Home Greek News Έκτακτο: Επίθεση λαθρομεταναστών σε γυναίκα στρατιωτικό στη Ρεντίνα και εμπρησμός Ι.Χ του Διοικητή της 12ης Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη;

Έκτακτο: Επίθεση λαθρομεταναστών σε γυναίκα στρατιωτικό στη Ρεντίνα και εμπρησμός Ι.Χ του Διοικητή της 12ης Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη;

by _
0 comment 196 views

Έκτακτο: Επίθεση λαθρομεταναστών σε γυναίκα στρατιωτικό στη Ρεντίνα και εμπρησμός Ι.Χ του Διοικητή της 12ης Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη;


 Στρατιωτικοί έπιασαν κλέφτες, αλλά πήραν άλλο κλοπιμαίο
 Αντιαρματικά, χειροβομβίδες και πυρομαχικά εκλάπησαν από τη Λέρο! Η αντιτρομοκρατική στις έρευνες
 ΕΚΤΑΚΤΟ: Απώλεια Στρατιωτικού Υλικού από το ΠΝ
Του Ηλία Προύφα
 
Οι πληροφορίες έφθασαν πριν λίγο στο kranos.gr και δεν έχουν επίσημα επιβεβαιωθεί, κάνοντας λόγο για δύο δυσάρεστα, ξεχωριστά συμβάντα στο Στρατό Ξηράς.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα ακούγονται, γυναίκα στρατιωτικός δέχθηκε επίθεση από μετανάστες στην περιοχή της Ρεντίνας Θεσσαλονίκης. Μάλιστα επιχειρήθηκε να την βιάσουν.
Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι εκδηλώθηκε φωτιά στο Ι.Χ αυτοκίνητο του Στρατηγού Διοικητή της 12ης Μεραρχίας, Άγγελου Χουδελούδη, το οποίο βρισκόταν εντός των ΣΟΑ.
Μεταφέρουμε τις πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη, αναμένοντας από το ΓΕΣ, τη διάψευση ή την επιβεβαίωση των δύο ξεχωριστών συμβάντων.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr