Home Greek News Δείτε τι προβλέπει ο νόμος Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη! Στροφή 180° & Άσυλο “Express”! ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

Δείτε τι προβλέπει ο νόμος Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη! Στροφή 180° & Άσυλο “Express”! ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

by _
0 comment 206 views

Δείτε τι προβλέπει ο νόμος Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη! Στροφή 180° & Άσυλο “Express”! ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!

ΞΕΦΟΡΘΩΘΕΙΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΙΝ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ….ΕΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…!!!


Νίκος Ταμουρίδης| 16 Νοεμ. 2019


Δείτε τι προβλέπει ο νόμος Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη!
Δείτε τι μας έχουν φέρει και τι θα μας φέρουν ακόμη!
Στα πλαίσια της επανένωσης των οικογενειών των «δύστυχων προσφύγων», μπορούν να έχουν μαζί τους ή να φέρουν άτομα που θα δηλώνουν ότι είναι σύντροφοι και παιδιά που θα δηλώνουν ότι είναι υιοθετημένα!!!
Νόμος 4636/1 Νοεμβρίου 2019 (με ισχύ από 1/1/2020).
Άρθρο 2
θ) «μέλη της οικογένειας» του δικαιούχου διεθνούς προστασίας θεωρούνται:
αα. Ο σύζυγος ή ο εκτός γάμου σύντροφός του, με τον οποίο διατηρεί σταθερή σχέση δεόντως αποδεδειγμένη.
ββ. Τα ανήλικα άγαμα τέκνα του, ανεξαρτήτως αν γεννήθηκαν σε γάμο ή εκτός γάμου των γονέων τους ή είναι υιοθετημένα



Κωνσταντινος Παραβατος | 01 Οκτ. 2019

ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ!

Νέα μέτρα ανακοίνωσε η κυβέρνηση των Κούληδων για το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα, που έχει οξυνθεί επικίνδυνα στις μέρες της, αλλά δεν πείθει ούτε τους ίδιους τους ψηφοφόρους της! Που βάζουν πλέον στο στόχαστρο και τον ίδιο τον Κούλη!

Ανατρέξαμε, λοιπόν, στα σχόλια των αναγνωστών του protothema.gr –που λειτουργεί ως «εφημερίδα της κυβερνήσεως» και ως εκ τούτου συνηθίζουν να σχολιάζουν ψηφοφόροι της Νουδούλας και… φρίξαμε.

Ιδού τα πιο ενδεικτικά – και πιο… κόσμια:

«23 ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ! ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΚΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ…… ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΟΜΑΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΡΤΩ Ένα κράτος εχθρικό και ρατσιστικό προς τους Έλληνες – Σκληρές αλήθειες για την αναλγησία του ελλαδικού κράτους είπε σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης η μητέρα της Μυρτούς, του κοριτσιού που είναι πλέον τετραπληγική,… ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ 124 % ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ».

«Σε τρεις μέρες η Μόρια θα ξαναγεμίσει…..Είναι ατέλειωτοι όσα τους παρέχετε τόσο πιο πολλοί θα έρχονται έτσι απλά».

«Από θεωρίες της δεκάρας, χορτάσαμε. Στην πράξη, έχετε να κάνετε με λαθρομετανάστες, που παράτυπα εισέρχονται – εισβάλουν στη χώρα. Τι κάνετε για την ασφάλειά μας; Θα τους μεταφέρετε στην ενδοχώρα; Να κάνουν τι; Να λιάζονται στα χωράφια το καλοκαίρι, και να στοιβάζονται ανά εκατοντάδες στις αποθήκες; Και να κλείνουν δρόμους, βάζουν φωτιές, απειλούν, κάθε φορά που τους καπνίζει; Τι ποιότητα ανθρώπων είναι αυτή που αφήνουν τις χώρες τους για να παρασιτούν σε άλλες, βασιζόμενοι στα επιδόματα; Επιφανείς και επιστήμονες ή τυχοδιώκτες και εγκληματίες, που δεν έχουν μοίρα στις χώρες τους; Και γιατί πρέπει εμείς να δεχόμαστε τις ακατάπαυστες ροές αυτής της πάστας ανθρώπων; Υπάρχει έννομο κράτος και σοβαρό, που θα ακολουθούσε αυτή την ελεεινή και εθνικά επιζήμια διαχείριση ενός τέτοιου προβλήματος; Ούτε στις χώρες προέλευσής τους δεν γίνεται αυτό που κάνετε εδώ. Εκεί, πέρασες τα σύνορά τους, μπαμ και κάτω, ή στη καλύτερη θα σαπίσεις σε καμιά τρύπα που δε θα σε βλέπει ούτε ο Θεός. Κι εσείς – με πρώτους τους ξεφτιλισμένους του σύριζα – καταλύσατε κάθε έννοια ασφάλειας στη χώρα, και καμαρώνετε ακόμα; Είστε όλοι, απλά για φτύσιμο!».

«Κανονίστε να ξυπνήσετε εκεί στη ΝΔ, και εκτός από ανθρωπιστές και αντιρατσιστές, να δείτε αν είστε έστω και λίγο Έλληνες! Και ποιοι σας ψήφισαν και γιατί. Να είστε σίγουροι πάντως πως δεν σας ψηφίσαν για να ολοκληρώσετε την εθνική τραγωδία της απεμπόλησης κάθε έννοιας ασφαλούς χώρας, που προώθησαν τα ανθρωποειδή του σύριζα. Κλείστε και φυλάξτε τα σύνορα, διώξτε ότι παράνομο βρίσκεται στη χώρα. Η ασυδοσία πρέπει να έχει και όρια. Μας έχετε καταντήσει πρώην και νυν, ένα ατελείωτο χαμαιτυπείο».

«Όσoι φύγουν σε 2 μήνες τόσοι θα έρθουν! ‘Exει σxέδιο n Nτόρα και θα το υλoποιήσει o Koύλης και ο Κωστάκης δήμαρχος! Οι μnτσoτάκηδες θα λύσουν το δnμoγραφικό πρόβλnμα της xώρας να το ξέρετε!

«Οι μετανάστες είναι δασκαλεμένοι να το παίζουν ΛΑΟΤΚΙ από το Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Αφγανιστάν, που διώκονται άρα ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ…..χαχαχαχαχαχαχαχαχα δεν μπορείτε να τους κάνετε τίποτα. Οι πιο πολλοί αυτό το κόλπο κάνουν!!!!!».

«Α ρε Μητσοτάκη and the others…

Σε δύο μήνες ξεβρακωθήκατε. Τζάμπα πήγαν οι ψήφοι μας».

«Εκείνος ο Άδωνις πού χάθηκε; Έλεγε ότι με το που θα γίνει κυβέρνηση η ΝΔ θα λυθεί το πρόβλημα.

«ΜΗΝ ΔΕΧΘΗΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ, ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ!!! ΣΗΚΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ,ΞΥΠΝΗΣΤΕ!».

«ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΘΥΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ . Σε αυτήν δημοκρατία πιστεύουν. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ».

«Μπράβο στη κυβέρνηση της ΝΔ. Με μια κίνηση λύνει δυο προβλήματα. Και τα νησιά αποσυμφορίζονται και τα τουριστικά καταλύματα της ενδοχώρας γεμίζουν Οκτώβρη μήνα. Άσε που λύνει και το δημογραφικό σε βάθος χρόνου. Άξιοι».

«Έκανα σήμερα την διαδρομή Ασπροβάλτα-Θεσ/νίκη απο την ΠΕΟ. Τουλάχιστον 30 λαθρό περπατούσαν παράλληλα του δρόμου. Όλως τυχαίως όλοι άντρες νεαρής ηλικίας. Εξω απο την Ν. Απολλωνία δε, πάρτυ κανονικό. Αστυνομία ούτε για δείγμα».

«Η Ασία και η Αφρική έχει 6,5 δις ανθρώπους…άρα αν αποφασίσουν να έρθουν πχ τα 3, είμαστε υποχρεωμένοι εμείς και η Ιταλία να τους δεχτούμε;;; αλλά δε σκάμε πλέον, η ΝΔ αποφάσισε να ονομάσει το προσφυγικό (που μόνο τα κόμματα και τα ΜΜΕ ονόμαζαν έτσι) σε μεταναστευτικό….τώρα σωθηκαμε..

«Αφού ξύπνησε η κυβέρνηση και έκανε διαπίστωση ότι είναι μεταναστευτικό γιατί δεν κάνει αυτά που προβλέπει ο νόμος. Όποιος μπαίνει παράνομα στη χώρα χωρίς πρόσκληση πρέπει να συλλαμβάνεται. Σταματήστε λοιπόν πολιτικάντηδες να νομίζετε ότι μπορείτε να μας εμπαίζετε . Χρειάστηκαν μόνο 2 μήνες για να ξεβρακωθείτε και να δείξετε τι εντολές εξυπηρετείτε».

«Για τις ΜΚΟ κουβέντα για να μην στεναχωρήσει την ξαδέρφη του open society!».

«Πολύ μπλα μπλα κ ουσία μηδέν.κλειστε τα σύνορα κ στείλτε τους όλους πίσω ,αλλιώς σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει Ελλάδα».

«Tάλε κoυάλε συμμoριτομαδoύρoι και γαλάzιοι μιzαδόρoι»!

«Pε αυτοi οι nλiθιoι, τελικά εivαι xειρότεροι από τους μαδούρoυς!».

Μ’ εφαγε ο Κουμουτσακος πριν τις εκλογες. Ελεγε θα κανει κεφαλοκλειδωμα στον Ερντογαν. Τον πίστεψα πατριωτες. Α ρε μαπα βρακοζωνη…..συγγνωμη»

«Ωραία τα λέει ο Μητσοτάκης. Να γεμίσουμε όλη την Ελλάδα με τους εισβολές κ εντός 16 μηνών να γυρίσουμε πίσω αυτούς που ήρθαν σε 2 μήνες. Οπότε, βάση σχεδίου κ σημερινών δεδομένων, έως τα τέλη του 20 θα έρθουν 80 Χιλ.,θα στείλουμε 10 Χιλ. και θα μας μείνουν άλλοι 70 Χιλ. Γαλάζιους συριζαιους βλέπω, σε όλα συμφωνοι: μνημόνια, Μακεδονία, ισλαμοποιηση Ελλάδος, γνώμη περί Ορμπαν, γάμοι ομοφυλόφιλων, κτλ κτλ. Οπότε, καλύτερα ο Τσιπρας που είναι και καλύτερος στα εργασιακά. Τι Σκουρλετης, τι Χατζηδάκης….

«Ρε σαΐνια, σε 2 μήνες που θ’ αποφασίσετε, θα έχουν έρθει άλλοι 20,000 Αφγανοί!»

«Εάν η ΝΔ δεν δώσει άμεση λύση στην ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση τότε θα ξεπηδήσουν Ακροδεξιά κόμματα όπως σε όλη την Ευρώπη! Όσο και να προσπαθούν με την εκάστοτε προπαγάνδα τα πουλημένα ΜΜΕ ο κόσμος θα καταλάβει την απάτη και την κοροϊδία. ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ!».

«Βαλτε το καλά στο μυαλό σας πολιτικαντηδες,αν δεν δωσετε λυση θα αναλαβουν να κυβερνήσουν οι ακραίοι. Και μετά ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Δεν είστε το μοναδικό κόμμα στην Ελλάδα. Ξυπνήστε γιατί ο κόσμος δεν θα ανεχτεί τις μπαρούφες σας. Ανοχή τέλος».

«Μην μας κάνετε να μετανιώσουμε που σας ψηφίσαμε… Να φύγουν τώρα, άμα είναι έτσι ας ξανάρθει η αριστερά για 2η φορά».

«Κύριοι της ΝΔ αν νομίζετε ότι σας ψηφίσαμε για να κάνετε τη χώρα ένα απέραντο camp μεταναστών ειστε πολύ γελασμένοι..θα τριβετε τα μάτια σας αν συνεχίσετε έτσι».

«Στημένα όλα, και οι φωτιές ακόμα. Πρέπει να αδειάσει η «αποθήκη» για να γεμίσει πάλι με νέα σοδειά. Από την άλλη τους περιμένουν σιωπηλός πώς και πώς οι Έλληνες επιχειρηματίες στην ενδοχώρα. Τα περί μέτρων και νομοσχεδίων της νέας συριζοδημοκρατίας είναι για να μας δουλεύουν».

«500 την ημέρα μπαίνουν, δηλαδή περίπου 200.000 τον χρόνο κι ο Κούλης θα απελαύνει 10.000 τον χρόνο, σωθήκαμε!!!»

«Θα τους παρει και θα τους σηκωσει τους πολιτικαντηδες της ΝΔ αν αρχισουν να μεταφερουν ταλιμπάν στην επαρχία. Φυλακή όλοι οι παρανομα εισερχόντες στην χώρα. Δεν θα δεχτούμε τιποτα λιγότερο κυριοι της ΝΔ. Περιπολίες στα σύνορα ,στρατός και αστυνομία και φυλακή για όλους .Τις βαρκες θα πρεπει να τις απωθούμε αλλιως ολοι οι επιβαινοντες στην φυλακη με συνοπτικες διαδικασίες.Και κλείστε επιτέλους ολες τις ΜΚΟ ανεξαιρέτως που λειτουργούν ως συνεργατες των δουλεμπόρων.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ»

«Μετά από την δικαιολογημένη οργή του κόσμου, αφού το δούλεμα πάει σύννεφο, αποφάσισαν να πουν τους «πρόσφυγες» μετανάστες και το δούλεμα συνεχίζεται..μια ερώτηση μονο, αφού πλέον είναι μετανάστες γιατί να γίνονται αιτήσεις ασύλου;;;».

«Μέχρι τέλος 2020, θα απελάσω 10.000 (αν όλα πάνε καλά). Μόνο τον Αύγουστο 2019 μπήκαν 6.000. Στο τέλος του 2020, πόσους θα έχω, αν απελάσω 10.000; Ο ευρών, θα πάρει πρώτη θέση στο τζαμί που θα γίνει στην πόλη του».

«Εκτός από τα νησιά, συμφόρηση παρατηρείται από καιρό και στην Αθήνα… Όλοι οι κάτοικοι το έχουν αντιληφθεί, εκτός από πολιτικούς και δημοσιογράφους. Σαλάμ αλέκουμ που λέμε και στο μαρτυρικό κέντρο Αθήνας».

«Κλειστά κέντρα λέει για όσους η αίτηση ασύλου απορρίφθηκε. Μα η αίτηση μέχρι να απορριφθει περνάνε 5-10 χρόνια!!!»

Και να απορριφθεί η αίτηση ασύλου (που συμβαίνει σπανίως) όσοι αιτούντες ασύλου έχουν μεταφερθεί στην «ενδοχώρα» ΔΕΝ μπορούν να επιστραφούν στη Τουρκία. Θα μείνουν εδώ για πάντα, μαζί με όλους αυτούς που θα μεταφέρονται ασταμάτητα για να «αποσυμφορίζονται» οι Μόριες».

«Τι μου βγήκε η ΝΔ για να τα κάνει χειρότερα από ότι τα έκανε ο Σύριζα? Αυτό θα κάνει ? να τους μοιράσει σε όλη την χώρα και να μας διώξει για να πάμε στο εξωτερικό στην θέση τους? Η Ισλαμοποίηση αρχίζει οσονούπω…. Θα ξεσηκωθεί ο κόσμος και θα σας πάρει με τις πέτρες».

«Στο εξωτικό Κουλησταν μπορείς να μπεις λαθραια, θα σε παραλάβουν νεαροί λιμενικοί, όπου μπορείς να βγάλεις σελφι μαζι τους…διαμονή σε νησιωτικά κέντρα φιλοξενείας με αρκουδισιον, και τοπικες σπεσιαλιτε…αν δε σου αρέσει ο μουσακάς, δεν έχει μπιλιάρδο ή αν τεσπα βιαζεσε για το ‘άσυλο, μπορείς να βάλεις φωτιά στο κέντρο, οπότε αποσυμφορίζεσε πιο γρήγορα και από τον δρ. Σποκ στο Εντερπραιζ. Μετά την αποσυμφόρηση κονομάς διαμερισμα τζάμπα, όπως τακουσες καλέ μου τ-ζ-α-μ-πα… δε πλερωνεις ρευμα-νερο-φορους-νοσοκομεια και παντελωνιάζεις και και 400ευρω-ταφεντικό τρελάθηκε- να ξύνεις τα τρυφερά σου…πες αλήθεια…ο Αλλάχ είναι μεγάλος ε?…κιόλλα αυτά μόνον στο εξωτικό Κουλησταννν…τρέξτε να προλάβετε (περιορισμέν…εεμ,,,απεριόριστες θέσεις, αλλά εσείς τρέξτε)».

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr