Home Greek News Μουσουλμανική μόδα στην Θεσσαλονίκη – Η «νέα Ελλάδα» είναι εδώ (ΦΩΤΟ)

Μουσουλμανική μόδα στην Θεσσαλονίκη – Η «νέα Ελλάδα» είναι εδώ (ΦΩΤΟ)

by _
0 comment 180 views

Μουσουλμανική μόδα στην Θεσσαλονίκη – Η «νέα Ελλάδα» είναι εδώ (ΦΩΤΟ)


Η μουσουλμανική μόδα ήρθε στην Θεσσαλονίκη.

Είναι φυσικά δικαίωμα κάθε ανθρώπου να επιλέγει τον τρόπο ένδυσής του, αν και οι περισσότεροι «παράνομοι μετανάστες» που έρχονται στην Ελλάδα, δεν είναι γυναίκες αλλά άνδρες στρατεύσιμης ηλικίας.

Με όλα αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας, επόμενο ήταν να μην αργήσει να κάνει την εμφάνισή της η μουσουλμανική μόδα και στην Θεσσαλονίκη.

Μαντίλες και μακριά φορέματα για γυναίκες, μακριά ρούχα για άνδρες και πολλά άλλα.

Διαβάζουμε στο parallaximag.gr:

«Το λουλούδι της Δαμασκού» άνοιξε πριν από 2-3 μήνες στην Βαλαωρίτου και είναι η πρώτη μπουτίκ με ρούχα για μουσουλμάνες γυναίκες. Η πελατεία του αποτελείται από Ιρανές, Αφγανές, Σύριες, αλλά και από Τουρκάλες. Ήταν κάτι που έλειπε από την πόλη μιας και δεν υπάρχει άλλος χώρος που να συγκεντρώνει είδη ένδυσης που να εστιάζουν σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που επιβάλλει η θρησκεία, κάτι που έκανε δύσκολη και πολύωρη την ανεύρεση των κατάλληλων ρούχων στην ευρύτερη αγορά.  Στο ισόγειο και το υπόγειο του καταστήματος, μπορεί κανείς να βρει μαντίλες, μπλούζες, μακριά φορέματα αλλά και ενδυμασίες για πιο επίσημες περιστάσεις.

Παραθέτουμε τις φωτογραφίες από το parallaximag.gr:

ΠΗΓΗ: parallaximag.gr
ΠΗΓΗ: parallaximag.gr
ΠΗΓΗ: parallaximag.gr
ΠΗΓΗ: parallaximag.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr