Home Greek News ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ το “κουβάρι” του…ΧΟΑΞ του «θανάτου» του Κόμπι Μπράιαντ!

ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ το “κουβάρι” του…ΧΟΑΞ του «θανάτου» του Κόμπι Μπράιαντ!

by _
0 comment 682 views

ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ σιγά-σιγά το “κουβάρι” του…ΧΟΑΞ, της…ΑΠΑΤΗΣ του «θανάτου» του Κόμπι Μπράιαντ…!!!

Ο Κόμπι ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ τον κόσμο: Διαφήμιση όπου αψηφά ο ΙΔΙΟΣ το θάνατο με…ελικόπτερο…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Πόσες φορές σας έχουμε γράψει από τούτο το βήμα ότι τα φαινόμενα….ΑΠΑΤΟΥΝ, και ότι κάθε μεγάλο παγκόσμιο «γεγονός», που δείχνουν στις τηλεοράσεις για τροφή για τις μάζες, γίνεται μόνο και μόνο για την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ των λαών της Γης μακρυά από τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που εκτυλίσσονται…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ και εις ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ.

Τις μεγάλες εφημερίδες και ΜΜΕ του κόσμου τα εξηγόρασε οι…ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μέσω του JP Morgan, αρχές του εικοστού αιώνος και μετά για τον έλεγχο της ενημερώσεως του κοινού. Την τηλεόραση την έφτιαξε η….CIA την δεκ. του 50. Το….ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ το’φτιαξε ο ίδιος ο Αμερικανικός Στρατός τη δεκ. του 60, και μας το εισήγαγαν οι μεγάλοι για τη πρώτη φορά περι τα τέλη της δεκ. του ’80. Μετά έρχεται και το «επισημοποιεί» το Ιντερνέτ από πλευράς της εγκληματικής κυβερνήσεως του Μπίλ Κλίντον ο Αλ Γκόρ.  Η Google είναι δημιούργημα του…βαθέως κράτους των ΗΠΑ και ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ –ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ. Μιλάμε για την….ΙΔΙΑ ΓΚΟΥΓΚΕΛ από την οποίαν έχει προσλάβει μερικά νέα στελέχη στην κυβέρνησή του ο…ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!!

ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;;;!!! ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΠΡΑΓΜΣΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΡΑΖΕΣΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΒΑΡΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ….ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΙΔΗΣΕΙΣ” ΚΑΙ “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” ΜΑΣ;;;!!!

Ξεκινάμε λοιπόν με το μεγάλο…ΧΟΑΞ…ΦΑΡΣΑ πίσω από τον υποτιθέμενο «θάντο» του κου Κόμπι Μπράιαντ, της κόρης και μερικών φίλων του….

Πρώτα από όλα, το δήθεν βίντεο της «συντριβής» του «ελικοπτέρου του Κόμπι» που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου στον τύπο και το διαδίκτυο είναι, στη…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, από…ΆΛΛΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ που ελαβε χώρα τον Ιαν. του…2019 στα ΗΑΕ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!!!…

Δείτε τώρα ένα απόσπασμα αυτού…

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΊΝΤΕΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟ…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙ ΠΟΥ…ΞΑΝΑΒΑΦΤΗΚΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΛΕΟΣ!!!!….

Εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) λυπούμεθα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ που τα ελληνικά ΜΜΕ και πολλά από τα πατριωτικά σάιτ εκεί στην Ελλάδα συνεχίζουν να πέφτουν ΕΡΜΑΙΑ της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και των ΨΕΜΑΤΩΝ των δυτικών ΜΜΕ που παίνουν τις εντολές τους από τις υπηρεσίες μυστικών πληροφοριών των χωρών τους, και αυτές, με τη σειρά τους, από τις μεγάλες…ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ και ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ που ελέγχουν ΚΡΥΦΑ τις ειδήσεις, την ενημέρωση και τον…ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ εν γένει!!!

Εχθές, το ΠΡΩΤΟ σάιτ ελληνικό που σας είπε, με το καλημέρα, ότι κάτι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ με την όλη ιστοριούλα αυτή για τον δήθεν «θάνατο» του Κόμπι Μπράιαντ, ήταν το δικό μας, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com)!

Στο άρθρο μας με τίτλο «ΣΟΚ: Βίντεο από το 2017 που δείχνει τον…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙAΝΤ ΝΑ…ΣΚΟΤΏΝΕΤΑΙ σε…ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ!!!» γράψαμε και αποκαλύψαμε τα εξής απίστευτα που ούτε εμείς δεν μπορούμε να πιστέψουμε…


ΣΟΚ: Βίντεο από το 2017 που δείχνει τον…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙAΝΤ ΝΑ…ΣΚΟΤΏΝΕΤΑΙ σε…ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ!!!

**ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ, 28 ΙΑΝ. 2020**

Μόλις σκοτώθηκε σε δυστύχημα με ελικόπτερο έξω απο το Λος Άντζελες ο μέγας παίχτης του NBA αλλά υπάρχουν πολλά ερωτήματα γύρω από το θάνατό του…!!!

«ΚΑΛΑ» ξεκινήσαμε το 2020! Πρώτα μας είπαν ότι μπορεί να ξεσπάσει ο….Γ’ΠΠ εξαιτίας του τρελο-Τράμπ και Ιράν….μετά μας είπαν ότι υπάρχει ένας «θανατηφόρος ιός» που μπορεί να «μολύνει» τον παγκόσμιο πληθυσμό…και τωρα μας λένε ότι ΜΟΛΙΣ ΠΕΘΑΝΕ Ο…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ…;;;!!!

Εμείς από τούτο το βήμα τυχαίνει να καλύπτουμε ΟΛΕΣ τις…ΑΘΕΑΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ του κάθε μεγάλου παγκόσμιου γεγονός διότι, πολλές φορές, ή μάλλον,…ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ, όλα όσα μας δείχνουν στις τηλεοράσεις πρόκειται, ΟΧΙ για την «πραγματικότητα», αλλά για…ΦΑΡΣΑ ΜΕΓΑΛΗ!

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!….

Στο ακόλουθο βίντεο-σοκ -να πούμε το λιγότερο!- βλέπουμε τον Κόμπι Μπράιαντ συνθλιμμένο κάτω από…ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ και όταν φόναξε για βοήθεια, οι άνθρωποι γύρω του τού λένε «Απλά δος μας τα τρόπαια [σου] και θα σε βγάλουμε έξω». Κι η απάντηση του Κόμπι είναι «Τι πράγμα;  να στα δώσω;;!!…» Δηλαδή, η προϋπόθεση του να επιβιώσει της συντριβής…ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ο Μπράιαντ ήταν να παραδώσει στους άλλους τα δικά του τρόπαια NBA για τα οποία είχε φτύσει αίμα -κυριολεκτικά!- για να τα αποκτήσει.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ: 28/12/2017!!!!!!!!!

Πέθανε στα αλήθεια ο Κόμπι, ή μήπως ο θάνατός του πόκειται για…ΦΑΡΣΑ;;; Λένε τούτη την ώρα όλα τα μεγάλα ΜΜΕ ότι ήταν μαζί του μια από τις δυο κόρες του. Μήπως τον…ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ επειδή ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να συμμορφωθεί με κάποια…ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥΣ ή μήπως μας…ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ «ΨΙΛΟ ΓΛΑΖΙ» ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ…ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ-ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ??

Το όνομα της συγκεκριμένης εκπομπής λέγεται «Legends of Chamberlain Heights» και προβλέπει μελλούμενα, πριν ακόμη συμβούν, με απίστευτη ακρίβεια, όπως κι άλλες γνωστές εκπομπές της αμερικανικής τηλεοράσεως, όπως οι…«ΣΙΜΠΣΟΝΣ», ιδιαίτερα σε σχέση με το «θάνατο» του…ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ, όπως θα δούμε παρακάτω…

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο του κορυφαίου καναλιού RussianVids που μας προσθέτει περισσότερα…

Σημειωτεόν ότι η συστημική New York Post κυκλοφόρησε την είδηση του «θανάτου» του Μπράιαντ στις…3:33 το μεσιμέρι ώρα Νέας Υόρκης. Ο αριθμός 33 είναι ο υψηλότατος αριθμός της…ΜΑΣΟΝΙΑΣ….

Επίσης, και μιας και μιλάμε για τη Μασονία σε σχέση με τη «συντριβή« δειτε το ακολουο απόσπασμα από το ίδιο παραπάνω κλιπ. Και ΤΙ -ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!- βλέπουμε στο ελικόπτερο;;; ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΥΞΙΔΑ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ!!!

Δείτε επίσης πως υπάρχει πολύς κόσμος στο διαδίκτυο που ΑΜΦΗΣΒΗΤΟΥΝ το θάνατό του…!!!…

Στο ακόλουθο βίντεο, μας επισημαίνεται το γεγονός ότι ΔΕΝ υπάρχουν συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία για τη δήθεν «συντριβή» του ελικοπτέρου του Κόμπι!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ??? ΠΟΥΘΕΝΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!….

 

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ….

***Τέλος του άρθρου***


Πάμε τώρα σε μερικές ακόμη αποκαλύψεις του σάιτ μας για τον…ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ «θάνατο» του Κόμπι Μπράιντ!….

Σύμφωνα με τον διαχειριστή του μεγάλου καναλιού Youtube RussianVids, τον οποίον εχουν καλύψει τα μεγάλα ΜΜΕ για τις αποκαλύψεις του για πολλά θέματα εκεί έξω που αφορούν το πως αυτός ο μεγάλος και παγκόσμιος μηχανισμός της Νέας Τάξης Πραγμάτων προσπαθεί να μας περάσει την ύπουλη ατζέντα του, μέσω όλων αυτών των ΨΕΥΤΙΚΩΝ «τρομοκρστικών επιθέσεων» και «πυροβολισμών», κτλ., ο υποτιθέμενος θάνατος του κου Μπράιαντ δεν είναι άλλο από ένα άλλο…ΧΟΑΞ της ελίτ που μας αποκρύβουν τι…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ. Θα πάμε και εκεί. Ας δούμε όμως πρώτα μερικά από τις αποκαλύψεις του RussianVids που τυχαίνει να είναι φίλος και συνεργάτης του σάιτ μας, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com)!


Το ελικόπτερο στο σημείο «συντριβής» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ το ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ!!! ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ!!!…

Σε μια σημερινή (27 Ιαν. 2020) ομιλία του RussianVids με έναν μεγάλο παραγωγὀ του καναλιού KTLA (που κάλυψε την «συντριβή» επι τόπου), Andy Riesmeyer, εδὠ στο Λος Άντζελες, στο Τουίτερ (Twitter), αυτός ο παραγωγὀς προσπαθεί να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του RussianVids ότι το «ελικόπτερο» που «συνετρίβη» στην Καλαμπάσας της Καλιφόνια με επιβαίνοντες τον κο Κόμπι, την μια κόρη του και άλλα 7 πρόσωπα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ-ΣΥΖΥΤΟΥΜΕΝΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ λέγοντας ότι …

Η εγγραφή “N” αντιστοιχεί στο σήμα κλήσης σχετικά με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, το σύστημα πτήσης και το σύστημα παρακολούθησης πτήσεων.

Του απαντάει μετά ο RussianVids και του λέει….

Εκτιμώ την συμβολή σας, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το φυσικό ελικόπτερο με το λογότυπο της Nike δεν ταιριάζει με τα πλάνα της συντριβής του ελικοπτέρου που έχουν παρασχεθεί από τα ΜΜΕ.

Δειτε τώρα το σχετικό τουίτ….

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ….

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΤΑ ΜΜΕ…!!!….

Πού είναι οι έλικες;! Πού είναι το πίσω μέρος του ελικοπτέρου ;! Γιατί βλέπουμε πολλά ΜΙΚΡΑ κομμάτια σκορπισμένα παντού;;

Δείτε τώρα μερικές φωτοφραφίας μιας άλλης συντριβής ελικοπτέρου που είχε λάβει χώρα το 2017 και στην οποία είχε σκοτωθεί ο γνωστός τραγουδιστής της μουσικής country Troy Gentry. Δείτε τις διαφορές μεταξύ των δύο περιπτώσεων, αυτής του Κόμπι και αυτής του Troy Gentry ….

ΑΡΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ…ΜΙΚΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΤΡΙΒΕΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΕ ΕΚΕΊΝΟ ΤΟ ΆΛΛΟ, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΠΟΊΟ ΣΤΕΚΕΤΑΙ Ο ΚΟΜΠΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΑΝΗ ΠΟΖΑ!!!

ΚΑΙ ΤΑ «ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ» ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ…ΛΙΓΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ, ΚΤΛ!!! ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ;;;!!!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ «ΣΥΝΤΡΙΜΙΩΝ» ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ??? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΑ…ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ??? 

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο που έφτιαξε για αυτό το κανάλι RussianVids….

Άλλα πολλά ύποπτα σημεία της «συντριβής» και της όλης «τραγωδίας»

  • Σύμφωνα με πλήθος αναφορών, την νύχτα ΠΡΙΝ την τραγωδία αυτήν, ο κο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν στην…ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ παίζοντας μπάσκετ για τους τους Lakers. Στην…ΦΙΛΑΔΕΦΛΙΑ, την πόλη που γεννήθηκε ο…ΚΟΜΠΙ. Και την ίδια νύχτα, ξεπέρασε τον Κόμπι σε πόντους στο NBA ο Λεμπρόν και μετά γράφει στα…ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥ -ή στα…ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΗΠΩΣ;;;– τις εξής λέξεις: Kobe…FOREVER. Ο Κόμπι για…ΠΑΝΤΑ. ΓΙΑ…ΠΑΝΤΑ, Ε;;; Και μετά από λίγες ώρες…«ΠΕΘΑΙΝΕΙ» ο Κόμπι. Χμμμ…μήπως…ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ο κο Λεμπρόν γνώριζε κάτι για το τι εμπρόκειτο να συμβεί στον Κόμπι που δεν γνωρίζαμε εμείς;;; Μην ξεχνάμε το γεγονός πως ο Λεμπρόν είναι και μεγάλος…ΜΑΣΟΝΟΣ και…ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!

  • Πως μάθανε οι αρχές για τη «φωτιά» που είχε «ξεσπάσει» τάχα μου μέσα στο ελικόπτερο αφού ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ με τον χειριστή του ελικοπτέρου;;;
  • ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΑΠΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΚΟΛΗΤΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ «ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ» ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ!!!  ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ «ΠΛΑΝΑ» ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ…ΑΠΟΣΤΑΣΗ;;;
  • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ή ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ -ΑΣ ΠΟΥΜΕ- ΝΑ ΣΥΛΕΓΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΑΚΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΣ;;;
  • Όταν οι τοπικές αρχές μιλούσαν εχθές στις κάμερες των ΜΜΕ για την «συντριβή», διάβαζαν με τη βοήθεια καρτέλων ατακών σαν να ήταν συνεννοημένοι με…ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ… χμμμ….
  • Από τη μια, οι αρχές «επιβεβαίωσαν» ότι όλοι…ΟΛΟΙ οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο φορούσαν τη ζώνη τους ενώ, από την…ΑΛΛΗ, έλεγαν πως εψαχναν στην περιοχή για….ΣΩΡΟΥΣ. ΕΕΕ;;;!!!
  • Αυτόπτης μάρτυρας: «Άκουσα το μεγάλο ΚΡΑΣ, τη συντριβή του ελικοπτέρου και μετά από τα 15 δευτερόλεπτα, ακουω τις σειρήνες των Σερίφηδων». ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ;;; ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ 15 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΟΙ ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ!!!  ΔΗΛΑΔΗ, ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ!!!

Δείτε τώρα το σχετικό κλιπ από το 8:10 και μετά….

Πρόβλεψη του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ και στους…«ΣΙΜΠΣΟΝΣ»;;;

Ξέρω τι θα μου πείτε τωρα….ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΣΙΜΠΣΟΝΣ!!». Ναι μεν, ΑΛΛΑ, πρέπει να ξέρετε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ για τα μικρά παιδιά αλλά για τα…ΜΕΓΑΛΑ, τους…ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ, όχι μόνο εξαιτίας του περιεχομένου της αλλά και επειδή είναι σχεδιασμένη ώστε να μεταφέρει μηνύματα…ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ΥΠΟΥΛΑ στους τηλεθεατές για το τι μέλλει γενέσθαι. στο μέλλον, από πλευράς των μεγάλων ελιτιστών και εις ΒΑΡΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ. Το ίδιο κάνει κι το Χόλιγουντ που έχει προβλέψει ΟΛΑ τα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα των τελευταίων 80 ετών και αυτό το έχουμε αποδείξει ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ αυτό εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ».

Είναι να απορεί κανείς το γεγονός πως ο ίδιος ο σκηνοθέτης των «Σίμπσπνς», κο David Silverman, (ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΗΣ) έχει παραδεχθεί ΔΗΜΟΣΙΑ ότι είναι με τους…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ (ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ);;;!!!

Δείτε τώρα το σχετικό κλιπ!!!

Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο «Σοκ & Φρίκη: Είχε προβλεφθεί προ ετών στους «Σίμπσονς» ο…κορονοϊός της Κίνας!!! – #ΠρογνωστικόςΠρογραμματισμός» (διαβάστε το εδώ) σας αποκαλύψαμε πως ο δήθεν κορονοϊός της Κίνας είχε προβλεφθεί ΚΙ ΑΥΤΟΣ στους…«ΣΙΜΠΣΟΝΣ» πριν χρόνια!

ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ!!!

Δείτε τώρα τα ακόλουθα βίντεο που βρήκαμε τόσο στο διαδίκτυο όσο και στον γαλλικό τύπο για την εμφάνιση ακόμη και του…Κόμπι Μπράιαντ στους «Σίμπσονς» πριν χρόνια! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΜΩΣ τις σκηνές, γιατί μοιάζουν πάρα πολύ τόσο με το πρώτο βίντεο-σοκ που σας δείξαμε εχθές από την εκπομπή «Legends of Chamberlain Heights» (πατήστε εδώ) όσο και με το…«πραγματικό γεγονός» που «έγινε» την περασμένη Κυριακή στη Καλιφόρνια. Οι δε διαφορές μεταξύ αυτού του επεισοδίου των «Σίμπσονς» με αυτήν των «Legends of Chamberlain Heights» είναι ότι, στους «Σίμπσονς», παρατηρούμε τον Κόμπι να δίνει μάχη…ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ! ΠΟΥ ΟΜΩΣ;; ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;

Βλέπουμε επίσης σε ένα άλλο επεισόδειο των «Σίμπσονς» ένα ελικόπτερο να…ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΤΙΡΙΟ, ξυπνώντας έτσι εφιαλτικές μνήμες του μεγάλου «χτυπήματος» της…ΕΝΔΕΚΑΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ του 2001!!! Θα μπορούσε αυτό να παραπέμπει στη «συντριβή» του ελικοπτέρου του Κόμπι;;;

Άρα, υπάρχει τουλάχιστον ένα επεισόδειο των «Σίμπσπνς» όπου εμφανίζεται ο Κόμπι κι ένα άλλο που δείχνει κάτι που μοιάζει με το ΔΗΘΕΝ θάνατό του.

Δείτε τώρα όλα τα παρακάτω βίντεο κλιπ…

Οι ακόλουθες εικόνες προέρχονται από το διαδίκτυο και δείχνουν αποσπάσματα των συγκεκριμένων επεισοδείων των «Σίμπσονς». ‘Οποιος θέλει να τις βρει, απλά να πληκτρολογήξσεις τις λέξεις «Kobe Bryant on the Simpsons» στη Google.

Σε ένα από τα δύο παραπάνω κλιπ, βλέπουμε τα ΜΜΕ να εγκομιάζουν τον Κόμπι και να τον απεικονίζουν σαν τον…ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ!!! ΤΟΝ ΚΟΜΠΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ…«ΣΩΤΗΡΑ»!!! ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ??? ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??? Κι αυτή η εκπομπή  είχε προβληθεί πριν χρόνια!

Ο…ΜΕΣΣΙΑΣ ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ;;;….

Εν κατακλείδι…

Τι απογίνηκε τελικά ο Κόμπι, η κόρη του και οι φίλοι του στο «ελικόπτερο»;;; Πέθαναν ή…ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΑΝ;;; Μήπως δεν πέθαναν και τους…ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΚΑΠΟΥ;;;…ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΕΙ;;;….στις ΜΠΑΧΜΑΣ μήπως;;;

Εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» έχουμε αποκαλύψει πάρα πολλές φορές, με ατράνταχτες αποδείξεις, ότι οι περισσότοι μεγάλοι ηθοποιοί, αθλητές, τραγουδιστές, κτλ. (π.χ., Μάικλ Τζάκσον, Ντέιβιντ Μπόουι, Πρίνς, Ρόμπιν Γουίλιαμς και όχι μόνο!), που λένε ότι «πέθαναν», στην πραγματικότητα, «σκηνοθέτησαν» το «θάνατό» τους είτε για να φύγουν οριστικά από το βλέμμα του κοινού είτε για να εκτελέσουν κάποια σκοτεινή ατζέντα των χειριστών-ελιτιστών τους.

Οι μεγάλοι που ελέγχουν τον Κόμπι, το NBA ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ τι έμμελε γενέσθαι με το «πέρασμα» του Κόμπι όπως έχουν κάνει με πάρα πολλές άλλες διασημότητες εκεί έξω, και αυτό από μόνο του μας ανοίγει τα μάτια σε συτήν την πραγματικότητα!

Ήδη έχουμε αποδείξει ότι τα «συντρίμια» του «ελικοπτέρου» ΔΕΝ θα μπορούσαν να προέλθουν από το…ΜΑΥΡΟ ελικόπτερο του Κόμπι. ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ…ΑΠΑΤΗ!!! ΆΡΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΕΣΑ Ο ΚΟΜΠΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ;;; ΆΡΑ, Η ΟΛΗ «ΤΡΑΓΩΔΙΑ» ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ….ΑΠΑΤΗ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ;;;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ «ΕΓΚΑΤΑ» ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΕΛΙΤΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟΥ «ΘΑΝΑΤΟΥ» ΤΟΥ ΚΟΜΠΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΑΜΑΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ «ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ» ΠΟΥ «ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ» ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΕΛΩΝ…ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ…ΣΤΗ ΣΦΑΓΉ…!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr