Home Greek News Η ΑΠΑΤΗ Σώρρα συνεχίζεται χάριν στο ίδιο το κράτος: Δίκη Σώρρα: «Τα 600 δισ. υπάρχουν! Τα είδα στον προϋπολογισμό»

Η ΑΠΑΤΗ Σώρρα συνεχίζεται χάριν στο ίδιο το κράτος: Δίκη Σώρρα: «Τα 600 δισ. υπάρχουν! Τα είδα στον προϋπολογισμό»

by _
0 comment 38 views

GreekNewsOnDemand.com: Η ΑΠΑΤΗ Σώρρα συνεχίζεται χάριν στο ίδιο το κράτος: Δίκη Σώρρα: «Τα 600 δισ. υπάρχουν! Τα είδα στον προϋπολογισμό»

Διαβάστε πρώτα το ακόλουθο άρθρο του «ΕΘΝΟΥΣ» για τη δίκη-παρωδία του ΠΡΑΚΤΟΡΑ του βαθέος κράτους της Ελλάδος Αρτέμη Σώρρα και μετά το δικό μας που δημοσιεύσαμε πέρσι για τον ίδιον που είναι ΕΠΙΚΑΙΡΟ όσο ποτέ….


Ethnos.gr: Δίκη Σώρρα: «Τα 600 δισ. υπάρχουν! Τα είδα στον προϋπολογισμό»

Με την έξοδο από τη φυλακή «φλερτάρει» ο Σώρρας λόγω παρέλευσης του 18μηνου, το οποίο λήγει στις 16 Δεκεμβρίου


Τελευταία Ενημέρωση

Σοφία Σπίγγου


Συνεχίζεται η δίκη του ιδρυτή της «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμη Σώρρα, με τη διαδικασία να οδηγείται προς το στάδιο των απολογιών. Ωστόσο, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων πρέπει να κινηθεί γρήγορα, καθώς το 18μηνο της προφυλάκισης του «σωτήρα των Ελλήνων» λήγει στις 16 Δεκεμβρίου, όταν θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος εφόσον δεν υπάρξει νέα καταδικαστική απόφαση σε βάρος του.

Στη σημερινή συνεδρίαση κατέθεσε ένας προϊστάμενος ΔΟΥ, ο οποίος υποστήριξε πως υπήρξε ζημία για το Δημόσιο από τα «εξώδικα Σώρρα» και, κατά συνέπεια, τη μη καταβολή οφειλών ορισμένων πολιτών, αλλά -όπως ανέφερε- δεν μπορεί να εκτιμήσει το ύψος της ζημίας, αφού «οι οφειλέτες ακολούθησαν τη μοίρα των υπολοίπων φορολογουμένων».

«Επηρεάστηκε ο προϋπολογισμός από την καθυστέρηση στις εισπράξεις. Η χρονική καθυστέρηση των 60 ημερών μέχρι να απαντήσουμε στα εξώδικα ήταν η ζημία. (…) Η βασική επιδίωξη είναι όλοι οι φορολογούμενοι να πληρώνουν στην ώρα τους. Αν δεν έρχονται οικειοθελώς θα υπάρξει πρόβλημα» εξήγησε ο μάρτυρας.

Πολ. Αγωγή: Τα εξώδικα ήταν ικανά να διαταράξουν τον κρατικό μηχανισμό;

Μάρτυρας: Δεν πάμε σωστά έτσι. Τα αναγκαστικά μέτρα έχουν κόστος και δεν αποδίδουν πάντα.

Πολ. Αγωγή: Από αυτή την υπόθεση ζημιώθηκε το κράτος;

Μάρτυρας: Πιστεύω πως ναι…

Υπεράσπιση Σώρρα: Από την παραλαβή των εξωδίκων υπήρξε έστω και μια μέρα καθυστέρηση στο κυνηγητό των οφειλετών;

Μάρτυρας: Η μόνη καθυστέρηση που μπορούσε να υπάρξει, είναι μέχρι της απάντησης του εξωδίκου.

Υπεράσπιση Σώρρα: Υπήρξε διαφοροποίηση μεταξύ αυτών που έστελναν και δεν έστελναν το εξώδικο;

Μάρτυρας: Καμία

«Τα λεφτά υπάρχουν!»

Η πλειονότητα των οπαδών Σώρρα–οφειλετών του Δημοσίου που ανέβηκαν στο βήμα του μάρτυρα υποστήριξαν ότι ουδέποτε πίστεψαν ότι ο Σώρρας διέθετε ένα τόσο μεγάλο ποσό, όμως το χρησιμοποίησαν για να κερδίσουν χρόνο με την αποστολή εξωδίκου.

«Δεν είχα τη δυνατότητα να πληρώσω και δεν υπήρχε ρύθμιση τότε. Πήγα στο Καματερό σε ένα γραφείο και μου είπαν ότι υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν εξώδικες δηλώσεις προς τα ταμεία, οι οποίες θα μπορούσαν να πάρουν τα χρήματα από κάποιους λογαριασμούς που ανήκαν σε όλους τους Έλληνες πολίτες και σε εμένα. Δεν το πίστεψα, αλλά σκέφτηκα μία στο εκατομμύριο να ισχύει, γιατί να είμαι απ’ έξω;» ανέφερε ένας μάρτυρας, που όφειλε στο Δημόσιο 50.000 ευρώ.

Στον αντίποδα, εμφανίστηκε μάρτυρας με χρέη ύψους 150.000 ευρώ, που δήλωσε πεπεισμένος ότι ο Αρτέμης Σώρρας λέει την αλήθεια. «Η αντίληψη μου είναι ότι αυτά τα χρήματα είναι υπαρκτά. Αυτό έχω αποκομίσει. Τα 600 δισ. γράφτηκαν ξαφνικά στον προϋπολογισμό το 2015 μέχρι σήμερα. Τα είδα ξαφνικά εκεί ενώ πριν δεν ήταν. Αν ασχολείσαι με αυτά πολλά χρόνια, το καταλαβαίνεις. Είμαι βιοτέχνης, αλλά ξέρω από λογιστικά. Ήταν πολύ μεγάλο νούμερο» είπε στο δικαστήριο ο μάρτυρας, που περιέγραψε τον Αρτέμη Σώρρα ως απλό άνθρωπο, έξυπνο, που «δεν ερχόταν με τη Rolls Royce».

Πηγή >> https://www.ethnos.gr/ellada/75894_diki-sorra-ta-600-dis-yparhoyn-ta-eida-ston-proypologismo


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Επιχείρηση Σώρρας” εναντίον λαϊκών αντιδράσεων για το ζήτημα των Σκοπίων!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: “Eπιχείρηση Σώρρας” εναντίον λαϊκών αντιδράσεων για το ζήτημα των Σκοπίων!!!

Τι θα είναι τελικά…ΚΟΡΟΪΔΑ;;; SWEET DREAMS ή…ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ;;; Κι όμως, WHO AM I TO DISAGREE διότι… EVERYBODY IS LOOKING FOR SOMETHING, έτσι δεν είναι;;;

Έλάτε και…ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ….

Some of them want to use you
Some of them want to get used by you
Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused….

-από το 2018 και ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ιδιαίτερα δεδομένου του ξεπουλήματος της…ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ !!!….

Χρειάστηκε να περάσουν περισσότεροι από 15 μήνες, προκειμένου να συληφθεί ο “άφαντος” μέχρι και της 15 Ιουνίου 2018,  Αρτέμης Σώρρας, από την ημέρα που ο δημοσιογράφος, και διευθυνητής έκδοσης της ΠΡΩΙΝΗΣ(της Νέας Υόρκης)  Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, κατέθεσε μηνυτήριο αναφορά, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 18 Ιανουαρίου του 2017. Μηνυτήριος αναφορά   με ένα φάκελο γεμάτο στοιχεία! Στοιχεία που στοιχειοθετούσαν και “έδεναν” 6 κακουργηματικές πράξεις, με βαρύτερη εκείνη της σύστασης, διεύθυνσης και λειτουργίας εγκληματικής οργάνωσης. Μέχρι εκείνη την στιγμή, την 18η Ιανουρίου 2017, είχαν προηγηθεί και άλλες σπασμωδικές νομικές ενέργειες, με κορυφαία εκείνη του π. υπουργού Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος σε μια προσπάθεια εντυπωσιασμού, πάλι με στοιχεία που του είχε ενχειρίσει το 2012 ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος όταν δήλωνε δημοσίως ότι είναι απατεώνας ο Αρτέμης Σώρρας, μάλλον προς εντυπωσιασμό, παρά διότι ασχολήθηκε επί της ουσίας αφού όταν ήρθε η στιγμή να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, ο κ. Γεωργιάδης, προτίμησε να “καταθέσει” δια “αντιπροσώπου”… Ανάλογες ενέργειες είχαν προηγηθεί και από άλλους που στο πόδι και εντελώς πρόχειρα και με κανένα ουσιαστικό στοιχείο, κατέθεταν μηνύσεις, χωρίς ουσιώδη στοιχεία με αποτέλεσμα να καταλήγουν στο αρχείο… Ας δούμε τι προηγήθηκε. 

Τονίζεται ότι η πολύχρονη δημοσιογραφική έρευνα του Αλ. Στεφανόπουλου και όσα στοιχεία, κατέθεσε, – ήταν αυτά που  εν τέλει οδήγησαν τον εισαγγελέα να ασκήσει ποινική δίωξη λίγες μόνον ημέρες μετά την μήνυση του Αλ. Στεφανόπουλου. Μήνυση που άνοιξε τον δρόμο στην Ελληνική Δικαιοσύνη για ουσιώδη δικαστική έρευνα που αφορά στην δράση του  Αρ. Σώρρα.

Σύμφωνα τώρα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ/ GREEKAMERICANNEWSAGENCY το οποίο συνέχιζε διακριτικά να παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης του Αρτέμη Σώρρα πριν και μετά την κατάθεση της μηνυτήριου αναφοράς, οι Ελληνικές διωκτικές αρχές, γνώριζαν από τις πρώτες στιγμές που εξαφανίστηκε ο υπόδικος καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας και ενημέρωναν τους ανωτέρους τους για κάθε κίνηση του υπόδικου.

Ήξεραν κάθε του κίνηση. Κάθε του κρησφύγετο ήταν γνωστό από τις πρώτες ημέρες που εξαφανίστηκε ωστόσο οι εντολές που είχαν ήταν “να μη τον χάσουν από τα μάτια τους(!)…και να περιμένουν σχετικές οδηγίες…”

ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ της 15ης και 16ης Ιουνίου ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΩΡΡΑ ως αντιπερισπασμό για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης…

Οι οδηγίες από τους ανωτέρους για την σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα,  ως εκ θαυματος ήρθαν, την ημέρα που εξαγγέλθηκε-στις 13 Ιουνίου και ενώ έβραζε η Ελλάδα-  νέα μεγάλη κινητοποίηση στην Αθήνα στις 15 και 16 Ιουνίου, ημέρες που η χώρα βρίσκονταν στα κάγγελα με αφορμή την επικείμενη συμφωνία με το κράτος των Σκοπίων!

Η κυβέρνηση φοβούμενη μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις, και προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη για ακόμα μια φορά, όπως συνέβη και την νύχτα του μεγαλειώδους συλλαλητήριου της 4ης Φεβρουαρίου που έριξε στο παιχνίδι των εντυπώσεων για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης την υπόθεση NOVARTIS, – υπόθεση που πήγε άπατη- και   ενώ γνώριζε εξ αρχής που κρύβοταν ο Αρ. Σώρρας, με την αναγγελία των κινητοποιήσεων σε Αθήνα και Πισοδέρι,  ενεργοποιεί την επιχείριση «Αρτέμης Σώρρας»  και έτσι το κράτος ενεργοποιείται  για την σύλληψη του! Ελπίζοντας στην αλλαγή ατζέντας από όσα διαδραματίζοταν μέσα και έξω από την Βουλή με την ψήφιση επί της προτάσεως μομφής της Ν. Δ.

GREEKAMERICANNEWSAGNECY:  ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Πηγή >> http://www.greekamericannewsagency.com/2010-01-19-17-50-12/55088-%CE%B1%CF%80%CE

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr