάδας του!!!

Φορούσε τον αρισμό 33 στο Λύκειον που είναι και ο ανώτατός βαθμός της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ. Όταν όμως πρωτο-μπήκε στο NBA, φορούσε το 8, που σύμφωνα με την αριθμολογία aποτελείται από δύο…ΤΡΙΑΡΙΑ (3 και 3).

Όταν άλλαξε τον νούμερο του στο 24, επέλεξε έναν αριθμό που αποτελείται από…ΤΡΙΑ (3) οκτάρια που μπορεί να χωριστεί σε…3 – 3, 3 -3, 3 -3, δηλαδή, 33, 33, 33, ο ανώτατος βαθμός της Μασονίας ΤΡΙΣ ΦΟΡΕΣ!!! Και τα 33, 33, 33, μπορεί να αποτελέσει…ΤΡΙΑ ΕΞΑΡΙΑ,  3+3 = 6, 3+3 = 6, 3+3 = 6, δηλαδή…666!!! Ο ΚΟΜΠΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ Ο…«ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ» ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ σε 24!!!

Το δε 24 μπορεί επίσης να χωριστεί σε 2 + 4 = 6.

Δείτε επίσης το ακόλουθο βίντεο. Στην αρχή ακούμε την κα Alicia Keys την περασμένη Κυριακή, όταν όλοι είχαν μαζευτεί στο μεγάλο Κέντρο Staples (όπου παίζουν οι Lakers), να λέει «Ο Κόμπι κι η κόρη του είναι εδώ μαζι μάς»…!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΡΑ!!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΟΑΞ ΤΑ…ΣΑΤΑΝΙΚΑ!!!

Και ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ έχει τη σειρά του μετά από τον Κόμπι για να τον αντικαταστήσει;;; Μα….ο «βασιλιάς» ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ!!!

 

View this post on Instagram

 

??

A post shared by LeBron James Fanpage? (@lebronuniverse) on

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr