Home Greek News Καρέ- καρέ η επίθεση και τα “γαλλικά” του Πρωτούλη κατά Τζήμερου (βίντεο)

Καρέ- καρέ η επίθεση και τα “γαλλικά” του Πρωτούλη κατά Τζήμερου (βίντεο)

by _
0 comment 112 views

Καρέ- καρέ η επίθεση και τα “γαλλικά” του Πρωτούλη κατά Τζήμερου (βίντεο)


Το “φως” της δημοσιότητας είδε το βίντεο με την επίθεση του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιάννη Πρωτούλη, εναντίον του Θάνου Τζήμερου, από την συνεδρίαση του συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής.

Θέμα της συζήτηση ήταν η παράταση του ωραρίου των καταστημάτων στο Αιγάλεω, τις ώρες των εορταστικών εκδηλώσεων στην περιοχή, μετά από πρόταση του Εμπορικού συλλόγου. Πρόταση, που βρήκε αντίθετο τον Γιάννη Πρωτούλη όπως κατέθεσε στην τοποθέτηση του.

Ο Θάνος Τζήμερος πήρε τον λόγο μετά την τοποθέτηση του Πρωτούλη λέγοντας: “Μια που ο άεργος κομματικός υπάλληλος έβαλε πάλι την κασέτα, θα βάλω κι εγώ τη δικιά μου, επιτρέψτε μου. Ο νόμος και η τάξη προβλέπει αυτή τη διαδικασία. . .»

Ο Πρόεδρος τον διακόπτει (έχουν αρχίσει να ακούγονται οι κραυγές Πρωτούλη).

Ακολουθεί ο διάλογος του προέδρου του συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής με τον Θάνο Τζήμερο, ενώ ξεκινάει συγχρόνως και η επίθεση του Γιάννη Πρωτούλη 

– Κ. Τζήμερε μην προβαίνουμε σε χαρακτηρισμούς.

– Δεν είναι χαρακτηρισμός. Είναι ιδιότητα.

– Για το άεργος.

– Συγνώμη, συγνώμη. Είναι ιδιότητα. Κάποιος ο οποίος είναι κομματικός υπάλληλος δεν έχει εργασία. Είναι κομματικός υπάλληλος.

– Ανακαλέστε ως προς το χαρακτηρισμό, κ. Τζήμερε.

– Δεν θα το ανέφερα αν δεν ήταν επαγγελματίας υποστηρικτής των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Ένας άεργος λοιπόν, που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του είναι ακπρόσωπος των εργαζομένων. Αυτό είναι αντιφατικό και αυτό καταδεικνύω. Εάν τον ενοχλεί μπορεί να πιάσει μια δουλειά όπως όλοι οι άνθρωποι και να μην πληρώνεται από το κόμμα.

– Ανακαλέστε κ.Τζήμερε, ως προς τον χαρακτηρισμό.

– Εάν ενοχλείται από αυτό.

– Το έχω ζητήσει από την πρώτη συνεδρίαση ν’αποφεύγουμε τους χαρακτηρισμούς.

– Γιατί δεν είναι κομματικός υπάλληλος;

-Άεργος είναι χαρακτηρισμός.

– Συγνώμη αν εμένα με ονομάσετε διευθυντή διαφημιστικής εταιρίας θα διαμαρτυρηθώ;

– Ένας λοιπόν, άεργος κομματικός υπάλληλος είναι άεργος κομματικός υπάλληλος. Αν πιάσει δουλειά θα πάψω να τον ονομάζω άεργο.

– Κύριε Τζήμερε ως προς τον χαρακτηρισμό, για να μην έχουμε… κ.Πρωτούλη, κ.Πρωτούλη (γιατί ο άλλος έχει αρχίσει και… αφιερώνει γαλλικά).

Τζήμερος: να μπουν αυτά στα πρακτικά παρακαλώ .

– Δουλεύω από δώδεκα χρονών. Άεργος δεν είμαι. Η διαδρομή είναι σε εργασιακούς χώρους.

– Ο άεργος λοιπόν εκπρόσωπος των εργαζομένων, ο κομματικός υπάλληλος που πληρώνεται από τους φόρους του έλληνα για να ανατρέψει το πολίτευμα με στόχο να εγκαθιδρύσει τη δικτατορία στην Ελλάδα, ο άεργος σταλινοφασίστας ο οποίος εκπροσωπεί τον σταλινισμό και τη δικτατορία του προλεταριάτου με στόχο να εγκαθιδρύσει τη δικτατορία στην Ελλάδα έβαλε την κασέτα του. Θα πω λοιπόν κι εγώ τα δικά μου. Μόλις τελειώσει όμως έτσι;

– Θα διακόψουμε τη διαδικασία. δεν γίνεται…

– Βρίσκεται σε παραλήρημα. Κάποιον γιατρό έχουμε; Κάποιον γιατρό, κάποιον γιατρό έχουμε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Κατά την διάρκεια του διαλόγου του προέδρου με τον κ.Τζήμερο, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης έχει ήδη αρχίσει το “ρεσιτάλ υβεολογίας”

Πρωτούλης: Πες ρε κερατά… Πες ρε κερατά… που ήσουν τα προηγούμενα χρόνια! Πες τη διαδρομή σου στο Βέλγιο, στη Γερμανία… Χαφιέ! Και ρουφιάνε! Χαφιέ και ρουφιάνε! Ναζί, ναζί και φασίστα! Πες τη διαδρομή σου! Πες τη διαδρομή σου μέχρι να ‘ρθεις στην Ελλάδα! Που σε φέραν εδώ πέρα, για να κάνεις το ναζιστή με το κοστούμι; Που σε φέραν εδώ πέρα και σε μαζέψανε; Πολιτικάντη! Που σε πηγαίνανε για να πάρεις ποσοστό και πήρες 0,5% βρε ξεφτίλα; 0,5% βρε ξεφτίλα πήρες; Σε στήριζαν… Σε στήριζαν όλοι οι επιχειρηματίες, οι Γερμανοί… και πήρες 0,5% βρε ξεφτίλα; Βρε ξεφτίλα… Σε στήριζε όλο το γερμανικό κατεστημένο και πήρες 0,5% βρε ξεφτίλα; Δεν θα έχεις πού να κρυφτείς βρε ξεφτίλα! Που να κρυφτείς δεν θα έχεις…

Ο άλλος (με το μπλε σακάκι): “Άι στο διάολο από ‘δω μέσα!”

Πρωτούλης: Και πες εδώ πέρα, στην κυρά σου, που σε φωτογραφίζει εδώ με το κινητό, να τα βγάλει στο facebook αυτά που λέω, αν τολμάς, να τα βγάλεις, να τα δείξει! Να τα δείξει βρε ξεφτίλα! Να τα βγάλεις, να τα δείξει! Με κατάλαβες; Θα τα βγάλεις, θα τα δείξεις… Ξεφτίλα! (φτύνει)

Ο άλλος (με το μπλε σακάκι): Όχι ρε! Όχι τον ρουφιάνο!

Πρωτούλης: Ξεφτίλα! Θα τα βγάλεις, θα τα δείξεις! Θα τα βγάλεις, θα τα δείξεις!

Ο άλλος: “Αυτό θα το πληρώσεις!”

Πρωτούλης: (Πετάει ότι υπάρχει στο τραπέζι, μαζί με τον καφέ). Κατάλαβες; Θα τα βγάλεις, θα τα δείξεις! Θα τα βγάλεις, θα τα δείξεις! Θα τα βγάλεις, θα τα δείξεις! (επί 8 φορές)

Ο άλλος: “Ε ρε π@@@δες… Έχε χάρη… Έχε χάρη το επάγγελμα που κάνω! Θα τον έλιωνα!”

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr