Home Greek News Νέο θύμα 16χρονη Ιταλίδα βιάστηκε μέχρι θανάτου από λαθρομετανάστες Φέρτε κι άλλους στην Ελλάδα και να τους προσέχετε μην κρυώσουν…

Νέο θύμα 16χρονη Ιταλίδα βιάστηκε μέχρι θανάτου από λαθρομετανάστες Φέρτε κι άλλους στην Ελλάδα και να τους προσέχετε μην κρυώσουν…

by _
0 comment 46 views

Νέο θύμα 16χρονη Ιταλίδα βιάστηκε μέχρι θανάτου από λαθρομετανάστες

Φέρτε κι άλλους στην Ελλάδα και να τους προσέχετε μην κρυώσουν…


Μια 16χρονη  από την Ρώμη η Desirée Mariottini, βιάστηκε σε κατάσταση κώματος από ομάδα παράνομους… αιτούντες άσυλο από τη Σενεγάλη.

Όπως έγινε γνωστό, πέθανε την περασμένη Παρασκευή από τις συνέπειες του βιασμού που υπέστη από την αφρικανική Taharrush μέσω των παράνομα εισαγόμενων «ανθρωπίνων δώρων» της… ασυλομηχανής!.

Η Desirée Mariottini, σύμφωνα με τα αρχικά πορίσματα της αστυνομίας, υπέστη τον βιασμό σε ένα ερημικό κτίριο το βράδυ της 18ης Οκτωβρίου, και βιάστηκε επανειλημμένα από πολλούς ανθρώπους.

Στην Desirée Mariottini χορηγήθηκε ένα μείγμα θανατηφόρων ναρκωτικών, έπεσε σε κώμα και σε αυτή την κατάσταση βιάστηκε και πέθανε την ίδια νύχτα στην περιοχή του San Lorenzo στη Ρώμη.

Η ιταλική αστυνομία συνέλαβε δύο Σενεγαλέζους ως υπόπτους της δολοφονίας. Αυτό ανέφερε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa την Πέμπτη:

Οι συλληφθέντες Mamadou Gara (26) και ο Brian Minteh (43) λέγεται ότι βρίσκονταν παράνομα στην ιταλική επικράτεια, όπως μετέδωσε το οι Ansa.Η αστυνομία ψάχνει και για άλλους συνεργάτες που εμπλέκονται σε μια συμμορία που χορηγεί στα θύματα της το θανατηφόρου μείγμα ναρκωτικών.

Ο εισαγγελέας στη Ρώμη έχει ξεκινήσει έρευνες για τον βιασμό και δολοφονία, μια αυτοψία έχει ήδη αποκαλύψει ότι το κορίτσι βιάστηκε από πολλούς ανθρώπους.

Ένας νεαρός από την Σενεγάλη, ο οποίος κατέθεσε στην αστυνομία ως μάρτυρας και μίλησε επίσης σε μια συνέντευξη στο RaiUno, δήλωσε:

«Η νεαρή γυναίκα πέθανε μεταξύ τα μεσάνυχτα και της μία το πρωί. Υπήρχαν επτά άνθρωποι που την αιχμαλώτισαν την πότισαν τα ναρκωτικά και μετά την βίασαν.

Σύμφωνα με την κατάθεση του Σενεγαλεζου μάρτυρα, η δεκαεξάχρονη Ντεσίρε ήταν ξαπλωμένη στο πάτωμα μετά τον βιασμό ήδη νεκρή.

Την παραμονή του θανάτου της, λέγεται ότι η νεαρή κοπέλα κάλεσε τη γιαγιά της να της πει ότι θα μείνει μια μέρα με έναν φίλο στη Ρώμη. Από εκείνο το τηλεφώνημα οι συγγενείς δεν έχουν ακούσει τίποτα περισσότερο για το Desirée.

Έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών Matteo Salvini γι αυτή την απίστευτα φρικτή δολοφονία, υποσχέθηκε πλήρη και δίκαιη τιμωρία για τους δράστες.

Την Τετάρτη επισκέφθηκε τη σκηνή του εγκλήματος στο Σαν Λορέντσο για να πάρει μια εικόνα της κατάστασης, αυτό σχολιάστηκε αρνητικά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι εκμεταλεύεται πολιτικά την υπόθεση .

Ο Salvini επέστρεψε μετά τις σχόλια του τύπου στη Via dei Lucani στην περιοχή San Lorenzo και έβαλε ένα λευκό τριαντάφυλλο μπροστά από την είσοδο στο κτίριο στο οποίο είχε βρεθεί νεκρή η Desiree Mariottini.

Μνήμες της σεξουαλικής δολοφονίας της «Παμέλας»
Όπως αναφέρεται συνθήκες εσωτερικού πολέμου ζουν στη νότια Ιταλία και τη Ρώμη από την ασταμάτητη εισροή Αφρικανών παράνομων μεταναστών, το Αφρικανικό Asylinvasoren – οι οποίοι συνήθως επιδιώκουν να περάσουν μέσω Ιταλίας στην στη Γερμανία –

Ο επίσης φρικτός βιασμός και δολοφονία στο Ρίμινι, τον περασμένο Φεβρουάριο της 18χρονης Pamela Mastropietro συγκλόνισε την Ιταλία και συνέβαλε σημαντικά στο εκλογικό αποτέλεσμα υπέρ του Salvinis της Lega.

Στη Γερμανία όμως η υπόθεση αυτή της Pamela αποκρύφτηκε σκόπιμα από τα ΜΜΕ εκτός από την PI-NEWS και μερικά άλλα μη mainstream μέσα ενημέρωσης.

Ένας ταξιτζής ανακάλυψε στις αρχές Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera» , το αποσυναρμολογημένο σώμα της Pamela σε δύο βαλίτσες, οι οποίες ήταν πεταμένες σε μια άκρη κοντά στην Pollenza.

Όπως αναφέρθηκε από ένα φαρμακοποιό, στις 30 Ιανουαρίου είχε παρατηρήσει έναν άνθρωπο με σκουρόχρωμο δέρμα που παρακολούθησε το θύμα.

Οι αρχές έκαναν έφοδο στο διαμέρισμά του ήδη γνωστού στη αστυνομία άνδρα από τη Νιγηρία και βρήκαν εκεί, μεταξύ άλλων τα βρώμικα και εν μέρει ματωμένα ενδύματα της νέας δολοφονημένης γυναίκας από την Ρώμη.

Στο πτώμα της Πάμελας υπήρχαν ίχνη… ανθρωποφαγίας (κανιβαλισμός) που διαπιστώθηκαν από την Ιατροδικαστική.

Τώρα τίθεται το ερώτημα από το γερμανικό PI-NEWS, μετά την απόκρυψη της υπόθεσης της Pamela πώς θα αναφέρουν τα γερμανικά mainstream media την νέα υπόθεση και φρικτή δολοφονία της Desirée Mariottini ;

Σήμερα διαβάζουμε για την Ιταλία, μήπως αύριο και στην Ελλάδα ;


Euronews Security News

amazonios.net

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr