Home Greek News Σερ Μπάζιλ Ζαχάρωφ: «Έτσι λάδωσα τον Ελευθέριο Βενιζέλο για να βγει η Ελλάδα στον πόλεμο». Πράκτορες των Ρότσιλντ ήσαν!

Σερ Μπάζιλ Ζαχάρωφ: «Έτσι λάδωσα τον Ελευθέριο Βενιζέλο για να βγει η Ελλάδα στον πόλεμο». Πράκτορες των Ρότσιλντ ήσαν!

by _
0 comment 418 views

Σερ Μπάζιλ Ζαχάρωφ: «Έτσι λάδωσα τον Ελευθέριο Βενιζέλο για να βγει η Ελλάδα στον πόλεμο». ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ…ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!!


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Διαβάστε πρώτα το ακόλουθο άρθρο-σοκ (που μόνο «σοκ» δεν είναι για εμάς που είμαστε ήδη ΞΥΠΝΙΟΙ) και μετά τα δικά μας σχόλια από κάτω γιατί έχουμε μερικά δυνατά στοιχεία να προσθέσουμε στην όλη ιστορία αυτήν τόσο για τον…ΕΒΡΑΙΟ Ζαχάρωφ όσο και για τον…ΕΒΡΑΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!

Για περισσότερα όμως για τον Βενιζέλο και πως συνδεόταν, ΚΙ ΑΥΤΟΣ, με τους Ροτσίλντ και τον δολοφόνο των Ελλήων, Κεμάλ, διαβάστε επίσης τα ακόλουθα…

  1. Σοκ: Πράκτωρ των Ρότσιλντ ο πρόγονος του Κ. Μητσοτάκη Ε. Βενιζέλος που είχε αναγνωρίσει τους ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΥΣ!

  2. Αφού ο Κεμάλ έσφαξε τους Έλληνες, τον πρότεινε μετά ο Ε. Βενιζέλος για το βραβείο…NOBEL!!!


Σερ Μπάζιλ Ζαχάρωφ: «Έτσι λάδωσα τον Ελευθέριο Βενιζέλο για να βγει η Ελλάδα στον πόλεμο»

08/08/2019

ΛΟΝΔΙΝΟ – Το αρχείο του Βρετανικού Εθνικού Αρχείου που φέρει την ένδειξη CAB301 / 116 μοιάζει αρκετά αβλαβές με την πρώτη ματιά. Αλλά, μέσα στο συνηθισμένο περιτύλιγμα από χαρτόνι, βρίσκεται μια εξοργιστική ιστορία, η ιστορία ενός ανθρώπου που κάποτε ήταν γνωστός ως «ο Έμπορος του Θανάτου» και επονομάστηκε «ο κακότερος άνθρωπος στην Ευρώπη».

Πρόκειται για τον Σερ Μπάζιλ Ζαχάρωφ: τον δισεκατομμυριούχο έμπορο όπλων που χρημάτιζε τον Βρετανό Πρωθυπουργό Λόυντ Τζώρτ, τον Έλληνα Πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο, καθώς και τον Τούρκο ηγέτη Ενβέρ Πασά για να σύρουν τις χώρες τους στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο διαβόητος κερδοσκόπος του θανάτου έγινε γνωστότερος στο ευρύ κοινό ως ο «Μπαζιλ Μπαζάροφ», ο δαιμονικός χαρακτήρας στο κόμικ του Τεν-Τεν.

20190728_170453_0000.png

Ο φάκελος που βρέθηκε μεταξύ των εγγράφων του Υπουργικού Συμβουλίου του 1952 και είδε το φως της δημοσιότητας τον Νοέμβριο του 2015 σχετίζεται με ένα σύνολο από έγγραφα τόσο τοξικά, ώστε ούτε το Γραφείο του Υπουργικού Συμβουλίου της Μεγάλης Βρετανίας, ούτε το Υπουργείο Εξωτερικών ήθελαν να τα κρατήσουν – αν και ήξεραν ότι δεν θα μπορούσαν να διακινδυνεύσουν να γίνουν δημόσια.

Το 1952, ο Sir Edward Bridges ήταν δημόσιος υπάλληλος, μόνιμος Υφυπουργός στο Υπουργείο Οικονομικών. Χρειάστηκε βοήθεια από τον Θησαυροφύλακα, Sir Thomas Barnes. Εδώ ήταν το πρόβλημα:

» Μια μέρα την περασμένη εβδομάδα, ο Strang [Σερ Γουίλιαμ Στραγκ, μόνιμος Υφυπουργός Εξωτερικών] διοργάνωσε ένα μικρό πάρτυ για τον συνταξιούχο «C» [επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών MI6, της μυστικής υπηρεσίας της Μεγάλης Βρετανίας]. Κατά τη διάρκεια του δείπνου ο «C» είπε ότι εκείνη την ημέρα θα συνέτρωγε με «μια από τις τράπεζες». Αργότερα αποκάλυψε ότι η τράπεζα ήταν ο Glyn Mills [αργότερα μέρος της Royal Bank of Scotland].

«Η τράπεζα είπε ότι είχαν ένα κουτί με έγγραφα σχετικά με τις συναλλαγές του Sir Basil Zaharoff με την κυβέρνηση κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Προσθέτω τα ακριβή αντίγραφα από τα χαρτιά που ετοίμασε η τράπεζα … είναι σαφές ότι η αλληλογραφία ασχολείται με δωροδοκία σε μεγάλη κλίμακα και είναι πολύ καυτή.

«Ο Ζαχάρωφ είναι νεκρός. Και το ίδιο, συνάγω, είναι και η σύζυγός του. Η τράπεζα δεν γνωρίζει σε ποιον ανήκουν τα έγγραφα και θέλουν να τα ξεφορτωθούν. Προτάθηκε, αν το θέλουμε, να αναλάβουμε την επιμέλεια των εγγράφων, η τράπεζα θα τα παρέδιδε.

«… Μου φαίνεται ότι τα χαρτιά ασχολούνται με κυβερνητικές συναλλαγές στη σκοτεινή πλευρά της ζωής και ότι οφείλουμε να αποσοβήσουμε τον κίνδυνο να πέσουν αυτά τα χαρτιά σε ξένα χέρια. »

Cover DORYLAION-SAGGARIOS 1921

Δεν είναι σαφές ποια ήταν η συμβουλή που έδωσε ο Σερ Τόμας στον Σερ Έντουαρντ για το τι πρέπει να κάνει με το υλικό του Ζαχάρωφ, καθώς, όπως παρατηρούν και οι δύο, ο Zaharoff πραγματοποιούσε πολλές από τις απαίσιες πράξεις του με την υπόδειξη του πρωθυπουργού του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου Λόυντ Τζώρτ (Lloyd George).

Σήμερα, τα έγγραφα αυτά έχουν επισήμως δημοσιευθεί από το βρετανικό Φόρειν Όφφιςς. Αν και όχι όλα…

Αρκεί να πούμε ότι η περιγραφή του Sir Edward για τις δραστηριότητες του Μπάζιλ Ζαχάρωφ υποτιμά τις ογκώδεις διαστάσεις του ζητήματος. Στην πραγματικότητα, τα έγγραφα της τράπεζας αποδεικνύουν πως γιγαντιαία χρηματικά ποσά διοχετεύτηκαν σε Έλληνες και Τούρκους πολιτικούς ηγέτες: τον Ελευθέριο Βενιζέλο και τον Ενβέρ Πασά. Η ακόμη σκοτεινότερη πτυχή αυτού του γιγαντιαίου λαδώματος είναι πως χρηματοδότησε τον Εθνικό Διχασμό και στις δύο χώρες. Στην Ελλάδα, τα εκατομμύρια του Μπάζιλ Ζαχάρωφ προς τον Βενιζέλο αποδείχθηκαν αποτελεσματικά για να εγκαθιδρύσει δικτατορία, να κόψει το κράτος στα δύο, να δολοφονήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους ανενόχλητος και να διώξει τον Βασιλέα Κωνσταντίνο A΄από την Ελλάδα, επειδή αντιστάθηκε στην καταχρηστική έξοδο της χώρας προς την πολεμική αυτοκτονία στο Μακεδονικό Μέτωπο και την Μικρά Ασία.

Cover H ELLAS EN MIKRA ASIA
Τα έγγραφα αποδεικνύουν ότι, μεταξύ του 1916 και των αρχών του 1918, ο Zaharoff πηγαινοερχόταν ανάμεσα στον Έλληνα πρωθυπουργό Ελευθέριο Βενιζέλο και τον Τούρκο Βεζύρη Ένβερ Πασά, προσφέροντας ζεστό χρήμα για να ανοίξει ο δρόμος του πολέμου. Αυτά δεν ήταν βέβαια χρήματα του ίδιου του Ζαχαρόφ: ήταν κυβερνητικές αγγλικές λίρες που του τις εξασφάλιζε ο Πρωθυπουργός Λόυντ Τζώρτζ και γαλλικά φράγκα που αργότερα φτιάξαν την Οθωμανική Τράπεζα με μεγαλομέτοχο τον Ζαχάρωφ.

Σε επιστολές και τηλεγραφήματα, που χρονολογούνται από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 1916, μαθαίνουμε ότι ο Ζαχάρωφ είπε στον συνάδελφό του στην διαβόητη εταιρεία όπλων Vickers, Βίνσεντ Γκαγιάρντ (Vincent Caillard), ότι αν του δοθούν «1,5 εκατομμύρια λίρες στερλίνες, θα μπορούσε να φέρει την Ελλάδα να συνταχθεί με τους Συμμάχους (Αντάντ) σε 20 ημέρες».

Στο κόλπο και οι Γάλλοι. Ο Ζαχάρωφ αναφέρει πως και η γαλλική κυβέρνηση ήθελε να τον στείλει στην Ελλάδα ως «Ambassadeur Extraordinaire» – Ειδικό Απεσταλμένο. Αλλά οι [Γάλλοι] ήθελαν να δέσουν τα χέρια του σε τέτοιο βαθμό που αρνήθηκε».

Αμέσως, ο Caillard διοργάνωσε μια συνάντηση του Ζαχάρωφ με τον τότε Πρωθυπουργό Άσκουιθ (Asquith), «ο οποίος συμφώνησε να βάλει το απαιτούμενο ποσό».

Αλλά ο Βενιζέλος εμποδιζόταν από το υπεύθυνο ελληνικό Γενικό Επιτελείο και τον Βασιλέα Κωνσταντίνο Α΄, που ήδη από το 1914 αρνούνταν να εκχωρήσουν την Καβάλα στους Βουλγάρους και να βγάλουν την Ελλάδα στον Μεγάλο Πόλεμο χωρίς γραπτές εγγυήσεις εδαφικής της ακεραιότητας μετά το πέρας του, όπως διασώζει το «Ημερολόγιον-Αρχείον Γεωργίου Στρέιτ«. Οι συνεχείς παραιτήσεις του Βενιζέλου το 1915 αργούσαν την δουλειά. Έπρεπε οι Άγγλοι και οι Γάλλοι να λάβουν δραστικότερα μέτρα εναντίον των εχθρών του Βενιζέλου. Όπως και έκαναν…

Cover GEORGIOS STREIT 2

Μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου του 1917, ο Ζαχαρόφ, έβγαλε φτερά στα πόδια μεταξύ Λονδίνου και Γενεύης, χρησιμοποιώντας έναν άνθρωπο που ονομαζόταν Αμπντούλ Κάριμ Μπέη ως ενδιάμεσο με τον Τούρκο ηγέτη Ένβερ Πασά. Στα έγγραφα αναφέρετα ότι «ο Αμπντούλ Καρίμ Μπέη ζήτησε 500.000 δολάρια για γνωρίσει τον Ενβέρ στον Ζαχάρωφ. Και με άλλα 1,5 εκατομμύρια δολάρια, ο Ένβερ θα προσπαθήσει να αποσύρει στρατεύματα από τα μεσοποταμιακά και παλαιστινιακά μέτωπα, να ανοίξει τα Δαρδανέλια και να παραδώσει τα μέτωπα – όλα αυτά θα μπορούσαν να επιτευχθούν με άλλα 10 εκατομμύρια δολάρια που καταβάλλονται σε δόσεις και με την ολοκλήρωση του στόχου».

Ο Ντέιβιντ Λόυντ Τζώρτ, τότε πια πρωθυπουργός, ενδιαφερόταν, λένε τα χαρτιά. «Έδωσε στον Ζαχάρωφ ένα προκαταρκτικό douceur [γλυκαντικό] 2 εκατομμυρίων δολαρίων.»

«Τον Δεκέμβριο του 1917, ο Ζαχάρωφ συνάντησε τον Αμπντούλ Καρίμ Μπέη στη Γενεύη και του έδωσε $ 500,000 για τον εαυτό του και $ 1,5 εκατομμύριο για τον Ενβέρ Πασά. Στη συνέχεια, μέθυσε τον Αμπντούλ Κάριμ στο μεσημεριανό γεύμα και εκμαίευσε μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία σχετικά με μια συνάντηση των Κεντρικών Δυνάμεων, στην οποία ήταν παρόντες οι Κάιζερ, Χίντενμπουργκ και Βερντιντάν της Βουλγαρίας».

Μέχρι τον Ιανουάριο του 1918, τον τελευταίο χρόνο του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου, ο Ζαχάρωφ είχε γίνει ανυπόμονος. Ζήτησε από τον Αμπντούλ Καρίμ Μπέη να κανονίσει μια ακόμη συνάντηση με τον Ενβέρ Πασά στη Γενεύη. Τελικά, τα βρήκαν: Πέντε εκατομμύρια δολάρια έπρεπε να καταβληθούν στον Τούρκο ηγέτη για να επιτρέψει σε ένα βρετανικό υποβρύχιο να περάσει κρυφά μέσω των στενών των Δαρδανελλίων και να τορπιλίσει τα γερμανικά πολεμικά πλοία Goeben και Breslau, που είχε επιτρέψει ο Ελευθέριος Βενιζέλος να περάσουν ανενόχλητα από τα ελληνικά χωρικά ύδατα, να ανθρακεύσουν με δική του ιδιόχειρη διαταγή και να συνεχίσουν μέχρι την Τουρκία, όπου θα εντασσόντουσαν στην πολεμική δύναμη των εχθρών των Ελλήνων!

Με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, τους αφελείς και φανατισμένους πολιτικούς του συνεργάτες, ορισμένους ηγέτες του Στρατού, πλειάδα καλολαδωμένων και αγριεμένων μέσων μαζικής ενημέρωσης και κυρίως με τον Βασιλιά εξορισμένο μαζί με τους πιστούς του συνεργάτες, ο Ζαχάρωφ είχε πετύχει την μπίζνα της ζωής του: «Σε τρεις ημέρες θα σου έχω έναν πόλεμο μούρλια»!

Cover King Konstantine I Greece Edouard Driault


Ο Ιωάννης Νασιούλας είναι Διδάκτωρ Κοινωνιολογίας. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή για την Θεσσαλονίκη» (www.thessaloniki.plus)


Πηγή Α’ >> aristeia.online

Πηγή Β’>> anastoxasmoi.gr


-Σχολιάζει ο Ιωάννης Κουντούρης των «ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ»

Ένας από τους μεγαλύτερους ερευνητές/ιστορικούς που έχουν βγάλει όλα αυτά στο φως για τον Βενιζέλο και τον Ζαχάρωφ εδώ και πάρα πολλά χρόνια ήταν ο αείμνηστος Αμερικανός συγγραφεύς Ευστάθιος Μάλινς (Eustace Mullins). Ήταν ο Μάλινς που μας είχε πρωτοβγάλει τα πιο εμπεριστατωμένα έργα πάνω στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και όχι μόνο. Ο συνεχηστής του είναι ο υποφαινόμενος που σας γράφει αυτά τα σχόλια για τον ίδιον.

Για περισσότερα για τον Μάλινς διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο >> Mέγας σκονηθέτης του Μπρόντγουεϊ: Στην Ελλάδα υπάρχει μια εκ των τριών σχολών των Ιλλουμινάτι (Πεφωτισμένων)!

Στο βιβλίο του με τίτλο «Eustace Mullins -The World Order, Our Secret Rulers, 2nd edition» (Ευστάθιος Μάλινς – Η Νέα Τάξις Πραγμάτων, Οι Μυστικοί Κυβερνώντες), γράφει τα εξής απίστευτα για τον συνάδελφο του Ε. Βενιζέλο Σερ Ζαχάρωφ και εδώ το συνοψίζουμε…

Ο Basil Zaharoff, 1849-1936, ήταν ο διευθυντής της εταιρείας Vickers που άνηκε στους…Rothschild και που παρήγαγε όπλα και εξοπλισμό σε δύο παγκόσμιους πολέμους.

Το “σύστημα Zaharoff” αφορούσε την πώληση όπλων και στις δύο πλευρές μιας πολεμικής σύγκρουσης και ακόμη και την υποκίνηση συγκρούσεων.

Πιο συγκρμεριμένα, ο Μάλις γράφει τα εξής για τον Ζαχάρωφ…

του Eustace Mullins

(Από το βιβλίο του «Η Νέα Ιστορία των Εβραίων» σελ. 92-95

Κατά τα τέλη του 19ου αιώνα,   οι Εβραίοι συνειδητοποιούσαν με αυξανόμενο ενθουσιασμό ότι η στιγμή πλησίαζε για να δημιουργήσουν την παγκόσμια αυτοκρατορία τους.Οι εβραϊκοί διεθνείς τραπεζίτες ήλεγχαν όλες τις κυβερνήσεις της Ευρώπης και χρειάστηκε μόνο για να προκαλέσουν περαιτέρω καταστροφές στους εθνικούς (τους μη Εβραίους) προκειμένου να κατακτήσουν την Παλαιστίνη, γιατί ήταν η δεισιδαιμονία τους ότι δεν μπορούσαν να κυβερνήσουν τον κόσμο μέχρι να γίνουν οι ιδιοκτήτες ενος μικρού κομματιού της ερήμου όπου ξεκίνησαν ως ληστές πριν από πέντε χιλιάδες χρόνια.

Ένας τυπικά προεξέχων Εβραίος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήταν ο Βασίλειος Ζαχαρόφ, ο οποίος για πενήντα χρόνια ήταν γνωστός ως «ο μυστηριώδης άνθρωπος της Ευρώπης». Πιστώθηκε με το ξεκίνημα πολλών μικρών πολέμων και ότι έπαιξε ηγετικό ρόλο στην εκκίνηση του Α᾽Παγκοσμίου Πολέμου. Δεν υπήρξε ποτέ πραγματικό μυστήριο για τον Zaharoff. Οι βιογράφοι του δηλώνουν ότι γεννήθηκε ο Manel Sahar, ρωσικής εβραϊκής καταγωγής, στο γκέτο του Wilkomir της Ρωσίας. Οι γονείς του μετακόμισαν στην Κωνσταντινούπολη όταν ήταν τεσσάρων ετών, και στην ηλικία των…έξι ετών, έγινε μικρός…προαγωγός, οδηγώντας τουρίστες σε οίκους ανοχής. Ως νεαρός άνδρας ήταν γνωστός προαγωγός της Κωνσταντινούπολης, και στην ηλικία των είκοσι τεσσάρων ετών κατέφυγε στην Αθήνα αφού δολοφόνησε έναν ναύτη στην προκυμαία κατά τη διάρκεια ληστείας.

Αφού έβαλε το ψωμί του με ένα τρόπο ανέντιμο για αρκετά χρόνια στην Αθήνα, ο Zaharoff έγινε έμπορος εξοπλισμών της εταιρείας Maxim Nordenfeldt. Η μετάβαση από νταβατζής σε πωλητής ήταν απλή, διότι οι κρατικές συμβάσεις κανονικά οργανώνονταν με την παροχή όμορφων πόρνων στον αναθέτοντα υπάλληλο. Μέσα από τα ταλέντα του για σωματεμπορία και εκβιασμό, ο Zaharoff ήταν εξαιρετικά επιτυχημένος στο να πείσει τις κυβερνήσεις να αγοράσουν τα εμπορεύματά του και σύντομα έγινε εκατομμυριούχος.

Ξόδεψε πολλά χιλιάδες δολάρια για να διαγράψει το ποινικό του μητρώο, αλλά το 1911, το παρελθόν του αποκαλύφθηκε όταν ο γιος του, ο Haim Sahar, ένας Εβραίος που ζούσε στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας, τον μήνυσε για μέρος της περιουσίας του. Αν και ο Haim απέδειξε ότι ήταν γιος του Zaharoff, δεν πήρε τίποτα από τον Zaharoff, ο οποίος μέχρι τώρα συγκέντρωσε μια περιουσία εκατό εκατομμυρίων δολαρίων!!!

ΟΙ ROTHSCHILDS (ΡΟΤΣΙΛΝΤ)

Στη δεκαετία του 1890 η μεγαλύτερη εταιρεία πυρομαχικών στον κόσμο ήταν η Vickers της Αγγλίας, η οποία ανήκε στους Rothschild. Το 1897, η Vickers αγόρασε την μεγάλη εταιρεία ναυπήγησγης και εξοπλισμών Naval Construction and Armaments Co., καθώς και την Maxim Nordenfeldt Co.

Ο Zaharoff ήταν ο μεγαλύτερος μέτοχος και οι Rothschilds τον έβαλαν στο διοικητικό συμβούλιο της Vickers. Οι Εβραίοι φόρτωσαν στη συνέχεια όλες τις κυβερνήσεις της Ευρώπης με πυρομαχικά. Οι Ρότσιλντ εξανάγκασαν τις κυβερνήσεις, στις οποίες δανείστηκαν χρήματα, να παραχωρήσουν τα περισσότερα από αυτά για την αγορά πυρομαχικών. Η σκηνή ήταν έτοιμη για έναν παγκόσμιο πόλεμο και, όπως είπε ο οικονομικός ιστορικός Werner Sombart,   “Οι πόλεμοι είναι οι συγκομιδές των Εβραίων”.

Περιττόν όμως να σας πούμε πόσα έχουν γραφτεί από Έλληνες συγγραφείς για τον Ζαχάρωφ και τον Βενιζέλο, όπως το γεγονός πως ήταν ο Ζαχάρωφ που κατά τον Μικρασιατικό Πόλεμο, εξόπλισε τον Ελληνικό Στρατό με πυρομαχηκά…ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ και τούτο μετά από συνεννόηση με τον…ΒΕΝΙΖΕΛΟ!!! ΓΙΑΤΙ???, γιατί κι οι δύο ήταν πράκτορες του Λόυντ Τζώρτ και των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ.

Για αυτό άλλωστε, ήταν ο μεγάλος Ρώσος Κόμητας Τσερέπ Σπιριντόβιτς που στο βιβλίο του με τίτλο «Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ» (εκδοθέν το 1926) έγραψε τα εξής αποκαλυπτικά…

«Αν η Γαλλία ακολουθή τις συμβουλές και τα έργα του Caillaux και εξοικονομή χωρίς να ακούη και των υποδείξεων ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, τότε σε πέντε ή δέκα χρόνια, όντως, θα γίνει και πάλι πλούσια χώρα. Ωστόσο στη συνέχεια, ο Rothschild (Ρότσιλντ), ο 5ος, ή ο 6ος, θα διατάξει εις όλους τους Lloyd Georges (Λόιντ Τζορτζ), Clemenceaus (Κλεμανσώ), Woodrow Wilsons (Γούντροου Γουίλσον), Beth-mann-Hollweg-Rothschilds (Ρότσιλντ), Aerenthals, Sazonovs, Sonninos, Κεμάλ-πασάδες, Βενιζέληδες, Masaryks, κτλ. αυτοῦ για να ξεκινήσουν ένα νέο παγκόσμιο πόλεμο εκ μέρους του…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr