Home Greek News ΣΟΚ στη Σάμο: Λαθρομετανάστης άρχισε να χτυπάει δημοτική σύμβουλο μπροστά στην κάμερα! Ένα βήμα πριν την εξέγερση το νησί!!! (Βίντεο Ντοκουμέντο)

ΣΟΚ στη Σάμο: Λαθρομετανάστης άρχισε να χτυπάει δημοτική σύμβουλο μπροστά στην κάμερα! Ένα βήμα πριν την εξέγερση το νησί!!! (Βίντεο Ντοκουμέντο)

by _
0 comment 146 views

ΣΟΚ στη Σάμο: Λαθρομετανάστης άρχισε να χτυπάει δημοτική σύμβουλο μπροστά στην κάμερα! Ένα βήμα πριν την εξέγερση το νησί!!! (Βίντεο Ντοκουμέντο)

Νοέμβριος 9, 2019


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγο στο στενό του Ξενία Σάμου, καθώς αλλοδαπός που πιθανότατα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, επιτέθηκε χωρίς λόγο σε δημοτική υπάλληλο καθαριότητας.

Παρόν στο περιστατικό ήταν ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου Μιχάλης Μητσός, όπου προστάτευσε την υπάλληλο απο τον αλλοδαπό και ενημέρωσε την αστυνομία να σπεύσει στο σημείο.

Μετανάστες προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον νεαρό, ο οποίος βρίσκονταν σε κατάσταση αμόκ, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια τον οδήγησαν στην είσοδο του κέντρου ψυχικής υγείας, ζητώντας να τον αφήσουν να εισέλθει στο εσωτερικό του κτιρίου.

Έντρομοι οι υπάλληλοι του κέντρου κλείδωσαν την κύρια πόρτα.

Στο σημείο βρέθηκαν τρεις αστυνομικοί όπου τελικά του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό τμήμα Σάμου.

Πηγή

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr