Home Greek News ΑΥΤΟΣ ήταν ο στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί: ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ & ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!

ΑΥΤΟΣ ήταν ο στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί: ΜΕΓΑΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ & ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!

by _
0 comment 379 views

O στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί με τον Ορθόδοξο Διοικητή Εθν. Άμυνας στην Ελληνορθόδοξη πόλη Mahardah στη Χάμα κατά την υπεράσπισή της.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φώτο. του μακελειού της δολοφονίας του Σουλεϊμανί! Ήταν σε ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & του έστησε ΕΝΕΔΡΑ ο Τράμπ!


Ομαδα Παρέμβασης

O στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί με τον Ορθόδοξο Διοικητή Εθν. Άμυνας στην Ελληνορθόδοξη πόλη Mahardah στη Χάμα κατά την υπεράσπισή της.

Oπου αποκαλούν επικίνδυνο τρομοκράτη ο Πομπέο και ο Τραμπ εμφανίζοντάς τον στην κοινή γνώμη ως έναν ισλαμιστή τρομοκράτη είναι ο άνθρωπος που με τον επί τόπου σχεδιασμό στρατιωτικών του και τις δυνάμεις της Χεζμπολλά είναι οι άνθρωποι που κράτησαν και κρατάνε ακόμη ζωντανή τη μαρτυρική αμιγώς Ελληνορθόδοξη πόλη Mahardah στη Βόρεια επαρχία της Χάμα που αποτελούσε επί χρόνια το πιο επικίνδυνο μέρος σε ολόκλήρη τη Συρία λόγω του καταιγισμού πυραυλικών επιθέσεων και χερσαίων παρεισφρύσεων ακραίων ισλαμιστών τρομοκρατών συμπεριλαμβανομένων Τσετσένων.

Στις τάφρους περιμετρικά της πόλης πάντα υπήρχαν φιλο-ιρανοί μαχητές που ζούσαν στα χαρακώματα για να υπερασπσιτούν και να διασώσουν την ακεραιότητα του χριστιανικού Ορθόδοξου πληθυσμού.

Για λόγους αποκατάστασης τιμής και μνήμης του μεγάλου στρατηγού που υπήρξε μεγάλος Φίλος της Ορθοδοξίας και συμμετείχε και με ιρανικές δυνάμεις στη μάχη υπεράσπισης της Μονής Χερουβείμ επί όρους Καλαμούν προστατεύοντας έτσι και την γειτνιάζουσα Ιουστινειάνια μονή της Παναγίας Σαιντανάγια δημοσιεύουμε σήμερα φωτογραφία του Ιρανού στρατηγού με τον Ελληνορθόδοξο Διοικητή των Μονάδων Εθνικής Άμυνας της πόλης Mahardah κ. Simon Alwaikil

 

Πηγή > >dimepenews.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr