Home Greek News Ο Αλλάχ στην Αγία Τράπεζα του Χριστού! Πρακτόρισσα της ΤΟΥΡΚΙΑΣ κάνει «προσευχή» Άγιο Πέτρο της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ!!!

Ο Αλλάχ στην Αγία Τράπεζα του Χριστού! Πρακτόρισσα της ΤΟΥΡΚΙΑΣ κάνει «προσευχή» Άγιο Πέτρο της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 129 views

Ο Αλλάχ στην Αγία Τράπεζα του Χριστού – Με «επίσημη σφραγίδα» αλλάζουν την πίστη μας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι άλλο θέλετε να δείτε για να καταλάβετε πως η Δύση οδεύει προς Ισλάμ.


Σχολιάζουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ – Αποκαλύφθηκε τελευταίως ότι η κα αυτή, η βουλευτίνα των Δημοκρατιών στις ΗΠΑ, Ilhan Omar, είναι και…ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΣΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!! Διαβάστε επίσης «Βόμβα! «Η Αμερικανίδα βουλευτής Ιλχάν Ομάρ είναι πράκτορας του Ερντογάν και του Κατάρ»» για περισσότερα!….


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Δείτε την μουσουλμάνα βουλευτή των Δημοκρατιών στις ΗΠΑ, Ilhan Omar, όπως ονομάζεται, σε βίντεο που η ίδια ανέβασε στα social media, να απαγγέλλει ισλαμική προσευχή μπροστά από την Αγία Τράπεζα καθολικής εκκλησίας και συγκεκριμένα στον Άγιο Πέτρο της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

Δίνοντας «επίσημη σφραγίδα» στο συμβάν, στην εκκλησία βρέθηκαν πάνω από 20 βουλευτές του Κογκρέσου, προφανώς αριστερόστροφοι, ενώ μαζί τους βρέθηκε μουσουλμάνος ηγέτης, που έχει σχέση με την Μουσουλμανική Αδερφότητα και την Χαμάς.

Έτσι λοιπόν, κατά την Ημέρα των Ευχαριστιών, η Ilhan Omar, ανέβασε βίντεο με τις ισλαμική κατήχηση και ισλαμική προσευχή μέσα στην χριστιανική Εκκλησία.

Η Omar πόσταρε το βίντεο μαζί με την εξής λεζάντα:

«Δόξα στον Αλλάχ για την ευκαιρία να υπηρετήσω τους ψηφοφόρους μου, να φροντίσω τα παιδιά τους και να έχω μια υπέροχη αγάπη στην ζωή μου. Αυτή είναι μια προσευχή για την αρχή του Κογκρέσου και νιώθω καθηλωμένη στις ευλογίες της.  Σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε στο πλευρό μου και στο πλευρό της προοδευτικής μας παράταξης»

«Υπάρχει μία προσευχή στο Ισλάμ που λέει: Αλλάχ δώσε κουράγιο στην καρδιά μου», έτσι ξεκίνησε την ομιλία της, μπροστά από την Αγία Τράπεζα του Χριστού, η Αμερικανίδα κοινοβουλευτικός, υμνώντας εν συνεχεία το μεγαλείο του Αλλάχ-Γιαχβέ.

Ακόμα μία απόδειξη πως η Αριστερά (βλ. Δημοκρατικοί ΗΠΑ) και το Ισλάμ συνεργάζονται σε πολιτικοθρησκευτικό επίπεδο για την επικράτηση και των δύο, στις κοινωνίες της Δύσης και όχι μόνο.

Στόχος να αλλάξουν την πίστη μας από χριστιανική σε πανθρησκευτική ισλαμικής απόχρωσης…

ΦΩΤΟ>> PEXELS

https://www.el.gr/thriskia/panthriskia/o-allach-stin-agia-trapeza-toy-christoy/?fbclid=IwAR0Zci6Z3nmmMjM-ARBqtEoAlLPSkhIjEQitrmOKn5Mq8seFPZqU0xWGv1M

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr