Home Greek News ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ τον πατέρα Κλεομένη – Οδηγείται στη ΦΥΛΑΚΗ

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ τον πατέρα Κλεομένη – Οδηγείται στη ΦΥΛΑΚΗ

by _
0 comment 118 views

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ τον πατέρα Κλεομένη – Οδηγείται στη ΦΥΛΑΚΗ


15 Νοεμβρίου 2019

Όπως σχετικά ενημέρωσε ο Ιερός Λόχος για την σύλληψη του Πατρός Κλεομένους:

“Έχοντας βρεθεί για πολλά χρόνια «στους δρόμους», στα πλαίσια του αγώνα μας «για Ελλάδα και Ορθοδοξία», μάθαμε να διακρίνουμε και να εκτιμάμε τους αληθινούς αγωνιστές, όχι με βάση τον λόγο και τη ρητορική τους ικανότητα, αλλά με βάση τι έμπρακτα αποδεικνύουν ότι είναι. Διαπιστώσαμε ότι ένας τέτοιος ιερέας, αληθινό ΠΑΛΙΚΑΡΙ, παράδειγμα συνέπειας ήθους και έργων, ήταν ο πάτερ-Κλεομένης. Ζούσε στην Αθήνα, στην κορυφή ενός βουνού, σε έναν στάβλο (κυριολεκτικά στάβλο, όχι μεταφορικά), εκεί εργαζόταν για να μπορεί να φιλοξενείται, χωρίς ρεύμα, δίπλα από μια κολόνα υψηλής ισχύος, κάτω από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες, χωρίς προϊόντα που σημαδεύτηκαν με barcode. Με πείνα και στερήσεις, κρύο το χειμώνα, αφόρητη ζέστη το καλοκαίρι, ψύλλους, χωρίς φάρμακα, αλλά πάντα ΟΡΘΙΟΣ και ΠΙΣΤΟΣ στις αρχές και τις αξίες του. Το βραχώδες μέρος θύμιζε έντονα κρυψώνα κλεφτών και αρματολών. Εκεί δίπλα στο παρεκκλήσι του, τον Προφήτη Ηλία στεκόταν ΟΡΘΙΟΣ και ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ μαζί με αφοσιωμένα πνευματικά του παιδιά. Όλα τους εξίσου άξια τιμής και θαυμασμού. Για να αποκτήσεις γενναίο φρόνημα, για να πετάξεις ψηλά όπως ο αετός, πρέπει να απομακρυνθείς από τα πάθη, να αφήσεις στη γη, ότι υλικό και ταπεινό. Αυτό εφάρμοσε ο άξιος αυτός πατέρας. (είναι ιερέας που χειροτονήθηκε από Σύνοδο του Πατρίου και δεν είναι απλός μοναχός ούτε «αυτοαποκαλείται πάτερ Κλεομένης» όπως ψευδώς γράφουν ένα σωρό δημοσιογράφοι).

Ο π. Κλεομένης ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, προσπαθώντας απεγνωσμένα, με κάθε τρόπο, να αφυπνίσει τους «ραγιάδες». Είπε πράγματα που ελάχιστοι τολμούν έστω και να ψελλίσουν. Τι να πρωτοθυμηθούμε από τις εκατοντάδες ή χιλιάδες ακτιβιστικές παρεμβάσεις του; Φυσικά το youtube φρόντισε να εξαφανίσει ΟΛΑ τα βίντεο του (υπάρχουν αναρτημένα πλέον μόνον στο ρωσικό rutube). Όπως πληροφορηθήκαμε μετά από απουσία κάποιων ημερών στο αγαπημένο του βουνό, τον Ταύγετο, εν γνώση του ότι τον αναζητούν για να τον συλλάβουν, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΕ προχθές βράδυ (Τετάρτη 13/11) σε σπίτι στην Καλαμάτα αφού περικυκλώθηκε από δεκάδες αστυνομικούς- «πραιτωριανούς», «Φιλιππινέζες των Σιωνιστών» όπως ο ίδιος τους ονομάζει στα βίντεο που ακολουθούν. Έκτοτε, επιτράπηκε να μιλήσει για ελάχιστα λεπτά τηλεφωνικά μαζί του μόλις μια αγωνίστρια δικηγόρος από την Αθήνα.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ είναι εδώ και πρέπει να δείξει ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ σε όποιον τολμάει να την αμφισβητήσει. Όπως πληροφορούμαστε σήμερα (Παρασκευή 15/11/2019) θα περάσει από το αυτόφωρο στην Καλαμάτα γιατί συνεπής στις αρχές του, ΑΡΝΗΘΗΚΕ να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα στις μαριονέτες που σήμερα κυβερνούν την Ελλάδα. Θα παρουσιαστεί ΧΩΡΙΣ δικηγόρο. Ακολούθως όπως μάθαμε, θα οδηγηθεί στην φυλακή για να εκτίσει την ποινή (18 μήνες φυλάκιση και 7500 ευρώ πρόστιμο! που μεταφράζεται σε πρόσθετους μήνες φυλάκισης) που του έχει επιβληθεί για την «βεβήλωση» (με ένα αυγό! ανεπανόρθωτη καταστροφή!!!) του Εβραϊκού μνημείου στη Λάρισα. Μπορεί τα λαμόγια της μεταπολίτευσης από το 1974 μέχρι σήμερα, οι γιοι και εγγονοί πολιτικών, τα “τζάκια”, να έχουν κατασπαράξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, από τα ασφαλιστικά ταμεία (σκάνδαλο χρηματιστηρίου) μέχρι λίστες LaGarde, off-shore και δεκάδες περιπτώσεις μίζας στυλ NOVARTIS, εξοπλιστικά προγράμματα κλπ, αλλά η δικαιοσύνη στέκεται στο “ύψος της” όταν έχει να κάνει με ασυμβίβαστους αγνούς αγωνιστές όπως ο π.Κλεομένης. Τότε ξαφνικά η Ελληνική κυβέρνηση επικαλείται τον “νόμο και την τάξη”!

Αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά όλοι, πως προέκυψε ξαφνικά η σύλληψη του. Πριν από λίγες μέρες, έξω από το τζαμί που κτίζεται στο Βοτανικό, μετά το τέλος της παράκλησης, ένας νεαρός λαϊκός και ένας μοναχός έκαψαν την σημαία του Ισραήλ, ως φόρο τιμής στον αγωνιστή Ιωάννη Λαζάκη, που μόλις είχε συχωρεθεί (όπως πληροφορούμαστε ο θάνατός του μάλλον δεν ήταν τυχαίος). Φυσικά ΑΜΕΣΑ συνελήφθησαν. Μπορεί οι υπουργοί της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να έχουν δηλώσει δημόσια και ξεδιάντροπα ότι «είναι δικαίωμα καθενός να καίει την Ελληνική σημαία», αλλά στην Ελλάδα δεν έχει κανείς δικαίωμα να καίει τη σημαία του Ισραήλ, το σύμβολο του διεθνούς σιωνισμού. Πως γίνεται να μην θεωρείται μεμπτό να καις την Ελληνική σημαία, αλλά να τιμωρείσαι παραδειγματικά όταν καις την σημαία του Ισραήλ; Ίσως επειδή η Ελλάδα θεωρείται κράτος-προτεκτοράτο και συνεπώς οι «εντολοδόχοι», οφείλουν να δείχνουν ότι σέβονται τα «αφεντικά» τους. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο π.Κλεομένης, εδώ και τουλάχιστον 2 ή 3 χρόνια, ΚΑΘΕ Σάββατο απόγευμα βρισκόταν με πιστούς έξω από το τζαμί στο Βοτανικό (έξω από την εκκλησία Παναγία η Ελευθερώτρια που έχει ισοπεδωθεί για να γίνει αυτό το τζαμί) και τελούσε παράκληση. Με την σύλληψή του τώρα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ελπίζει να σβήσει μια ακόμη ενοχλητική φωνή και να λειτουργήσει ανεμπόδιστα το τζαμί.

Ο πάτερ Κλεομένης έκανε αυτό που έκανε κι ο Παπουλάκος στα χρόνια του 21, ο οποίος πέθανε στη φυλακή. Έκανε αυτό που ΔΕΝ τολμούν να κάνουν 100 δεσποτάδες και 10.000 μισθοδοτούμενοι ιερείς. Όπως πληροφορούμαστε έξω από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμάτας υπάρχουν συγκεντρωμένοι πιστοί που αρνούνται να φύγουν και να εγκαταλείψουν τον πατέρα. Καλό είναι να δώσουν όλοι όσοι μπορούν να φτάσουν εκεί το παρόν στο σημερινό δικαστήριο (αυτόφωρο). Πιστοί στην υπόσχεσή μας να στεκόμαστε δίπλα σε ΚΑΘΕ διωκόμενο ορθόδοξο ιερέα ή μοναχό, ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ από τον ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ”.                                                                                                                 ΠΗΓΗ >> http://ierosloxos2012.blogspot.com/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr