Home Greek News Με εντολή ΓΕΣ οι οδηγοί των στρατιωτικών οχημάτων στην Θράκη ενώπιον παράνομων μεταναστών τα εγκαταλείπουν & φεύγουν

Με εντολή ΓΕΣ οι οδηγοί των στρατιωτικών οχημάτων στην Θράκη ενώπιον παράνομων μεταναστών τα εγκαταλείπουν & φεύγουν

by _
0 comment 127 views

Με εντολή ΓΕΣ οι οδηγοί των στρατιωτικών οχημάτων στην Θράκη ενώπιον παράνομων μεταναστών τα εγκαταλείπουν & φεύγουν


Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Σε μια καταγγελία η οποία χρήζει άμεσης απάντησης από το ΥΠΕΘΑ, προχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σπάρτακος – Παράταξη Πολιτών» Κώστας Καραΐσκος για τον Δήμο Κομοτηνής, στην οποία αναφέρει πως έχουν σταλεί οδηγίες προς παραμεθόριες μονάδες στις οποίες οι οδηγοί του Ελληνικού Στρατού και οι άλλοι συνάδελφοί τους καλούνται επί της ουσίας να μην αντιδρούν όταν εμφανίζονται ενώπιόν τους «Παρανόμως Εισελθόντα Πρόσωπα – ΠΕΠ» (δηλαδή παράνομοι μετανάστες) και μάλιστα να εγκαταλείπουν τα υπηερεσιακά τους οχήματα στο έλεός τους εάν τους «φράζουν» τον δρόμο!

Η καταγγελία είναι βαρύνουσας σημασίας καθώς πλέον μιλάμε για έναν Στρατό υπό παράλυση εν καιρώ ειρήνης λόγω της αθρόας εισβολής αλλοδαπών.

Σε περίπτωση πολεμικής κρίσης οι Τούρκοι ήδη έχουν εξασφαλίσει και διαπιστώσει ότι θα μπορέσουν να εμποδίσουν και «βραχυκυκλώσουν» ολοκληρωτικά οποιαδήποτε κίνηση του ΕΣ προς υπεράσπιση του εθνικού εδάφους για να μην αναφέρουμε ότι δεν θα μπορέσει να επιχειρήσει κανενός είδους επιθετικού ελιγμού προς δημιουργία προγεφυρώματος εντός του τουρκικού εδάφους.

Εδώ όχι μόνο θα έχουμε «παράλυση» του Ελληνικού Στρατού αλλά και απώλεια των μέσων του καθώς όπως καταγγέλει ο επικεφαλής του «Σπάρτακος-Παράταξη Πολιτών», απλώς οι οδηγοί παίρνουν τα κλειδιά μαζί τους!

Εάν ισχύει η καταγγελία αυτά πρόκειται για μείζον θέμα, εάν δεν ισχύει θα πρέπει να διαψευστεί.

Θα πρέπει να πούμε πως η παράταξη του Σπάρτακου έχει ήδη 3 θητείες στο δημοτικό συμβούλιο της Κομοτηνής που σημαίνει πως έχει απήχηση στην τοπική κοινωνία και δεν θα προέβαινε σε τόσο σημαντικές καταγγελίες εάν όντως δεν υπήρχε σημαντικό ζήτημα.

«ΠΡΟΣ Κομοτηνή, 1-12-2019
Αντιστράτηγο Γ. Καμπά, Αρχηγό Γ.Ε.Σ.
Στρατόπεδο ΠΑΠΑΓΟΥ, Μεσογείων 227-231, Χολαργός, 15561 ΑΘΗΝΑΚοινοποίηση:
Πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη
Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ν. Παναγιωτόπουλο

Κύριοι,
Η γενική διάλυση της χώρας μας με την αφορμή της μαζικής παράνομης μετανάστευσης ελπίζαμε ανέκαθεν πως θα έβρισκε ένα ανάχωμα στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, τουλάχιστον στα μέρη μας και δη στον Έβρο. Δυστυχώς, τόσο η επικρατούσα κατάσταση όσο και πρόσφατες φήμες που κυκλοφορούν, βεβαιώνουν ότι η στρατιωτική (και η πολιτική;) ηγεσία του ΥΠΕΘΑ τείνει να ευνουχίσει και το ένοπλο κομμάτι του λαού μας.

Εκ μέρους λοιπόν του συνειδητού τμήματος της ακριτικής κοινωνίας, σας ερωτώ: Έχουν σταλεί οδηγίες προς παραμεθόριες μονάδες στις οποίες οι οδηγοί του Ελληνικού Στρατού και οι άλλοι συνάδελφοί τους καλούνται επί της ουσίας να μην αντιδρούν όταν εμφανίζονται ενώπιόν τους «Παρανόμως Εισελθόντα Πρόσωπα – ΠΕΠ»;

Έχετε υπογράψει ή είναι σε γνώση σας οδηγία για παραμονή του οδηγού εντός του οχήματος ή αλλαγή δρομολογίου προκειμένου να αποφευχθεί κάθε επαφή με ΠΕΠ; Για αγγλιστί προειδοποίηση του τύπου «παραβιάζετε στρατιωτική ἰδιοκτησία, παρακαλώ απομακρυνθείτε»; Τέλος, για την περίπτωση που τα ΠΕΠ επιμείνουν (!), είναι δυνατόν να συστήνεται εγκατάλειψη του οχήματος με μόνη προτεινόμενη μέριμνα για τον οδηγό να …κατεβάσει τον γενικό διακόπτη και να πάρει φεύγοντας τα κλειδιά;;;!!!

Επειδή ειδικά το τελευταίο παραβιάζει ώς και τον στρατιωτικό όρκο, αλλά και όλα αυτά προσομοιάζουν μάλλον με εχθρική προπαγάνδα κατά του ηθικού των Ελλήνων, ευελπιστούμε να διαψεύσετε ότι τα ανωτέρω αναφερόμενα ισχύουν ως οδηγίες του ΓΕΣ. Ο Στρατός μας δεν βρίσκεται στη Θράκη ούτε ως θυρωρός παρανόμων μεταναστών ούτε ως σερβιτόρος σαμπάνιας σε γαλονάδες.

Με τιμή,
Κώστας Καραΐσκος, Κομοτηνή
επικεφαλής της Παράταξης Πολιτών ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ,
Περιφερειακή Επιτροπή Υπεράσπισης της Ελληνικής Κοινωνίας»

ΠΗΓΗ >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/826088_kataggelia-apo-evro-katopin-entolis-oi-odigoi-toy-es


http://www.oparlapipas.gr/2019/12/kataggelia-apo-evro-katopin-entolis-oi-odigoi-toy-es.html?fbclid=IwAR1jPa1CGgiknDIiMfDEI_tXYGTMO9F9Ydaq2kLIFkX-qwms_8xRXC4TOZo

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr