Home Greek News «Επαναστατική Αυτοάμυνα»: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη ληστεία στον Χολαργό

«Επαναστατική Αυτοάμυνα»: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη ληστεία στον Χολαργό

by _
0 comment 111 views

«Επαναστατική Αυτοάμυνα»: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη ληστεία στον Χολαργό


Το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες εικόνες από τη ληστεία στο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στον Χολαργό όπου τραυματίστηκε ο 46χρονος καταζητούμενος για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Το bloko.gr δημοσίευσε τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα, όπου φαίνεται η δράση των διαρρηκτών από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.

Μάλιστα, το κατάστημα όπου έγινε η ληστεία βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το διαμέρισμα – γιάφκα της Επαναστατικής Αυτοάμυνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντιτρομοκρατική συνέλαβε δύο άτομα, ηλικίας 41 και 45 ετών, ενώ έχει ταυτοποιήσει τη συμμετοχή ακόμη ενός εμπλεκόμενου, ο οποίος και αναζητείται.

Kατά την απολογία τους, οι δύο συλληφθέντες αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Ωστόσο, εισαγγελέας και ανακριτής δεν πείστηκαν και διέταξαν την προφυλάκισή τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ >> https://www.newsbomb.gr/ellada/video/1029843/epanastatiki-aytoamyna-vinteo-ntokoymento-apo-tin-listeia-ston-xolargo

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr