Home Greek News ΒΟΜΒΑ! Το Ιράν ενημέρωσε ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ τις ΗΠΑ για την πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση στο Ιράκ!

ΒΟΜΒΑ! Το Ιράν ενημέρωσε ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ τις ΗΠΑ για την πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση στο Ιράκ!

by _
0 comment 192 views

ΒΟΜΒΑ! Το Ιράν ενημέρωσε ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ τις ΗΠΑ για την πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση στο Ιράκ…!!!

ΓΙ ἈΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΕΓΚΑΊΡΩΣ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΈΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΊΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΙΡΑΝΟΥΣ!!!!!!

Dailymail.co.uk: Εικόνες αναδύονται από ζημιές στην αμερικανική στρατιωτική βάση στο Ιράκ καθώς ισχυρίζεται ότι το Ιράν τα έκανε όλα ΜΑΝΤΑΡΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ κατά την επίθεση με πύραυλους …!!!…O υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι «η αναλογική» επίθεση «ολοκληρώθηκε» και ότι το Ιράν δεν ήθελε περαιτέρω κλιμάκωση.

«ΑΝΑΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ»??? ΠΟΙΑ ΑΝΑΟΛΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ???!!!

Πρωτοθέμα: Φρουροί της Επανάστασης: Το Ιράν δεν ήθελε να σκοτώσει στρατιώτες των ΗΠΑ στο Ιράκ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ οι πρώτες μας αποκαλύψεις εδώ στα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» για όλες τα παρασκηνιακά δρώμενα γύρω από τη δολοφονία του Σουλεϊμάνι….


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σας έχουμε γράψει κατά κόρον από τουτο το βήμα ότι αυτά που βλέπετε στις τηλεοράσεις είναι, όντως, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ διότι οι άνθρωποι που ελέγχουν αυτόν τον κόσμο έχουν εκφράσει ανοικτά στο φώς της δημοσιότητος, εδώ και χρόνια, ότι ο σκοπός τους είναι να ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!!

Διαβάστε τις ακόλουθες δηλώσεις του ίδιου του Ντέιβιντι Ροκφέλερ που τα λένε όλα. Αυτά τα είπε ΔΗΜΟΣΙΑ ο σατανάς και οι άνθρωοι ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ!!!…

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΡΟΚΦΕΛΕΡ.

Μερικοί μάλιστα πιστεύουν ότι (η οικογένεια Rockefeller) αποτελεί μέρος μιάς μυστικής κλίκας που εργάζονται κατά των συμφερόντων των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως« διεθνιστές »και για συνωμοσία με άλλους σε όλο τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια κυβέρνηση και οικονομική δομή — έναν κόσμο, αν θέλετε Αν αυτή είναι η επιβάρυνση, στέκομαι ένοχοι, και είμαι περήφανος γι ‘αυτό. “. – David Rockefeller, Απομνημονεύματα, σελ. 405

«Είμαστε ευγνώμονες στην Washington Post, The New York Times, το περιοδικό Time, και άλλες μεγάλες εκδόσεις των οποίων οι διευθυντές έχουν παρακολουθήσει τις συναντήσεις μας και σεβαστή την υπόσχεσή τους για διακριτικότητα για περίπου σαράντα χρόνια. Θα ήταν αδύνατο για εμάς να αναπτύξουμε το σχέδιο μας για τον κόσμο, αν είχε υπαχθεί στα φωτεινά φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, όμως, ο κόσμος είναι τώρα πιο εξελιγμένος και έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση Η υπερ-εθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και τον κόσμο τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από την εθνική αυτοδιάθεση που ασκείται σε περασμένους αιώνες “… – David Rockefeller, σε μια συνεδρίαση του 1991 Μπίλντερμπεργκ

“Είμαστε στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η σωστή μεγάλη κρίση και τα έθνη θα δεχθούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη.”. — David Rockefeller

Τώρα η ακόλουθη είδηση ήδη έχει αρχίσει να κάνει τον γύρο της σε διεθνή μέσα και στο διαδίκτυο, ιδιαίτερα σε προφίλ Twitter γνωστών δημοσιογράφων. Ακόμη μεγάλα ΜΜΕ, ελληνικά και μη, έχουν αρχίσει να αποκαλύπτουν αυτό που πρόκειται στο παρόν άρθρο να σας αποκαλύψουμε εμεις!

Εδώ σας παρέχουμε μια μετάφραση στα Ελληνικά όλων όσων συμβαίνουν γύρω από αυτήν την παρασκηνιακή και αποκαλυφθείσα πλέον…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ που γίνεται γύρω από τη δολοφονία του Σουλεϊμάνι.

Δηλαδή, ΔΕΝ ζητούσαν να χυθεί «αμερικανικό αίμα» οι Ιρανοί, αλλά να…ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ στήνοντας μια ΨΕΥΤΙΚΗ «πυραυλική επίθεση» κατά της πολυτελούς -όπως το έθεσε ο Τράμπ- αμερικανικής βάσεως στο Ιράκ.

Σύμφωνα με το σάιτ egypttoday.com,

CAIRO – 9 Ιανουαρίου 2019: “Τα νέα σχετικά με την επίθεση πυραύλων του Ιράν στη βάση των ΗΠΑ, Ain Assad, στο Anbar, στο Δυτικό Ιράκ διέρρευσαν λίγο πριν από την εκτέλεση, επιτρέποντας στις ΗΠΑ να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των στρατιωτών τους”, ανέφερε επίσημη πηγή στο ιρακινό κανάλι Al-Sumaria News.

Οι δηλώσεις που δημοσιεύθηκαν την Τετάρτη, υπό την προϋπόθεση της ανωνυμίας της πηγής, σημείωσαν ότι οι ΗΠΑ διέταξαν στους στρατιώτες τους, μετά από λήψη των πληροφοριών που διέρρευσαν, να καταφύγουν στους απρόσβήτους στρατώνες τους.

Ο Ιρακινός πρωθυπουργός Άντιλ Αμπντούλ-Μαχντί, ωστόσο, δήλωσε σε δηλώσεις του ότι το Ιράν τους ενημέρωσε [τους Αμερικανούς] για την επίθεση λίγο πριν προχωρήσει σε αυτήν. Ο Μαχντί κάλεσε όλα τα μέρη να σεβαστούν την κυριαρχία του ιρακινού κράτους.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Mohammad Javad Zarif επιβεβαίωσε επίσης σε δηλώσεις ότι ενημέρωσε τις ΗΠΑ για τη στρατιωτική επιχείρηση μέσω της Ελβετίας.

Την Τρίτη, το Ιράν εκτόξευσε πυραύλους στις δυνάμεις των ΗΠΑ στο Ιράκ, αντίποινοντας έτσι το χτύπημα με μη επανδρωμένο αεροσκάφος των ΗΠΑ στον Ιρανό διοικητή Qasem Soleimani, του οποίου η δολοφονία την περασμένη εβδομάδα πυροδότησε φόβους για νέο πόλεμο στη Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με το Reuters, ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Ali Khamenei δήλωσε ότι η επίθεση με πυραύλους ήταν ένα “χαστούκι στο πρόσωπο” των Ηνωμένων Πολιτειών και ότι τα στρατεύματα των ΗΠΑ πρέπει να φύγουν από την περιοχή. Ασχολήθηκε με μια συγκέντρωση Ιρανών που έψαχναν “Θάνατος στην Αμερική”.

-Λινκ >> https://www.egypttoday.com/Article/2/79489/Iran%E2%80%99s-attack-on-Ain-Assad-base-was-leaked-to-US

ΟΛΑ αυτά έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτά που έχουμε ήδη γράψει για τη δολοφονία του Σουλεϊμάνι που ήταν ενορχηστρωμένη με πάρα πολύ ΔΟΛΙΟΥΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ από τον Τράμπ και το Ισράηλ. Σας γράψαμε ότι ο υποστράτηγος ήταν σε μια ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ, ΔΙΠΛΟΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο Ιράκ για να τα βρεί η χώρα του με την Σαουδική Αραβία και τούτο μάλιστα κατόπιν αιτήματος του ίδιου του…ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ! Ο Σουλεϊμανί ΔΕΝ διοργάνωνε εχθρικές προς τις ΗΠΑ ενέργειες σε συνεργασία με κάτι «εξτρεμιστές» κτλ στο Ιράκ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΩΣ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΨΕΜΑΤΑ!

Και όχι μόνο αυτο. Θυμάστε τον αρχικό λόγο για τον οποίον ο Τράμπ αποφάσισε να ΦΟΝΕΥΣΕΙ αρχικά τον Σουλεϊμανί;; Ήταν επειδή, σύμφωνα με τον αρχι-ΨΕΥΤΑΡΑ Τράμπ, ο Σουλεϊμανί ήταν πίσω από τη «δολοφονία» ενος Αμερικανού «εργολάβου» στο Ιράκ, κτλ., που «έγινε» το περασμένο Δεκέμβριο. Το πρόβλημα όμως με αυτήν ιστοριούλα του Τράμπ είναι ότι ερωτάται συνέχεια ο ίδιος κι η κυβέρνησή του «ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ??»…«ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ??»…«ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ??», κτλ., ο Τράμπ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ και ΑΡΝΕΙΤΑΙ να απαντήσει ΚΑΘΟΛΟΥ για αυτό! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? Μήπως αυτό έχει να κάνει με το γεγονός πως αυτός ο «Αμερικανός εργολάβος»…ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ και ότι ο «θάνατός» του χρησιμοποιείται κατα κάρον για τον λόγον για τον οποίον ο Τράμπ προχώρησε στην ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝΟΣ…ΑΘΩΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ…ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΒΕΒΑΙΑ???

Η πρόσκληση αυτή προς τον Σουλεϊμανί από την αμερικανιή κυβέρνηση να μεταβεί στο Ιράκ ήταν, στην πραγμστικότητα, μια πρόσκληση…ΘΑΝΑΤΟΥ!!! ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΌΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΙΡΑΝ ΝΑ «ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ».

Διαβάστε όλες τις λεπτομέριες στο άρθρο μας με τίτλο «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φώτο. του μακελειού της δολοφονίας του Σουλεϊμανί! Ήταν σε ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & του έστησε ΕΝΕΔΡΑ ο Τράμπ!».

Στο δε δεύτερο αποκαλυπτικό μας άρθρο για ίδιο θέμα, σας γράψαμε για τις πάρα πολύ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ του Ιρανού προέδρου Ρουχανί  και του υπουργού οικονομικών του Ζαρίφ με ανθρώπους των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.  Σας αποκαλύψαμε τις προθέσεις της νυν κυβέρνησης του Ιραν να προβεί σε…ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ με τη Δύση, το Ισραήλ (για το Εμπόριο), κτλ, κατι το οποίο ΑΠΕΥΧΟΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ο…ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΙ. Αλλά αφού πέθανε ο άνθρωπος, η Ιρανική κυβέρνηση, η Κίνα, η Ρωσία και το…ΙΣΡΑΗΛ έχουν πλέον την ευκαιρία να…ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ!!! Χμμμ….

Διαβάστε όλες τις λεπτομέριες στο άρθρο μας με τίτλο «Ο Σολεϊμάνι παρεδόθη στον Τράμπ για τη σφαγή από τους…ΡΟΥΧΑΝΙ & ΣΑΡΙΦ που είναι και με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;!!!» που ήταν και πρωτοσέλιδο στην «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» στις 11 Ιαν.

ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΣΟΥ,Ε ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ -ή μάλλον…ΘΕΑΜΑ– ΑΥΤΟ, ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ «ΕΧΘΡΟΥΣ», ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΊΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΕΙ!!! ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΙΑ ΓΙΑ «ΕΚΔΙΚΗΣΗ» ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΆΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ» ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΡΑΝ;;;

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΣΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΡΟΥΧΑΝΙ Ή ΟΙ ΑΛΛΟΥ ΑΞΙΟΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;;; ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΣΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ;;; ΤΕΤΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ «ΕΧΘΡΩΝ» ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ…ΣΤΟΕΣ…!!! ΡΩΤΗΣΤΣ ΤΟΥΣ κ.κ. ΖΑΡΙΦ, ΡΟΥΧΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr