Home Greek News ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΚΟ… ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ…

ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΚΟ… ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ…

by _
0 comment 174 views

ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΚΟ… ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο νεοταξίτης παλιοπασόκος Μιχάλης Χρυσοχοϊδης δεν ήθελε ΠΟΤΕ μια ασφαλή Ελλάδα μαζί με ισχυρά, αδιαπέρεστα ελληνικά σύνορα και η πολιτική του σταδιοδρομία είναι η απόδειξις αυτού.

Στο πρόσφατο άρθρο του Epilektika.com με τίτλο «Χρυσοχοΐδης για το μεταναστευτικό: Μη διαχειρίσιμη η κατάσταση στην Ελλάδα.», σχολιάσαμε τα εξής σημαντικά για να καταλάβετε το μέγεθος της…ΚΟΡΟΪΔΕΙΑΣ που μας κάνει αυτός ο άνθρωπος…

ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ – ΑΝ Ο κος ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟ 2009-2010 ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ (GIS) ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ “ΠΥΘΙΑΣ” κος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΑ “ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ” ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ, ΙΣΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ…!!!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ >> Η ΥΠΟΘΕΣΗ «ΠΥΘΙΑ», Ο ΑΛΕΞ ΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…!!! Το Πόρισμα του Ανακριτή – Μέρος Γ

Την ασφάλεια της χώρας την έχει αφήσει εδώ και ΧΡΟΝΙΑ στο έλεος των εχθρών μας ο κο Χρυσοχοϊδής που, ΣΗΜΕΡΑ, από την μια «κρούει τον κώδονα του κινδύνου» για την κατάσταση στη χώρα με τους λαθρο-εισβολείς, αλλά, από την άλλη, και με ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΒΟΥΛΑ, εγκρίνει χορηγήσεις σε ένα άλλο είδος…ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ: τις Μ.Κ.Ο. που ενθαρύνουν, στηρίζουν και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ, επι καθημερνικής βάσεως, ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!

ΦΑΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΣΣΚΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ!!! ΑΛΛΟ ΛΕΤΕ και…ΑΛΛΟ ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!Δηλαδή, πρίν λίγες μέρες, χαρακτηρίσατε αυτην την κατάσταση με τους «μετανάστες» ως «έξω και πέρα από κάθε δυνατότητα διαχείρισης» ενώ, από την άλλη, δίνετε…ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΥΠΟΥΛΕΣ Μ.Κ.Ο. ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ…ΔΙΑΚΙΝΩΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΟΙ…ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ…iPhone, ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, κτλ.;;;!!! ΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ;;;!!!

Διαβάστε τώρα το σχετικό έγγραφο και καταβάστε το εδώ >> εικόνα (3)_watermark

Tags: Improving access to a fair and efficient asylum process in Greece, ΜΕΤΑδράση, ΜΚΟ, επιχορηγήσεις

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr