Home Greek News ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ/ AN ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΩΡΟΣ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ/ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ “Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ’

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ/ AN ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΩΡΟΣ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ/ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ “Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ’

by _
0 comment 18 views

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ/ AN ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΩΡΟΣ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ/ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ “Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ’


ΓΡΑΦΕΙ  Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ


1)ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΕΝΤΝΟΤΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ/ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ , ΚΑΙ ΟΧΙ ‘ΧΩΡΟΣ’ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ  ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΡΘΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΣΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΙΚ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ….. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΞΥΔΕΡΚΗ-ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙ(ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙ…).ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ .ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ…..ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ….ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΡΚΕΤΑ….ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ..ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΙ ΑΣΧΗΜΑ….

2)ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ(ΛΕΩ ΑΝ…) ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ-ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΣΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ “ΒΑΘΙΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ”. Η ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ”ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ”.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ  ΦΛΥΑΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ , ΑΥΤΑ  ΕΙΝΑΙ ‘ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ’

3)Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ  ΕΙΝΑΙ-ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ-ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗΙΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΛΛΟΥ.Ο ΣΤΡΑΤΟΣ “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΣΕ ΑΛΛΟΤΡΙΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ ΜΑΣ-ΠΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΗΤΑ 2 ΩΡΩΝ(!) ΠΑΡΑΚΑΛΩ – ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ “ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ”. ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ Ο ΥΦΕΘΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ..ΕΔΩ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΧΙΜΟΣ/ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ)ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΕΠΙ  ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΩΝ ΜΟΥΖΑΛΑ ΚΑΙ ΒΙΤΣΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΝΑ , ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΠΡΙΝ 13 ΜΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΠΡΟΣ ΣΠΙΘΑΜΗ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ…(ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 32 ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΚΛΠ).

4)ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΩΡΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ “ΒΟΡΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΜΚΟ” , ΜΕ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕΙΡΑ ΑΡΧΙΚΩΝ  ΜΕΤΡΩΝ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΒΓΑΙΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ  2 ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ/ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΚΩΣ ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣΟΒΑΡΑ, ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΛΠ. ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟΜΑΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΙΕΣ . ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΛΥΑΡΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ , ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑΙ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΟΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΤΕ . ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

5)ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ(3-4 ΔΕΚ) ΓΙΑ ΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΥΠΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ  ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ  ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΑ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ  ΑΛΛΩΝ 28 ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ  ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. Η ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ.ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΩΣ ΠΟΛΥ- ΠΑΡΑΜΕΤΡΙΚΗ  ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ(ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΝΑ ΦΩΤΙΣΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ).
 ΤΟ ΝΑΤΟΔΕΝ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ 1949 ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΤ ΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ.ΑΣΦΑΛΩΣ.ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ-ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΑΧΕΣ ΧΩΡΕΣ-ΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ .ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ(ΥΠΟΥΡΓΙΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ). ΣΕ ΟΛΑ.(ΚΑΙ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΑΛΕΑ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ…)

6)Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ(ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟΚΑΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ) ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ. ΑΛΛΑ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ-ΜΥΑΝΜΑΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΡΟΧΙΝΓΚΙΑΣ, Ή ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ  ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.

7)ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΩΝ  ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΕ , ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ (ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΧΑΡΤΕΣ  ΚΑ)ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΣΧΕΤΑ  ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ…. ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ. ΑΛΛΟ ΕΚΕΙΝΟ.ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ.ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΚΛΑΒΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΣΟΒΙΑΝΟ ΣΥΜΦΩΝΟ.ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ 80 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΜΕ ΦΡΕΣΚΕΣ ΙΔΕΕΣ.ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ….ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΣΕ “ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ’ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ .
8)ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΓ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΣΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ .ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΥΝΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΑ Ή ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ  ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ -ΠΑΡΑΠΡΟΙΝΤΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΜΕΛΛΟΝ. ΩΣ ΚΑΙ  ΑΛΛΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ  ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ .

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr