Home Greek News Ισραήλ το 2014: «Θα γεμίσουμε ολη την Ευρώπη με μετανάτες αν η Ευρώπη ΔΕΝ υποστηρίξει ΕΜΑΣ.» Όπερ &…ΕΓΕΝΕΤΟ!!!

Ισραήλ το 2014: «Θα γεμίσουμε ολη την Ευρώπη με μετανάτες αν η Ευρώπη ΔΕΝ υποστηρίξει ΕΜΑΣ.» Όπερ &…ΕΓΕΝΕΤΟ!!!

by _
0 comment 333 views

Ισραήλ το 2014: «Θα γεμίσουμε ολη την Ευρώπη με μετανάτες αν η Ευρώπη ΔΕΝ υποστηρίξει ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.» Όπερ &…ΕΓΕΝΕΤΟ!!!

Όταν οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ με…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ…!!!

ΝΑ ΑΥΤΟΙ που γεμίζουν όλη την ΕΛΛΑΔΑ και Ευρώπη με ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και εμείς, σαν τους ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ και…ΠΡΟΔΟΤΕΣ που είμαστε, τους έχουμε για…«ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ»!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με άρθρο του σάιτ  breakingisraelnews.com στην 1 Αυγ. του 2014, διαβάζουμε τα εξής….ΦΡΙΚΤΑ από τον πρώην επικεφαλής  της ελιτιστικής εβραϊκής ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ομάδος Σιν Μπίτ (Shin Bet) Yisrael Hasnoon…

Οι Δανοί, Σουηδοί και Ολλανδοί πρεσβευτές στο Ισραήλ, καθώς και αξιωματούχοι από τις πρεσβείες της Βρετανίας, του Βελγίου, της Ιταλίας, της Ουγγαρίας, της Αυστρίας και της Γερμανίας έλαβαν μέρος τη Δευτέρα (28 Ιουλίου 2014) σε επείγουσα συνεδρίαση της Επιτροπής Μετανάστευσης, Απορρόφησης και Διασποράς του Κνεσέτ για την κατάσταση των εβραϊκών κοινοτήτων στην Ευρώπη.

Ο κ. Yisrael Hasson (Κάδημα), πρώην αναπληρωτής διευθυντής της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας Shin Bet, δήλωσε στους πρεσβευτές: «Το ΝΑΤΟ βομβάρδισε 5.000 πολίτες στο Κοσσυφοπέδιο μόνο και μόνο επειδή ήταν προσβεβλημένο. 27.000 ιρακινοί πολίτες βομβαρδίστηκαν κατά τη διάρκεια της αμερικανικής εισβολής, επειδή αποτελούσαν κίνδυνο για τις ΗΠΑ. δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που να μπορεί να μας μιλήσει για την ηθική. “

Ο Χασσον δήλωσε στους ξένους απεσταλμένους ότι “Eάν οι ευρωπαϊκές χώρες αδυνατούν να προστατεύσουν τους Εβραίους στην επικράτειά τους, τότε, θα το κάνει το κράτος του Ισραήλ. Tο Εβραϊκό αίμα δεν είναι φτηνό αίμα  “Προειδοποίησε επίσης ότι “αν δεν σταθείτε δίπλα μας (εμάς τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ), θα έλθει σύντομα η ημέρα που ο ισλαμικός τρόμος θα φτάσει στα σπίτια, τα κρεβάτια και τα νηπιαγωγεία σας“.

Η δήλωση αυτή επιβεβαιώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της Knesset (Κνεσέτ)!!!

https://m.knesset.gov.il/EN/News/PressReleases/pages/Pr11394_pg.aspx

ΜΑΛΙΣΤΑ! Και το ισραηλινό κράτος το έκανε ακριβώς ΑΥΤΟ. Στη συνέχεια οργάνωσε μαζικές μεταναστεύσεις Βορειοαφρικανών και Αράβων στην Ευρώπη και αλλού.

Αυτήν την δήλωση την έκαμε ο Hasnoon τον Ιουλ. του 2014. Και τι -ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ!- είχε ξεκινήσει λίγους μήνες ΜΕΤΑ, αρχές του 2015, στην Μέση Ανατολή και την Ευρώπη;;; (Θα το θυμάστε εσείς όλοι εκεί στην Ελλάδα διότι, εκείνη την εποχή, είχε μόλις εκλεγεί κυβέρνηση ο…ΣΥΡΙΖΑ.) Μα η…«ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗζ ΚΡΙΣΗ» βεβαίως-β-ε-ΒΡΑΙΟΣ…!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Εκείνη την εποχή, η ισραηλινή υπθηρεσία μυστικών πληροφοριών Mossad (Μοσάντ) άρχισε να προωθεί μερικούς Βρετανούς ποινικούς πληροφοριοδότες, όπως ο Βρετανός Στίβεν Κρίστοφερ Γιάξλεϊ-Λένον, γνωστός και ως Τόμι Ρόμπινσον, ο οποίος προήγαγε λύσεις βασικής βάσης για μια “εισβολή μεταναστών μουσουλμάνων”. Χμμμ….

Είδαμε τότες την άνοδο και την έκρηξη δημοσιότητος και δημοτικότητος της Katie Hopkins, Laura Southern, Alex Jones από το Τέξας (σαν ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!), Mike Cernovich,

Είδαμε επίσης την άνοδο των πολικών αντίθετων αυτών των δήθεν «εθνικιστών» ηγετών-πρακτόρων του κατεστημένου, όπως της ANTIFA και διαφόρων άλλων εξτρεμιστικών, αριστερών ομάδων. Η ΑΝΤΙΦΑ υποστηρίζει τον….ISIS στην Μέση Ανατολή και είναι εναντίον του «κακού καθεστώτος» του Άσαντ! Και ήταν ο ISIS που έχει χρησιμεύσει χρόνια τώρα σαν τον «μπαμπούλα» που προκάλεσε αρχικά όλες αυτές τις…ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Η ANTIFA (ΑΝΤΙΦΑ) τυχαίνει να λειτουργεί και στην…ΕΛΛΑΔΑ και υποστηρίζει όλους τους…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!! Δείτε τώρα τις παρακάτω εικόναες γκραφίτι της Antifa στον Χολαργό κοντά στο ΜΕΤΡΟ εκεί!…

Κι οι δύο ομάδες αυτές, οι «ακροδεξιοί» και οι «ακροαριστεροί», χρησίμευσαν για τη δημιουγία αυτού του ψευτικου αφηγήματος μεταξύ των δύο, που δεν είναι τίποτε άλλο από την ίδια την…Εγελιανή Διαλεκτική σε δράση! Ο Χέγκελ ήταν ο σύγχρονος του Καρλ Μαρξ και είχε κάνει αυτή τη διαλεκτική για να προωθήσει τα σχέδια των Εβραίων για παγκόσμια κυριαρχία. Πρόβλημα, αντίδραση, λύση. Θέσις (συντηρητικού) + Αντίθεσις (αριστεροί) = Σύνθεσις (μια ψευτο-συμβιβασμός για την εν τέλει προώθηση των σχεδίων των ελιτιστών για μια νέα τάξη πραγμάτων μέσω αυτής της ψεύτικης αντιπαράθεσης). Κόσμος (τάξις) εκ του Χάους (το ρητόν των Ιλλουμινάτι).

Εκείνη την εποχή άρχισαν να κορυφώνονται όλα αυτα τα ΣΤΗΜΕΝΑ 100 τοις 100 «τρομοκρατικά χπυπήματα» σε όλες τις ΗΠΑ, Ευρώπη και αλλού για να τηρούνται τα προσχήματα αυτού του εντελώς ΨΕΥΤΙΚΟΥ αφηγήματος περι «τρομοκρατίας» ενώ, στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΑ, οι τρομοκράτες είναι οι ίδιοι οι «συναίτεροι» μας στο έργο ….EASTMED!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο «ΣΤΗΣΙΜΟ το Eastmed: Υποταγή Ελλάδας & Κύπρου υπό το κράτος Ισράηλ, αλλιώς περιμένει στην γωνιά ο μπαμπούλας ο Τούρκος!» που έχουμε βγάλει για αυτό.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας «Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!» για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ειναι όντως οι «φίλοι» μας οι ΠεριΟΥΣΤιοι του «θεού» που κάνουν ΟΛΕΣ τις τρομοκρστικές επιθέσεις σε όλο το κόσμο.

Σύντομα θα ακούσουμε για το Brexit, το σκάνδαλο Cambridge Analytica σε σχέση με τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016, καθώς και τη Ρωσία-γκέιτ (Russia-gate), το μεγάλο ρωσικό σκάνδαλο του Προέδρου Τράμπ, το οποίο ήταν πραγματικά η…ΙΣΡΑΗΛ-ΡΩΣΙΑ-ΓΚΕΙΤ, μια πραγματική οικογενειακή υπόθεση που είχε να κάνει, όχι με το δήθεν «χακάρισμ» των εκλογών από τους Ρώσους, αλλά με το γεγονός πως ο πρόεδρος Τράμπ και ο Πούτιν είναι γεννήματα και θρέμματα της διεθνούς, ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ και…ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ εν γένει. Έχουμε ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ήδη δημοσιευμένα εδώ και 4 χρόνια στο σάιτ μας εδώ.

Και αυτό το έχουμε καλύψει εκτενώς εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) και μπορείτε να το μάθετε όλο από τα παρακάτω άρθρα μας…

Αυτή ήταν μια τεράστια συντονισμένη εκστρατεία από τους Εβραίους και ανακοινώθηκε από τον επικεφαλής της Ισραηλινής Ομάδας Εσωτερικής Ασφάλειας, Yisrael Hasnoon, ένας Συρο-Εβραίος που γεννήθηκε στη Δαμασκό.

Ο Hasnoon έχει επίσης διατελέσει κορυφαίος στρατολόγος των μυστικών υπηρεσιών των ένοπλων δυνάμεων του Ισραήλ που τρέχουν και χειρίζονται τους τρομοκράτες του ISIS στη Συρία και σε άλλα μέρη της Μέσης Ανατολής που έχουν διαπράξει ειδεχθή εγκλήματα πολέμου εκεί.

Τα εβραϊκά ελεγχόμενα μέσα εξασφάλισαν ότι τα τηλεοπτικά πλάνα όλων αυτών θα καταλήγουν στις τηλεοπτικές οθόνες των πολιτών των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Δύσης γενικά. Και έτσι και έγινε. Το απόλυτο, απειλητικό σχέδιο εδώ των Εβραίων ήταν/είναι να κάνει το πρόβλημα των Εβραίων –τους μουσουλμάνους που αντιστέκονται- το πρόβλημα της Δύσης.

Ως εκ τούτου, οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι, θα σκότωνουν (ΦΟΝΕΥΟΥΝ) μουσουλμάνους για το Ισραήλ, και θα διαλύουν τη Μέση Ανατολή ενόψει της υλοποιήσεως του μεγάλου σχεδίου τους που λέγεται …ΤΟ ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Κι όλα αυτά είναι ήδη σε εξέλιξη εδώ και χρόνια!….

Βλέπετε φίλες και φίλοι, ΟΛΑ ΑΥΤΑ που έχουν συμβεί και που συνιχίζουν να συμβαίνουν στην ΜΑ πρόκειται για ΑΚΡΙΩΣ ΑΥΤΟ κι η εμφάνιση της «μεταναστευτικής κρίσης» δεν ήταν τίποτα περισσότερο από την προσπάθεια των Εβραίων να…ΕΠΙΣΠΕΥΣΟΥΝ αυτά τα ΔΟΛΙΑ σχέδιά τους και αυτό που προκάλεσε αρχικά αυτές τις μεγάλες ροές…ΛΑΘΡΟ– —ως επι το πλείστονμεταναστών ήταν αυτοί οι…ΣΤΗΜΕΝΟΙ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ.

Τώρα για να συνεχίσουμε με αυτό το άρθρο, θα πρέπει να διαβάσετε τα ακόλουθα άρθρα μας για να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται αυτό το λεγόμενο «ΠΡΟΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ» που δεν είναι τίποτε άλλο από τα σχέδια των Ρότσιλντ και των Ιλλουμινάτι (Πεφωτισμένων) για την κατάκτηση όλης της Μέσης Ανατολής και….ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ

Να γιατί ο Ερντογάν εισέβαλε στη Συρία: Το Πρόταγμα του…ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ για την κατάκτηση της Μέσης Ανατολής!!!

Ο “προφητικός” χάρτης της Μοσάντ για την τουρκική εισβολή και το διεθνές δικαστήριο για τον Ερντογάν

ΒΟΜΒΑ: Ο ηγέτης του ISIS είναι ΕΒΡΑΙΟΣ & ΠΡΑΚΤΩΡ της Μοσάντ! Ο μέντωρ του Τράμπ ίδρυσε τη Μοσάντ!

Και για να καταλάβετε περισσότερα για το πως οι Εβραίοι ΣΗΜΕΡΑ είναι πίσω από την λαθρομετάστευση. διαβάστε επίσης τα ακόλουθα….

Το “προφίλ” ενος “αλληλέγγυου”. Πίσω από την “Ισλαμοποίηση” οι Εβραίοι που συνδέονται με το ΣΥΡΙΖΑ & το Πάνο Καμμένο;;;

Το σχέδιο του ΟΗΕ για την Αντικατάσταση του Ευρωπαϊκού Πληθυσμού και ο ρόλος των Εβραίων!

ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ υπεύθυνος για τη λαθροεισβολή στην ΕΛΛΑΔΑ & οι Οβριοί γενικότερα σε όλη την Ευρώπη!!!

Προσκύνησε κι ο….ΜΑΤΕΟ ΣΑΛΒΙΝΙ τον διεθνή Εβραϊσμό!!!! Φίλος είναι των ίδιων που είναι πίσω από τους ΛΑΘΡΟ.!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr