Home Greek News Μακεδονία: ΜΙΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ – Τα ντοκουμέντα

Μακεδονία: ΜΙΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ – Τα ντοκουμέντα

by _
0 comment 110 views

Μακεδονία: ΜΙΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΗ – Τα ντοκουμέντα

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ


Χαιρετισμός-

Το πόνημα του Γιώργου Ρωμανού αποτελείται από τεκμήρια που υποστηρίζουν δυναμικά ότι η ιστορία της Μακεδονίας από την αρχαιότητα έως την σημερινή εποχή ανήκει καθαρά στην πολιτισμική, οικονομική, πολιτική, θρησκευτική και στρατιωτική ιστορία του Ελληνισμού. Το πολιτισμικό περιβάλλον της Μακεδονικής αυλής στην αρχαιότητα ήταν καθαρά ελληνικό η δε ελληνική λαλιά δεν σταμάτησε ποτέ να ακούγεται και να υ- πάρχει στην Μακεδονική γη.

Οποιοσδήποτε προσπαθεί να αλλάξει την ιστορία της μο- ναδικής Μακεδονίας των Ελλήνων πράττει ουσιαστικά ένα έ- γκλημα απέναντι, όχι μόνον στον ελληνισμό, όχι μόνον στην ανθρωπότητα, αλλά εγκληματεί και έναντι της επιστημονικής μελέτης της ιστορίας.

Ο Dr. Holt από το Πανεπιστήμιο του Τέξας στον πρόλογο του βιβλίου Macedonia-Evidence το οποίο εκδόθηκε από την Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ, αναφέρει: Το παρελθόν μετράει και μάλιστα πιο πολύ από ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο του Όργουελ ή στο δικό μας μπορεί να νομίζουν. Το μέλ- λον σίγουρα μας γοητεύει, αλλά δεν έχει καμία δύναμη. Απλώς περιμένει ενώ το παρελθόν οδηγεί το παρόν. Στις ράγες του χρό- νου, η μηχανή πάντα βρισκόταν στο πίσω μέρος, σπρώχνοντας μάλλον παρά τραβώντας. Έτσι ώστε το παρελθόν δεν μπορεί να απαγκιστρωθεί και να αγνοηθεί ως άχρηστο βάρος. Ούτε μπορεί να αφεθεί στα χέρια των λάθος μηχανικών. Οποιοσδήποτε ελέγ- χει το παρελθόν καθορίζει το μέλλον, και αυτό τελικά εξαρτάται από το ποιος διαμορφώνει το παρελθόν σήμερα. Βουλευτές; Σο- φοί; Ιεροκήρυκες; Ποιητές; Πρόεδροι; Αυτός που ελέγχει το πα- ρόν πρέπει να επιλέξει προσεκτικά ποιον θα εμπιστευτεί με το παρελθόν μας, αλλιώς μπορεί να προκύψει ένα πλαστό και τερα- τώδες μέλλον.

Κύριε Ρωμανέ, με στεντόρεια φωνή γίνετε ο φύλακας άγ- γελος της ιστορίας των Ελλήνων.

-Νίνα Γκατζούλη, Συντονίστρια Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου

ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΟ, ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΕΔΩ >> https://drive.google.com/file/d/1oxUUl9HF_6AADPr9pVPSvy79AgODbsaT/view?usp=sharing

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr