Home Greek News Ανήλικο «προσφυγόπουλο».. μπούκαρε σε οικία 75χρονης στον Αφαλωνα

Ανήλικο «προσφυγόπουλο».. μπούκαρε σε οικία 75χρονης στον Αφαλωνα

by _
0 comment 108 views

Κλοπή και ζημιές αξίας 3100€- Ανήλικο «προσφυγόπουλο».. μπούκαρε σε οικία 75χρονης στον Αφαλωνα


Εξιχνίαση κλοπής

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε προ τριμήνου περίπου, στην περιοχή του Αφάλωνα, στη Λέσβο.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ανήλικος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι ο ανήλικος δράστης μπήκε σε αποθήκη 75χρονης ημεδαπής στην παραπάνω περιοχή, παραβιάζοντας είσοδο της και αφαίρεσε ηλεκτρικές συσκευές, είδη οικοσκευής, είδη ρουχισμού και υπόδησης καθώς και τρόφιμα, συνολικής αξίας -3.000- ευρώ περίπου, ενώ προκάλεσε και φθορές ύψους -100- ευρώ περίπου.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.


https://www.lesvospost.com/2019/11/3100-75.html?fbclid=IwAR12DwWz_FkSj60YnES9HpMtYFfwD04SLrOZHX4P-8zvYTRj31ICm_9RXcY

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr