Home Greek News Πυροβόλησαν αστυνομικούς που προσπάθησαν να ελέγξουν μετανάστες! Αυτό είναι ενσωμάτωση ή πολυπολιτισμικότητα; Για να ξέρουμε!

Πυροβόλησαν αστυνομικούς που προσπάθησαν να ελέγξουν μετανάστες! Αυτό είναι ενσωμάτωση ή πολυπολιτισμικότητα; Για να ξέρουμε!

by _
0 comment 162 views

Πυροβόλησαν αστυνομικούς που προσπάθησαν να ελέγξουν μετανάστες! Αυτό είναι ενσωμάτωση ή πολυπολιτισμικότητα; Για να ξέρουμε!


Σκηνές «Άγριας Δύσης» στη Δράμα, καθώς όπως αναφέρει η ιστοσελίδα  Securitynews.gr υπήρξε συμπλοκή αστυνομικών με παράτυπους μετανάστες με πυροβολισμούς! Και όχι δεν πυροβόλησαν οι αστυνομικοί αλλά οι “μετανάστες”.

Οι αστυνομικοί ύστερα από καταγγελία πολίτη, πήγαν να κάνουν έλεγχο σε  τροχόσπιτο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο τροχόσπιτο διέμεναν εικοσιεπτά μετανάστες όπου μόλις τους αντιλήφθηκαν άρχισαν να ρίχνουν πυρά κατά των αστυνομικών. Ακολούθησε καταδίωξη τριάντα λεπτών με το Τμημα Ασφάλειας Δράμας να προχωρά σε 27 συλλήψεις παράτυπων μεταναστών.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν 25 άνδρες, 1 γυναίκα, και ένα ανήλικο παιδί.

Όπως καταλαβαίνει κανείς η “ενσωμάτωση” προχωρά κανονικότατα.  Και εμείς οι Έλληνες απλά θα πρέπει – κατά Χρυσοχοΐδη, να το πάρουμε απόφαση ότι θα μένουμε μαζί με τους μετανάστες.
Οπότε ας αρχίσουμε να αγοράζουμε αλεξίσφαιρα!


https://righter.gr/2019/10/15/sto-trochospito-diemenan-metanastes-pou-pyrovolisan-kata-ton-astynomikon/?fbclid=IwAR01ggKSptAc3uOQdQG5a_9vrLt8tqQeFV–P3MyLW1SsTYsc0525IZaC-E

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr