Home Greek News ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΣΑΜΑΡΑΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΣΑΜΑΡΑΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

by _
0 comment 147 views

ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η ΝΔ! ΣΑΜΑΡΑΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Η ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ….


ηχητικο ντοκουμεντο καζανι πουΑκούστε την αποκαλύψη που κάνει ο πολιτικός αναλυτής Παναγιώτης Αποστόλου (φωτό) στην εκπομπή μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και στον Μάκη Βραχιολίδη. Όπως επισημαίνει αλλά και προβλέπει ο Παναγιώτης Αποστόλου, οι Σαμαρικοί συνένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Καραμανλικούς και είναι πιοθανόν να ανατρέψουν τον Μητσοτάκη από την κυβέρνηση εφόσον ο πρωθυπουργός συνεχίσει την ίδια τακτική πλήρους υποταγής στον Ερντογάν. Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει, είναι πιθανόν να πάμε σε εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας, όχι με κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά με άλλη κυβέρνηση.

Ο Π. Αποστόλου φέρνει πολλά παραδείγματα και είναι χαρακτηριστικό ότι στις μέχρι σήμερα εκτιμήσεις του έχει πέσει μέσα.

Ακούστε τη συνέντευξη του Παναγιώτη Αποστόλου από το 1.03′.00” ως το τέλος, κάνοντας κλκ στα κόκκινα γράμματα


Πηγή >> https://indobserver.gr


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr